Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
annu gunn sam uvek sretao u ulogama holier-than-thou kučki, od six feet under do deadwooda, te sam se automatski nakostrešio, ali definitivno mi postaje sve manje odbojna kako se moralno... menja... a nije odmogla ni činjenica da je betsy brandt još odurnija, pa pored nje anna deluje još i prihvatljivo.
Korisnikov avatar
By antibiotic
my god svi oko mene prepiricavaju o ovoj seriji, izleda da cu morati i ja da pocnem.
Korisnikov avatar
By HalfJack
antibiotic napisao:my god svi oko mene prepiricavaju o ovoj seriji, izleda da cu morati i ja da pocnem.
+1 Gledao sam prve tri sezone, a ovu četvrtu nikako da skinem.
Korisnikov avatar
By Misfit
predivna pesma za pred Gasovu smrt: :muzika:

''''

ali evo i nešto još bolje, još kuLJE:

''''

(ovo izgleda nijedanput ne mogu da pogledam bez grcanja, posebno II polovina i pred kraj) :rock:
Korisnikov avatar
By Misfit
e, da, i to sa pištoljem, i kada Tio gleda Most na reci Kvaj sa detonatorom. foreshadowing na sve strane. izgleda da ću BB morati da repriziram isto kao i The Wire.

a što se tiče nagađanja, neki ljudi idu dalje od drugih:

http://vimeo.com/30293158

So I was wrong on /r/breakingbad and here is what happens; you end up drinking your own piss.
Korisnikov avatar
By Misfit
"You know how they say it's been a pleasure? It hasn't."

:lol:

btw, da ima ikakve pravde na ovom svetu, prošle nedelje bih bio na comic-conu, a ne u ovoj usranoj banana-državi. svi su bili raspoloženi i vickasti:

(a sudeći po onome što su rekli, ova poslednja sezona će biti the bomb.)
Korisnikov avatar
By Srklet
anna gunn ne zna glumiti uvjerljivo strah. :drama: to mi je u osnovi jedina zamjerka na prvu epizodu. sve ostalo je bilo top notch, narocito nadjebavanje waltera i mikea oko .... well... svega.:D
scena s tedom u bolnici je divna, tho. :love:
Korisnikov avatar
By Misfit
da, ko bi rekao da će taj da se vrati. posle onakvog nakucavanja. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
inače, ovo je bila najgledanija epizoda serije ikada. ljudi su, naravno, tek sada zakasnelo počeli da kuže koliko je 'breaking bad' sjajan. :zid:
Korisnikov avatar
By Misfit
ok, ovo im je by far najgenijalnije mesto za kuvanje metha. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
ja se sve više pitam, gledajući svaku novu epizodu, tko će tu na kraju izvući živu glavu a tko ne?

kladim se da će mike umrijeti, kao i saul. hank također ima velike šanse, a za walta je manje-više neizbježno. nekako se nadam da će jesse preživjeti...
Korisnikov avatar
By Misfit
to ni vince gilligan nema pojma, ako mu je verovati.

ipak, sve više mi se čini da će završnica serije biti open-ended. barem što se tiče walta.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ja mislim da će Volt da umre, u stvari, nadam se da hoće.

No, došla sam da kažem da mi mnogo idu na živce one Gudmanove šarene košulje i kravate. :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!