Stripi napisao:Ja samo znam da se svako bori na svoj način.
I kroz desetljeće aktivnijeg bavljenja lgbt pravima u Hrvatskoj su se pojavljivali raznorazni likovi koji su se na svoj način borili sa istu stvar.
Svaki način borbe je bio različit i svaki je nailazio na određenu vrstu kritike.
Bitno jest da je sve to i dalje jedna te ista borba.
I za jednu te istu stvar.
I da se nastavlja.
I da je apsolutno glupo da se još i oko toga međusobno ujedamo.
Ma daj molim te, te floskule da se pederi i pederice svi bore za istu stvar? u kojem la-la landu ti živiš?
Tko se u Srbiji bori za to da Boris Milićević visi ministru policije iz dupeta?
Za početak, da se svi LGBT aktivisti i aktivistkinje bore za "istu stvar" postojao bi valjda neki Pederski Savez Radnog Naroda, a ne bezbroj raznih udruga i interesa, od kojih evo, jedna "domaća" večeras drobi u Dnevniku HTV-a kako rvacka policija za razilku od srpske, nikada nije radila takve stvari.
Za početak, uspoređivati Hrvatsku i Srbiju na HTV-u je nešto što je rezervirano za Ivana Zvonimira Čička, Jadranku Kosor u predizbornoj kampanji i Miroslavu Tuđmanu, jer sve što kažeš, bit će unaprijed napravljeno tako da Srbija ispadne golo govno. Drugo, policija u rvackoj ne zaslužuje nikakvo hvaljenje, ni od navodnih gej akvitista,niti od bilo koga tko uopće razumje ljudska prava, jer su, između ostalog, zbog njezinog nedjelovanja kamenovani mnogi ljudi, dok su ti isti zagrebački organizatori Split Pridea, užas u kojem su se zatekli, opisivali riječima "gore od Beograda". Kao da je Srbija i Beograd sinonim za najveći užas. čime se ponovno tera voda na mlin najvećem stereotipu o Srbiji. Toliko politički nepismenog amaterizma da ti zlo dođe.
Ne, ja se s tim govnima ne borim za istu stvar. Do you?