Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
ali Kosovo i Hashim Thaqi nemaju nikakve veze sa ovim.
Ne znam kako to ljudi nikako ne shvaćaju.
By Ulix
Stripi napisao:ali Kosovo i Hashih Thaqi nemaju nikakve veze sa ovim.
Ne shvataju zato što njihova prava nisu ugrožena, pa ih mrzi da razmišljaju.
Korisnikov avatar
By Stripi
zaboravlja se bitna stvar - Srbija je i službeno postala predvodnik ideja fašizma na Balkanu.
Ne bi me čudilo da i našim fašistima dogodine padnu iste ideje na pamet pred Pride.
Prošle godine su i pljeskali srpskim fašistima kako su se fino organizirali.
Možda ih u ovih godinu kontaktiraju da im daju ideju kako da oni istu stvar naprave u Hrvatskoj.
Korisnikov avatar
By BoB 123
Sramota je za Srbiju sta se juce desilo,ali jos veca je sramota sto Dacic i kompanija ne zna koliko su se provalili sa zabranjivanjem "Pride"

Ja nisam gay,i dosao sam ovde da vas podrzim i da vam kazem da ne zivim u Srbiji,nego u USA i da mi je muka od "Srba bad boys-a" u svetu.
Kad ono,mozda svet i nije toliko u krivu?
Zelim da vam kazem da ne napustate Srbiju,ako odete tek onda ce biti sugavo,nego da se borite,nisu Dveri i Obraz jaci od vas,nego je politika kurva a politicari "kurvini sinovi"
Ako vas podrzava Mirjana Karanovic,Dragan Bjelogrlic,razni profesori i ugledni gradjani,onda oni drugi nisu vazni.
Muka mi je kad dobijem ovakvu potvrdu stvarnosti, gde smo ustvari i u cemu.

Zapravo je prokljucala ona neprestana i latentna mucnina od generalnog bezumlja i homofobije i obespravljenosti i neslobode u ovoj zemlji.
Korisnikov avatar
By Torry
BoB 123 napisao:Sramota je za Srbiju sta se juce desilo,ali jos veca je sramota sto Dacic i kompanija ne zna koliko su se provalili sa zabranjivanjem "Pride"

Ja nisam gay,i dosao sam ovde da vas podrzim i da vam kazem da ne zivim u Srbiji,nego u USA i da mi je muka od "Srba bad boys-a" u svetu.
Kad ono,mozda svet i nije toliko u krivu?
Zelim da vam kazem da ne napustate Srbiju,ako odete tek onda ce biti sugavo,nego da se borite,nisu Dveri i Obraz jaci od vas,nego je politika kurva a politicari "kurvini sinovi"
Ako vas podrzava Mirjana Karanovic,Dragan Bjelogrlic,razni profesori i ugledni gradjani,onda oni drugi nisu vazni.
:zastava: :sw:
Korisnikov avatar
By Herald
Koji drugi? Drzava + ekstremisti?
Korisnikov avatar
By deran
Stripi napisao:zaboravlja se bitna stvar - Srbija je i službeno postala predvodnik ideja fašizma na Balkanu.
Ne bi me čudilo da i našim fašistima dogodine padnu iste ideje na pamet pred Pride.
Prošle godine su i pljeskali srpskim fašistima kako su se fino organizirali.
Možda ih u ovih godinu kontaktiraju da im daju ideju kako da oni istu stvar naprave u Hrvatskoj.
o da-na indexu se već čestita srbima i pita ako može Bg,zašto ne može i Zg...uz pokoji glas razuma,naravno...

