Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

najslusanija himna nacisticke nemacke na youtubeu ima 3001359 pregleda, a najslusanija himna savezne republike (sadasnje) nemacke ima 2674361 pregleda. napominjem da je himna sr nemacke uploadovana godinu dana ranije

sta nam to govori? da svet i dalje vise preferira nacizam?
''
''
By Glasnik
Ne, to nam govori da ti vidiš ono što želiš da vidiš. ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i ja sam slusala slusaniju:
ljudima je omoguceno da se na razne nacine suoce sa prosloscu.
to govori da tzv. drushtvene mreze YouTube, Facebook, MySpace, Twitter itd..... isuvishe puno dozvoljavaju svakakvom ekstremistichkom shljamu da radi shta hoce. nemam ja puno iluzija o npr. YouTube-u, kada vidim chesto onoliko naci-shovi (svakakvih nacija i drzava i rasa i vera) YouTube materijala te idiotskih komentara na neke bash okej muzichke klipove, ne mogu da shvatim da se to tolerishe.
ove drushtvene mreze trebaju uloziti puno vishe napora da bolje rashchiste tako chesto haotichnu situaciju na njima.

a, moguce je i da nisu svi koji su poslushali naci himnu ondashnje nemachke to uradili iz naci pobuda divljenja. mozda je i nadam se bilo vishe onih koji su iz puke radoznalosti i znatizelje kliknuli da to smece poslushaju.
Korisnikov avatar
By Laerem
Nacisticka zvuci bolje. :whistle:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
to nam govori da onaj koji sluša nacističku himnu nije ipso facto nacista.
Vel boy napisao:to govori da tzv. drushtvene mreze YouTube, Facebook, MySpace, Twitter itd..... isuvishe puno dozvoljavaju svakakvom ekstremistichkom shljamu da radi shta hoce.
Jezik pregrizo!
Pa šta bih ja onda gledao i čemu bih se smijao da to ne dopuštaju?
Ima gomilu clipova sa raznim balkanskim biserima tokom ratova devedesetih.
Priznajem, navukao sam se!
By klaudioce
Pod broj jedan, prva pjesma nije nikada ni bila Njemacka himna nego se radi o himni NSDAP (nacisticke stranke) Die Fahne Hoch (zastavu gore ili zastava gore ili ...). Njemacka drzavna himna je imala istu melodiju kao i sadasnja himna samo je umjesto prve strofe teksta (mislim da je u pitanju Goethe) stavljena treca strofa koja se bavi ljudkim pravima i slobodama. Inace melodiju himne je komponirao Joseph Haydn (Austrijanac) i kao takva je bila sluzbena himna Habsburske monarhije do njenog raspada 1918(Got erhalte Got beschutze). Zasto vise klikaju prvu - pa ima tu i nesto neonacista, ali uglavnom zato sto je zabranjena pa je ovo jedini nacin da uopce vide o cemu se radi, a svi su culi melodiju u filmovima o II.sv.ratu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!