Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Постоји тема "шта тренутно читате" али мене занима шта најрадније читате. Који жанр је увек поред вас а који не подносите? :)

Ја рецимо обожавам фантастику (за Хари Потером сам био потпуно луд :blush: ), епску фантастику и научну фантастику... :)

Од свих књига које сам прочитао највише сам уживао уз:

"Хари Потера" (свих седам делова, последњи можда и највише)
"Ерагона"
Трилогију "Његова мрачна ткања" (пружа изузетну причу о могућем пореклу Бога и анђела)
Скоро све књиге Дена Брауна (посебно "Изгубљени симбол" и "Анђели и демони")

Сад покушавам да нађем "Игру престола"; надам се да ми неће покварити серију... :) :D

А ви?
By Ulix
Mogu svašta da čitam, uglavnom bez obzira na žanr; ne volim jedino epsku i naučnu fantastiku.
speedygonsales napisao::grin: Их, па што? :)
Види Жила Верна и његовог обистињавања научне фантастике. Ко зна какав увид у будућност имају данашњи писци... :)
Dosadno mi je. I uglavnom bolno loše napisano. Ne zanima me njihov uvid u budućnost ako se taj uvid svodi na putovanje kroz vreme, podmornice, patuljke sa dlakavim nogama, Isusove potomke ili pravljenje čarobnih štapića.

Sa druge strane, ako Saramagovo "Slepilo" možeš da uvrstiš pod fantastiku u nekom širem okviru, onda me takvo šta veoma interesuje. :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni su današnji pisci svi do jednog koji mi je došao pod ruku, slučajno ili po preporukama, ličnim ili javnim (top liste, nagrade...) - razočaranje. Bez obzira na formu i žanr.

Kako skupljam svoje godinice imam nerve samo za klasike i neverovatno uživam u njima. Često i reprizno, obzirom da ima ihahaj od prvog čitanja.

Jedino još pratim šta se dešava u kratkoj priči, i u tome takođe maksimalno uživam, naročito kod Francuza, J. Amerikanaca i USA autora.
У, медицинске драме и фантазије исто обожавам.
Нисам прочитао "Слепило" већ сам сада нашао синопсис и свиђа ми се. :)

Чим прође црни десети октобар узимам га у руке. :)

@Galateja Јао, да, то је диван роман. Дуго се, већ, каним и представу да одгледам а мораћу.
speedygonsales napisao:У, медицинске драме и фантазије исто обожавам.
Нисам прочитао "Слепило" већ сам сада нашао синопсис и свиђа ми се. :)

Чим прође црни десети октобар узимам га у руке. :)
Hajde, pa mi se javi da mi kažeš da je to jedan od najboljih romana koje si u životu pročitao. :kosa:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Obozavam Agatu Kristi, i krimi/detektivske romane uopsteno. Can't get enough of Hercule Poirot! :D
Jako mi se svijda i jednostavno savrsena neobicnost Alesandra Barika. City me je oborio sa nogu, Pijanista je savrsen... Ima nesvakidasnje ideje i cudne zaplete, prosto zamislis citav film u glavi, bez obzira na jednostavan recnik... Gledam sad da se docepam njegovog 'Okean, more'... :love:
Paula Koelja organski ne podnosim.
Hari Potera sam u osnovnoj jako voleo, sad mi je bezveze...
Danilo Kis mi se jako dopao, doduse, samo sam 'Rane jade' procitao od njega...
Haled Hoseini takodje, pise bas realno ali i emotivno...
To mi sad pada na pamet, ima jos.

Dakle, nemam neki odredjen zanr. Postoje knjige zanra kog volim koje mi se nisu svidele; i knjige zanra kog ne volim a koje su mi se svidele. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ulix napisao:Mogu svašta da čitam, uglavnom bez obzira na žanr; ne volim jedino epsku i naučnu fantastiku.
Takodje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!