stormfront slavi...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Stripi napisao:ali Kosovo i Hashim Thaqi nemaju nikakve veze sa ovim.
svakako da thaqi i shiptarski naci-shovinisti nemaju nikakve veze s cijelom prichom. ali, u bolesnom ultradesnicharskom srpskom patriJotskom antigejnom mozgu EU i Zapad imaju. a, kako je ponashanje vecine EU-a i Zapada zaista nazalost previshe jednostrano pro-shiptarsko to izvrnuta logika bolesnog ultrades. srpskog patriJotskog antigejnog mozga procesuira tu "spoznaju" kao da je i gej pitanje neshto antisrpsko i pro-shiptarsko. a, pametniji i mudriji Zapad da je imalo mario kako ce se njegovo/njihovo postavljanje u kos. problemu odraziti na polozaje ljudskih prava npr. gejeva u samoj Srbiji, bar malo bi pazio/li da ne bude/i tako ochito jednostrano pro-thaqi-kos.albanski.
nazalost, izgleda da EU i Zapadu nisu bitni stanja ljudskih prava npr. gej populacije u samoj Srbiji. i bolje je s tom tragedijom i izdajom odmah se suochiti nego biti u denial-u niti tjeshiti se zabludama. bar ja, nisam osoba koja se ikada tjeshi zabludama vec gledam uzasnoj nepravdi i prevari ako je/ih de facto ima- pravo u lice i uvijek gledam kako onda postupiti.
a kako onda postupiti? pa, jedan od nachina koji mi odmah padaju na pamet je- vishe se ukljuchiti u drushtveni dijalog s javnoshcu Srbije. ovo se svakako najvishe odnosi na gejeve Srbije. ja sam uvijek govorio- NIKADA NE POTISKUJTE NITI GUTAJTE NEPRAVDU KOJU SVAKODNEVNO DOZIVLJAVATE U DRUSHTVU, U ZIVOTU! Morate shiriti spoznaju o tome- svakome, svakome kome mozete; morate stalno opisivati sve diskriminacije, mrznje, uvrede, napade, grozote kroz koje prolazite svakog dana u Srbiji. Sada se vodi vazan drushtveni dijalog o gej pitanjima u srpskom drushtvu- ISKORISTITE OVO VREME DA UPOZNATE SHTO VISHE LJUDI U SRBIJI S DISKRIMINACIJOM I NEPRAVDOM KOJU VAM CHINI SVAKODNEVNA HOMOFOBIJA DRUSHTVA! Nishta ne potiskujte, nishta ne gutajte, nijednu sitnicu ne prikrivajte- nema sitnica- sve je vazno za izneti i opisati! Znam da je dodatno teshko i muchno opisivati sve grozote i zrtvenu poziciju u kojoj zivite u drushtvu (isto kao shto je zrtvi silovanja uzasno da prolazi kroz flashback-ove samo da bi opisala kroz kakvu grozotu je proshla), ali morate stalno da dopirete i prodirete do dusha i srca sve vishe obichnih ljudi u Srbiji gde postoji nada da ce shvatiti.
Npr. evo prvi primer- na komentarima ili forumima na B92- i tamo provejavaju mnogi komentari (i to nagradjeni s plusevima) gde se opisuje kako toboze gejevi imaju sva prava kao i svi drugi te da iz besa i egzibicionizma hoce paradu. - OVO SE MORA STALNO POBIJATI, stalno se trebaju zachepljavati usta tim lazovima opisujuci sve diskriminacije i homomrzilachki teror pod kojim zivite.
Hocu da vidim puno vishe bar te internet aktivnosti domicilnih gejeva Srbije!
Korisnikov avatar
By Stripi
Fino ja kazem. Prosle godine su sve ustase cestitale braci cetnicima na uspjesnom lomljenu grada zbog parade.
Da ne govorim kako su ih lijepo kopirali ove godine u Splitu.
Srbija I Hrvatska su tako jadne zemlje.
Korisnikov avatar
By Stripi
Velboy, aj leba ti, prestani udarati u iste talambase sa Ivicom Dacicem, Zverima Srpskim, Obrazom I Sheytanom.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mage napisao:
*STATUS* napisao:Апсолутно подржавам забрану одржавања "Параде Поноса"...

Неко је једноставно морао да спречи очекивано крвопролиће и евентуалне жртве...

Ако рационално анализирамо прошлогодишњу параду, број повређених полицајаца и штету начињену у Београду, доћићемо до закључка да је овакав пример отказивања јако паметан потез.

