Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
BoB 123 napisao:Sramota je za Srbiju sta se juce desilo,ali jos veca je sramota sto Dacic i kompanija ne zna koliko su se provalili sa zabranjivanjem "Pride"
Ja nisam gay,i dosao sam ovde da vas podrzim i da vam kazem da ne zivim u Srbiji,nego u USA i da mi je muka od "Srba bad boys-a" u svetu.
Kad ono,mozda svet i nije toliko u krivu?
Zelim da vam kazem da ne napustate Srbiju,ako odete tek onda ce biti sugavo,nego da se borite,nisu Dveri i Obraz jaci od vas,nego je politika kurva a politicari "kurvini sinovi"
Ako vas podrzava Mirjana Karanovic,Dragan Bjelogrlic,razni profesori i ugledni gradjani,onda oni drugi nisu vazni.
Stripi napisao:zaboravlja se bitna stvar - Srbija je i službeno postala predvodnik ideja fašizma na Balkanu.o da-na indexu se već čestita srbima i pita ako može Bg,zašto ne može i Zg...uz pokoji glas razuma,naravno...
Ne bi me čudilo da i našim fašistima dogodine padnu iste ideje na pamet pred Pride.
Prošle godine su i pljeskali srpskim fašistima kako su se fino organizirali.
Možda ih u ovih godinu kontaktiraju da im daju ideju kako da oni istu stvar naprave u Hrvatskoj.
Stripi napisao:ali Kosovo i Hashim Thaqi nemaju nikakve veze sa ovim.svakako da thaqi i shiptarski naci-shovinisti nemaju nikakve veze s cijelom prichom. ali, u bolesnom ultradesnicharskom srpskom patriJotskom antigejnom mozgu EU i Zapad imaju. a, kako je ponashanje vecine EU-a i Zapada zaista nazalost previshe jednostrano pro-shiptarsko to izvrnuta logika bolesnog ultrades. srpskog patriJotskog antigejnog mozga procesuira tu "spoznaju" kao da je i gej pitanje neshto antisrpsko i pro-shiptarsko. a, pametniji i mudriji Zapad da je imalo mario kako ce se njegovo/njihovo postavljanje u kos. problemu odraziti na polozaje ljudskih prava npr. gejeva u samoj Srbiji, bar malo bi pazio/li da ne bude/i tako ochito jednostrano pro-thaqi-kos.albanski.
Ne znam kako to ljudi nikako ne shvaćaju.
Mage napisao:Ne nerviraj se Mage on je nebitan, on je samo jedan od onih likova kojima je u zivotu jedino bitno da se pojebu sa sto vise tipova i da zive za novi cecin album*STATUS* napisao:Апсолутно подржавам забрану одржавања "Параде Поноса"...Nadam se da je ovo bio sarkazam. Ako nije, ne znam ti šta drugo reći no da se lepo zavučeš u neku rupu, crkneš, i rešiš svet svoje imbecilnosti.
Неко је једноставно морао да спречи очекивано крвопролиће и евентуалне жртве...
Ако рационално анализирамо прошлогодишњу параду, број повређених полицајаца и штету начињену у Београду, доћићемо до закључка да је овакав пример отказивања јако паметан потез.
Stripi napisao:Velboy, aj leba ti, prestani udarati u iste talambase sa Ivicom Dacicem, Zverima Srpskim, Obrazom I Sheytanom.
Mars napisao:Ne vredi.Hoces da kazes da Jelena Tinska nije gay friendly i da je homofobicna? :shock:
Stati nam je jedan od onih mnogobrojnih gejeva koji druguju sa Jelenom Tinskom, Irinom Radivojevic...
Lakiboy_ns napisao:On topic:mislim da pored zabrane ustavnog prava gradjana na mirno okupljanje u ovom slucaju treba stvari gledati i iz sire perspektive....najveci problem po meni je to sto se dozvoljava organizovanje i postojanje extremistickih organizacija koje vrbuju sve veci broj mladih i u uslovima krize, besparice i beznadja timNe vidiš da država pedere i naciste trpa u isti koš?
bern napisao:Mislim da stvari nisu bas toliko jednostavne i crno bele...moja poenta je bila da je osnovni problem to sto je sama drzava dozvolila postojanje extremistickih organizacija koje su toliko ojacale i vrbovale toliko mladih ljudi da mogu svojim uticajem i pretnjama da uplase i samu drzavu i policiju i vecinu pristojnog sveta.Lakiboy_ns napisao:On topic:mislim da pored zabrane ustavnog prava gradjana na mirno okupljanje u ovom slucaju treba stvari gledati i iz sire perspektive....najveci problem po meni je to sto se dozvoljava organizovanje i postojanje extremistickih organizacija koje vrbuju sve veci broj mladih i u uslovima krize, besparice i beznadja timNe vidiš da država pedere i naciste trpa u isti koš?
Lakiboy_ns napisao: Mislim da stvari nisu bas toliko jednostavne i crno bele...moja poenta je bila da je osnovni problem to sto je sama drzava dozvolila postojanje extremistickih organizacija koje su toliko ojacale i vrbovale toliko mladih ljudi da mogu svojim uticajem i pretnjama da uplase i samu drzavu i policiju i vecinu pristojnog sveta.Stvari su u ovom slučaju baš takve - bijele i crne. Više crne.
Lakiboy_ns napisao:Ти мене не познајеш.Mage napisao:Ne nerviraj se Mage on je nebitan, on je samo jedan od onih likova kojima je u zivotu jedino bitno da se pojebu sa sto vise tipova i da zive za novi cecin album*STATUS* napisao:Апсолутно подржавам забрану одржавања "Параде Поноса"...Nadam se da je ovo bio sarkazam. Ako nije, ne znam ti šta drugo reći no da se lepo zavučeš u neku rupu, crkneš, i rešiš svet svoje imbecilnosti.
Неко је једноставно морао да спречи очекивано крвопролиће и евентуалне жртве...
Ако рационално анализирамо прошлогодишњу параду, број повређених полицајаца и штету начињену у Београду, доћићемо до закључка да је овакав пример отказивања јако паметан потез.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!