Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Morpheus
...posle Cecine nanogice,vise me nista ne iznenadjuje u zemlji Srbiji...verujem da ce ga patrijarh Irinej po izlasku iz zatvora odlikovati ordenom Sv. Save.....
Korisnikov avatar
By Herald
Gej strejt alijansa napisao:Još uvek minimalne kazne za nasilje Međutim, danas su se u više navrata mogle čuti i mnogo oštrije i ozbiljnije pretnje predstavnicima GSA poput „Zaklaćemo te!“, „Ubićemo te!“ i sl. na koje nije reagovao niko od prisutnih nadležnih organa.

Za GSA je takođe izuzetno zabrinjavajuća i činjenica da su izricanju današnje presude, u znak podrške članovima i simpatizerima Obraza, prisustvovali i narodni poslanici i predstavnici političkih stranaka Nove Srbije i Srpske radikalne stranke (SRS), koji su u sudnicu došli sa standardnim bedževima sa likom Vojislava Šešelja.

Info centar GSA

Ovde možete pogledati prilog TV B92

Sve gore za gorim. Ovo ponavljaj u svakoj emisiji i na svakom mestu.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Azdaja napisao:
KosmickaCestica napisao:Kad ste u kucnom pritvoru, jel smete da primate goste i pravite zurke?

ako .. sme.. to je onda nikakva kazna :)

naravno da se sme :)

ont. izaci ce posle 6meseci, garant... :mad:
Апсолутно! И ово је мало али и то ће бити скраћено!

Сад ће они на апелациони који ће, вероватно, да поништи пресуду због неке глупости нпр. непоштовања протокола будући да је лого штампарије која је штампала судске списе на латиници а мора на ћирилици...
Korisnikov avatar
By blenta
to je sasvim jasno
ali meni se svidja sama cinjenica da je on osudjen
te da se razvija svest da je to sto je radio protiv zakona
i da je to kaznjivo
makar bio osudjen na 4 dana

iskreno ocekivao sam da bude oslobodjen
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je najstrasnije sto nadlezni nisu reagovali na navedene parole.

Svaka cast onima koji su svedocili protiv.
Korisnikov avatar
By Vel boy
KosmickaCestica napisao:

.. a najgore je to sto nisu optuzeni za diskriminaicju, nego za izazivanje nereda...

za terorizam bre trebaju da budu optuzeni. terorizam bre, kakva samo diskriminacija. terorizam je ta kljuchna rech i pojam koje se trebaju pomenuti i zbog cheg se bezobraz mora tuziti kada se opisuje bezobraz i njihovi maloumnici.
Korisnikov avatar
By Stripi
pih.
Ovo je taman dovoljno da ni ne osjeti da je napravio nešto loše a sa druge strane da bude mučenik koji je robijao za pravu stvar.
Korisnikov avatar
By Paki
Tužbe protiv Vacića i Obradovića iz 2009. su za krivično delo Rasna i druga diskriminacija (KZ, član 387).

Ova iz 2010. protiv Obradovića (gde je prvostepeno dobio dve godine zatvora) je samo za krivično delo Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu (KZ, član 344a)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!