:love:
Nadam se da je ovo bio sarkazam. Ako nije, ne znam ti šta drugo reći no da se lepo zavučeš u neku rupu, crkneš, i rešiš svet svoje imbecilnosti.
Ne nerviraj se Mage on je nebitan, on je samo jedan od onih likova kojima je u zivotu jedino bitno da se pojebu sa sto vise tipova i da zive za novi cecin album :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
Stripi napisao:Velboy, aj leba ti, prestani udarati u iste talambase sa Ivicom Dacicem, Zverima Srpskim, Obrazom I Sheytanom.
:roll: Naprotiv! Gdje ti to vidish kod mene? Ja samo pozivam na vishe interakcije izmedju gejeva Srbije s obichnim ljudima Srbije kod kojih ima nade da ce razumijeti uzasnu nepravdu pod kojom zive gej gradjani Srbije u drushtvu drzave im kojoj su lojalni.
I samo kazem da ako se ispostavi da (shto se iskreno nadam da nije sluchaj, ali ne zavisi od mog nadanja) su Zapad i EU obmanuli u pomoci ljudskim gej pravima za zemlje ex-Yu, da se ima spreman plan B i za to, tj. da ne bude shoka ni ochaja.
jer, ja stvarno vishe ne znam koji i kakav je plan EU-a i Zapada prema zemljama ex-Yu koje su odmah istochno od Slo. i Hrvatske.....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
On topic:mislim da pored zabrane ustavnog prava gradjana na mirno okupljanje u ovom slucaju treba stvari gledati i iz sire perspektive....najveci problem po meni je to sto se dozvoljava organizovanje i postojanje extremistickih organizacija koje vrbuju sve veci broj mladih i u uslovima krize, besparice i beznadja tim mladim i moralno nedefinisanim ljudima poturaju jeftinu nacionalisticku demagogiju i prave od njih huligane i extremiste koji su spremni da kao vojnici po zapovesti idu da tuku, pale i lome sopstveni grad i sopstvenu drzavu a oni bi kao mladi ljudi trebali biti buducnost ove drzave, ako je tako buducnost svih nas je prilicno neizvesna...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mars napisao:Ne vredi.

Stati nam je jedan od onih mnogobrojnih gejeva koji druguju sa Jelenom Tinskom, Irinom Radivojevic...
Hoces da kazes da Jelena Tinska nije gay friendly i da je homofobicna? :shock:
A ja sam bio ubedjen da ako niko druge bar matore kurve razumeju gejeve i obicno se slazu sa njima :D
Korisnikov avatar
By bern
Lakiboy_ns napisao:On topic:mislim da pored zabrane ustavnog prava gradjana na mirno okupljanje u ovom slucaju treba stvari gledati i iz sire perspektive....najveci problem po meni je to sto se dozvoljava organizovanje i postojanje extremistickih organizacija koje vrbuju sve veci broj mladih i u uslovima krize, besparice i beznadja tim
Ne vidiš da država pedere i naciste trpa u isti koš?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
bern napisao:
Lakiboy_ns napisao:On topic:mislim da pored zabrane ustavnog prava gradjana na mirno okupljanje u ovom slucaju treba stvari gledati i iz sire perspektive....najveci problem po meni je to sto se dozvoljava organizovanje i postojanje extremistickih organizacija koje vrbuju sve veci broj mladih i u uslovima krize, besparice i beznadja tim
Ne vidiš da država pedere i naciste trpa u isti koš?
Mislim da stvari nisu bas toliko jednostavne i crno bele...moja poenta je bila da je osnovni problem to sto je sama drzava dozvolila postojanje extremistickih organizacija koje su toliko ojacale i vrbovale toliko mladih ljudi da mogu svojim uticajem i pretnjama da uplase i samu drzavu i policiju i vecinu pristojnog sveta.
Korisnikov avatar
By spliff
statuse, prestani da kenjash
dachitja ti

:P
By Kragi
spliff napisao:statuse, prestani da kenjash
dachitja ti

:P
Korisnikov avatar
By Herald
El OOPP dobio pismeno saopstenje o zabrani PP?
Korisnikov avatar
By Srklet
http://www.e-novine.com/drustvo/51317-P ... Prajd.html

Članovi Organizacionog odbora Parade ponosa, čije je održavanje u petak zabranio MUP, nenajavljeno su u subotu izašli na beogradske ulice u znak protesta zbog odluke državnih institucija

Organizacioni odbor Prajda najavio je za subotu u 11 časova konferenciju za novinare u Medija centru povodom odluke Ministarstva unutrašnjih poslova da, zbog navodne pretnje nasiljem, ovog vikenda zabrani Paradu ponosa i sve desničarske skupove koji su najavljeni.
Korisnikov avatar
By Herald
Članovi Organizacionog odbora “Parade ponosa” i dvadesetak aktivista blokiralo je oko 11.30 na nekoliko minuta saobraćaj u jednoj traci na Terazijama, u znak protesta zbog odluke države da zabrani održavanje Prajda.

