Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slučaj profesorke engleskog jezika u Srednjoj mašinskoj školi Jelene Popović-Ivanović u Novom Sadu, koja je preko društvene mreže Fejsbuk širila mržnju prema nacionalnim manjinama i LGBT populaciji, predat je Tužilaštvu u Beogradu.
U Višem tužilaštvu u Novom Sadu Beti je rečeno da je to tužilaštvo slučaj prosledilo Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, koje je specijalizovano za ovakvu vrstu prestupa.

U Srednjoj mašinskoj školi Beti je rečeno da je Jelena Popović-Ivanović na bolovanju.

Mediji su 20. septembra objavili da je ona u komentarima na svom Fejsbuk profilu pozivala i na otvoreno nasilje prema homoseksualcima.

Ona je homoseksualce i transrodne osobe nazvala „stokom”, koju „treba ućutkati na sve načine”.

Mediji su naveli da profesorka među prijateljima na Fejsbuku ima i dosta svojih učenika.

Nakon toga, novosadska policija je ispitala Jelenu Popović-Ivanović i prosledila predmet Višem tužilaštvu u Novom Sadu. Čitav slučaj tužilaštvu je prijavio i direktor Srednje mašinske škole Miloš Mazalica.

Ona se na svojoj stranici predstavljala kao „Nikita Če Buraška”. U izjavama za medije nije skrivala da je reč o njenom pseudonimu, a na svom Fejsbuk profilu je kao odgovor objavila svoj snimak sa Jutjuba
Korisnikov avatar
By Mars
Super.

Javi nam 2027. godine kako se zavrsilo.
Korisnikov avatar
By Burak
a snimci na youtube su joj...nema dalje... :burka: :vatroslava:
U Višem tužilaštvu u Novom Sadu Beti je rečeno da je to tužilaštvo slučaj prosledilo Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal
Hoće li neko biti ljubazan da mi objasni, pošto se u pravo ne razumijem dovoljno...
Zašto odjeljenje za visoko tehnološki kriminal?! Visoko tehnološki kriminal je valjda kad neko ukrade šifru preko interneta, provali u sajt neke vlade itd.. :puzzle: :puzzle: :zen:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mars napisao:Super.

Javi nam 2027. godine kako se zavrsilo.

uze mi kuck' sa tastature.
Burak napisao: Hoće li neko biti ljubazan da mi objasni, pošto se u pravo ne razumijem dovoljno...
Zašto odjeljenje za visoko tehnološki kriminal?! Visoko tehnološki kriminal je valjda kad neko ukrade šifru preko interneta, provali u sajt neke vlade itd.. :puzzle: :puzzle: :zen:
Pretppostavljam zato što se ona brani da je neko provalio u njenu privatnost koristeći informacije sa njenog FB profila.
By Ulix
Blady napisao:^ :mazi: cico !

''''
Jao pa ona je i paranoidna! Zabavi nikad kraja!
Korisnikov avatar
By blenta
ostavio sam joj koment da je tuka
i da se ne tripuje da je ikom i za ista bitna
te da joj stoga neki toboz veliki igraci smestaju

nije mi odobren komentar :awesome:
ukljucila je filtriranje i samo pozitivne komentare izbacuje
Stripi napisao:
Burak napisao: Hoće li neko biti ljubazan da mi objasni, pošto se u pravo ne razumijem dovoljno...
Pretppostavljam zato što se ona brani da je neko provalio u njenu privatnost koristeći informacije sa njenog FB profila.
To odeljenje je nadležno za sva inkriminisana dela izvedena upotrebom kompjutera, interneta. Nije bitno da li si provalio u sajt neke vlade, ili pretio preko interneta komšiji da ćeš ga ubiti zato što ti je, pod okriljem noći, ukrao 2 kokoške iz tvog kokošinjca. U oba slučaja spadaš pod nadležnost odeljenja za visokotehnološki kriminal.
Korisnikov avatar
By *deni*
blenta napisao:ostavio sam joj koment da je tuka
i da se ne tripuje da je ikom i za ista bitna
te da joj stoga neki toboz veliki igraci smestaju

nije mi odobren komentar :awesome:
ukljucila je filtriranje i samo pozitivne komentare izbacuje
Treba downloadovati taj klip, ponovo ga postaviti i dozvoliti sve komentare.
:giggle:
*deni* napisao: To odeljenje je nadležno za sva inkriminisana dela izvedena upotrebom kompjutera, interneta. Nije bitno da li si provalio u sajt neke vlade, ili pretio preko interneta komšiji da ćeš ga ubiti zato što ti je, pod okriljem noći, ukrao 2 kokoške iz tvog kokošinjca. U oba slučaja spadaš pod nadležnost odeljenja za visokotehnološki kriminal.
Hajde to, ali meni nije jasno zasto je to visokotehnoloski kriminal. Sta bi onda bio niskotehnoloski kriminal? Veleizdaja preko dimnih signala? Saucesnistvo u kriminalu preko telegrafa? Kradja optickih kablova zarad preprodaje na buvljaku?

A sto se tice gornje tuke... pa nema tu sta vise reci. Sve je receno prvi put kad se pojavila stvar na internetu.

Imam jednog zajednickog prijatelja sa njom na FB. Ne lici na njega da podrzava tako nesto.
Verovatno su mu dali takav naziv zato što je istorijski najmlađi, pojavio se tek poslednjih decenija, zajedno sa internetom.
Ako je u početku i bio visokotehnološki, sad je to sve manje.
A naziv ostao.
Korisnikov avatar
By Stripi
*deni* napisao: Treba downloadovati taj klip, ponovo ga postaviti i dozvoliti sve komentare.
''

Nema na čemu :D
Korisnikov avatar
By bern
Glasnik napisao:Kako živopisan lik. :radosnice:
Attention whore.

Whore :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Blady napisao:
''''
Prevesti na španski i proslediti Almodovaru. :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Stripi napisao:
*deni* napisao: Treba downloadovati taj klip, ponovo ga postaviti i dozvoliti sve komentare.
''''

Nema na čemu :D
' esi to namerno napisao Razburaška ?
Одељење за високотехнолошки криминал је процесуира зато што докази о њеном говору мржње управо стижу са интернета. Они морају бити скинути (или захтевани од Фејсбука, уколико су склоњени) и архивирани од стране овлашћених лица која раде у одељењу за високотехнолошки криминал.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!