Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^ Ne poznaje ga ni ona.
Dok smo bili u kaficu, on je nesto pricao sa njom, a s ozbirom da ima decka, odbila ga je.
Nije se tamo nista desilo, nisam ni obracala paznju ko je on.
Mislim, ne bi bilo loše da se dođe do njegovog telefonskog broja, da mu se uputi jedan upozoravajući telefonski poziv.
S obzirom na to da je samo rekao '' Jebem ti mater lezbejsku ! '' jedan poziv bi bio dovoljan.
Taman da primi k znanju da se zna ko je i šta je uradio, pa će se sledeći put dobro zapitati, pre nego što ponovi sličan postupak.
*deni* napisao:Dobro.
A da li možda postoji neka treća osoba, drugarica te tvoje drugarice, koja zna ko je on ?
Nemoguće da niko u kafiću u kojem ste boravile ne zna ko je ta persona.
Niko se medjusobno ne poznaje, iako je NS mali.
To je bilo u Kazte, a ja ga nisam nikada videla tamo. Niti ga neko od ovih mojih drugarica zna.
Ne izlazi tamo, jer bi ga makar znala iz vidjenja.

I taj napad se desio kod Putnika, nije u kaficu.
A tamo je bila guzva, niko nije obracao paznju, stvarno.
*deni* napisao:Pazi, ako ga nisu izudarali, vređali i slično, nego mu samo ukrali lančić, onda je to krađa.
Neka se uputi u policiju da prijavi slučaj.
Nisu ga izudarali, vređali, ali su mu prišli sa noževima, pitali ga za koga navija, odakle je i pripretili da će mu skroz butine iseći, zato što su eto njihog druga iskasapili u Zemunskom parku i rekli još neke gluposti. U jednom momentu samo su mu strgli lančić sa vrata...
:ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!