Slika

Oni su, posle održane vanredne konferencije za novinare u Medija centru, izašli na ulicu i razvukli veliki transparent sa natpisom “Ljubav normalno” uzvikujući “Ljubav je ljudsko pravo”. To je bio, kako su rekli, njihov odgovor na zabranu održavanja Prajda.

Posle nekoliko minuta oni su se povukli na trotoar. Ceo događaj obezbeđuju jake policijske snage, pa uprkos sporadičnim dobacivanjima “Ua, pederi”, nije bilo nikakvih incidenata.

Organizatori Prajda su na konferenciji za novinare, inače, ponovili da je zabranom skupa država pokazala da su huligasni jači od nje”. Oni su rekli i da su se još u petak uveče obratili Evropskom sudu za ljudska prava, da je to najmanja stvar koju mogu da urade, ali da im to neće pomoći da u nedelju održe Prajd.
- Mi već od ponedeljka možemo da prijavimo Paradu za 2012. godinu - rekli su organizatori, odgovarajući na pitanje o daljim planovima.

link
Korisnikov avatar
By bern
Lakiboy_ns napisao: Mislim da stvari nisu bas toliko jednostavne i crno bele...moja poenta je bila da je osnovni problem to sto je sama drzava dozvolila postojanje extremistickih organizacija koje su toliko ojacale i vrbovale toliko mladih ljudi da mogu svojim uticajem i pretnjama da uplase i samu drzavu i policiju i vecinu pristojnog sveta.
Stvari su u ovom slučaju baš takve - bijele i crne. Više crne.

Damokratija naspram totalitarizma, otvorenost naspram fašizma, ljudska prava naspram diskriminacije. Ne znam šta tu nekom nije jasno.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Lakiboy_ns napisao:
Mage napisao:
*STATUS* napisao:Апсолутно подржавам забрану одржавања "Параде Поноса"...

Неко је једноставно морао да спречи очекивано крвопролиће и евентуалне жртве...

Ако рационално анализирамо прошлогодишњу параду, број повређених полицајаца и штету начињену у Београду, доћићемо до закључка да је овакав пример отказивања јако паметан потез.

:love:
Nadam se da je ovo bio sarkazam. Ako nije, ne znam ti šta drugo reći no da se lepo zavučeš u neku rupu, crkneš, i rešiš svet svoje imbecilnosti.
Ne nerviraj se Mage on je nebitan, on je samo jedan od onih likova kojima je u zivotu jedino bitno da se pojebu sa sto vise tipova i da zive za novi cecin album :D
Ти мене не познајеш.
Не може ни судити о мени.
Амин
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa sad, mleko je prosuto, pa je sve ovo filozofiranje u prazno.
Iskreno, krajnje je vreme da drzava prizna da ne moze da se bori protiv kvazi-patriotskih organizacija. Insajder je prosle godine otskrinuo vrata tog tamnoj vilajeta, ali mislim da tek treba da se utvrdi ko sve stoji iza Dveri, Stroja, 1389 i na kraju, same SPC.
Dacic demonstrira svoju nemoc. Djilas takodje. Kakav je on gradonacelnik ako ne moze da obezbedi jedan obican skup gradjana u glavnom gradu? Cemu ministarska fotelja, ako ti huligani diktiraju koga ces da ispostujes, a koga neces? Hajde, neka bude da je ovako 'spasena' imovina gradjana, nije izazvan najavljeni drzavni udar - ali su pokazali da zaista zivimo u drustvu u kome postoje gradjani drugog reda kojima se ljudska prava uskracuju.
Ja licno bih insistirala da se gradjanin poznatiji kao patrijarh pozove na odgovornost za govor mrznje, i da Dacic ili sindikat policije tacno obrazlozi sta je njih navelo na sumnju da bi parada bila skup visokog rizika. Pa kada utvrdimo izvore pretnji, da se lepo hapsimo. Ako treba, postoji i nesto sto se zove vanredno stanje, kao u vreme Sablje, pa nema okupljanja do daljnjeg. Nema koncert, nema utakmica, nema nista sto podrazumeva vise od 20 ljudi na istom mestu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!