Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Ne znam ni kako da zapocnem prichu o svom problemu... Pre par godina sam bio model sa telom glatkim kao zmija u najnovijim abercrombie krpicama. Ali nesto me smorilo silno treniranje i akanje po zurkama, pa sam postao kucna sedeljka. Da stvar bude gora, omaljavio sam po celom telu. Grudi su mi kao grizli, brada i brkovi poceli da kuljaju u 23 godini.

Kako da se pomirim sa surovom realnoscu da vishe nisam twink vec dlakavi masivni tarzan? Da li ste imali slican problem?

HELP PLEASE!!!
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni se to desilo u tridesetoj. sta da ti kazem... :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja koliko mogu da prizovem sve viđene Tarzane, što u stripu što u filmu - Tarzan je bio gladak.

Čita je bila dlakava.

OT: ne znam kako da se pomiriš, stvarno.
Korisnikov avatar
By IriS
bas bleu napisao:meni se to desilo u tridesetoj. sta da ti kazem... :sigh:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By stefan19
Mars napisao:Ja koliko mogu da prizovem sve viđene Tarzane, što u stripu što u filmu - Tarzan je bio gladak.

Čita je bila dlakava.

OT: ne znam kako da se pomiriš, stvarno.
Ma poenta je da sam se progrizlio i da ne znam sta cu sa dlakurdama. Ne samo shto su guste kao sutlijash vec i rastu kao iz vode. Moram da ih trimujem minimum jednom mesecno inace preti amazonija...
Korisnikov avatar
By Mars
stefan19 napisao: Ma poenta je da sam se progrizlio i da ne znam sta cu sa dlakurdama. Ne samo shto su guste kao sutlijash vec i rastu kao iz vode. Moram da ih trimujem minimum jednom mesecno inace preti amazonija...
A to je poenta...

Ok.

Ne znam bre stefi...Za moju pamet - nista strasno. Prigrlis i tu promenu u zivotu, tretiras je kao novu igracku koja ti je data...uzivas u mogucnostima koje ti se otvaraju..

Na kraju krajeva pomire se ljudi da nemaju ruku, glavu, nogu...

S druge strane ispitao bih sa svojim lekarom kako to da su se pojave tako iznenada i u tom intenzitetu.

Mozda si samo izasao iz puberteta.
Korisnikov avatar
By Blady
Laserska depilacija.
Pukni pare na to, i nemas vise problem.
By Kragi
Prijavi se kod KosmickeCestice za rad u vinogradu, odnosno odrzavanje istog. Tamo imas sve sto ti treba, i herbicid i zdravu hranu :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa ništa stefi, to je promena na bolje, mogao si da smršaš mnogo, pa zamisli to. Dlakav a mršav (jedina stvar koja je gora od ćosav i mnogo mršav).
Mada, nije dobro to što ne treniraš, to je ipak zdravo.
Dlake kad zasmetaju lako se maknu voskom, al salce ako se zapati, teško se skida (to već i sam znaš).
summa summarum: Vežbaj ti i voskiraj se, a drugi Robert će ponovo doći :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Predivan u picku maternu.

Ali ez gad iz maj vitnes...If I have to lie, steal, cheat or kill. As God is my witness - u prolece 2012. cu ponovo imati svoju evropsku tezinu (i anticke proporcije) !!
By sncbgd
Mars napisao:Predivan u picku maternu.

Ali ez gad iz maj vitnes...If I have to lie, steal, cheat or kill. As God is my witness - u prolece 2012. cu ponovo imati svoju evropsku tezinu (i anticke proporcije) !!
:roflmao: :smeh:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mars napisao:Predivan u picku maternu.

Predlažem Dukanovu dijetu :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ma jok. Imam ja svoju proverenu dijetu koja deluje.
By sncbgd
Mars napisao:Ma jok. Imam ja svoju proverenu dijetu koja deluje.
:smeh: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Što si ti tako zločest sncbgd-e?
:P
By sncbgd
nisam , tebe mi
Korisnikov avatar
By bothways
Ne znam za vas, ali svaki put kad cujem rec "Tarzan", setim se "tarzancica". :lol:

A sto se tice teme... pa, nista, Stefi, nije lose biti ni meda. Ima trzista za svaku opciju.
Уф, као да је то проблем у 21. веку.
Ко може - помири се; ко не може - скраћује се (хладна, топла, бријање, ласер, електролиза, ултразвук... :P ). Ако ничега другог - бар могућности имаш! :cool2:
Korisnikov avatar
By Dirrty
I ja imam 23 god i mene malje na sopstvenom telu nerviraju, mada ih volim na tuđem... mada je str8 macho hairy hunk look vrlo tražen uvek, iskoristi sve što možeš u svoju korist!

A za potpuno zapostavljanje fitnessa, nema opravdanja!
Korisnikov avatar
By stefan19
TOPIC EDIT: Kako sam postavio temu, stice utisak da osim krzna na pretek imam i sala. Nisam prestao da treniram, daleko od toga. Samo ne treniram religiozno kao sto sam to pre radio. Provide se jos uvek trbusnjaci, ne brinite ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Onda tema može u smeće... nemaš problema, uživaj u novospoznatom bear identitetu.
Korisnikov avatar
By stefan19
Dirrty napisao:I ja imam 23 god i mene malje na sopstvenom telu nerviraju, mada ih volim na tuđem... mada je str8 macho hairy hunk look vrlo tražen uvek, iskoristi sve što možeš u svoju korist!

A za potpuno zapostavljanje fitnessa, nema opravdanja!
Jao, potpuno si u pravu, vreme je za promenu. Cini mi se da pocinjem da privlacim drugaciji tip frajera takodje. Dok su me ranije non stop muvali matori pedofili u abercrombie krpicama, sad me vec merkaju str8 looking macho tipovi. Sad josh da nadjem nekog za sebe i problem reshen ;)

Ja takodje volim dlake na drugima, mada nisu apsolutno neophodne da bih mu pruzio vrhunski uzitak, haha
Korisnikov avatar
By stefan19
Mars napisao:
stefan19 napisao: Ma poenta je da sam se progrizlio i da ne znam sta cu sa dlakurdama. Ne samo shto su guste kao sutlijash vec i rastu kao iz vode. Moram da ih trimujem minimum jednom mesecno inace preti amazonija...
A to je poenta...

Ok.

Ne znam bre stefi...Za moju pamet - nista strasno. Prigrlis i tu promenu u zivotu, tretiras je kao novu igracku koja ti je data...uzivas u mogucnostima koje ti se otvaraju..

Na kraju krajeva pomire se ljudi da nemaju ruku, glavu, nogu...

S druge strane ispitao bih sa svojim lekarom kako to da su se pojave tako iznenada i u tom intenzitetu.

Mozda si samo izasao iz puberteta.
Ovo je post dana ^^^

Hvala Marsic. Pa ne bih rekao da je hormonski poremecaj. Osecam se OK i nisam bas tako preko noci ovukodlachio. Rastu polako ali steady. A za bear identity -- uziveo sam se u ulogu :)
Korisnikov avatar
By Mars
Kako ti, stefi, lako i efikasno rešavaš svoje probleme...

:sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!