Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Popeye napisao:
speedygonsales napisao: Ваљда, зато што ти је у генима...
mora biti da je zbog gena! ipak si ti student medicine pa ne bi izvalio takvu glupost da nije istina :D
Е, за неки дан идем на предавање које се тиче вектора који се могу употребити за измену гена па ти можда могу помоћи по питању тих HRT1 и HRT2 гена :)

Ваљда могу и нешто у пренесеном значењу да кажем :P :P :P
speedygonsales napisao:
Е, за неки дан идем на предавање које се тиче вектора који се могу употребити за измену гена па ти можда могу помоћи по питању тих HRT1 и HRT2 гена :)
moji su geni 50% cisto srpski. :smug:
Popeye napisao:
speedygonsales napisao:
moji su geni 50% cisto srpski. :smug:
Мхм, занимљив случај. Значи ти имаш само HRT1 па се код тебе хрватитис није јавио у својој фулминантној форми, будући да се рецесивно преноси. Врло занимљиво. То, дакле, објашњава националну збуњеност, одсуство патриотизма и честе гљивичне инфекције. Мораш да се купаш у светој води из СПЦ и да почнеш да користиш ћирилицу, то ти је једини спас... :D
Ухваћен амерички војник коме је отето оружје а други је добио батине од окупљеног народа. На медијима ни речи о овоме!!
Првом је деда од 70 година отео оружје и тренутно је на барикадама весеље и спрдња поводом тога.
У ОВМ ТРЕНУТКУ У СЈЕВЕРНОЈ КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ!!!!
Непознати починиоци са маскама на глави поломили су стакла на кафани "Сидро" и запалили исту пре неколико минута.
Ватрогасци су стигли и гасе пожар.
У Косовској Митровици се чују пуцњи. Потврђују више њих!
speedygonsales napisao:Значи ти имаш само HRT1 па се код тебе хрватитис није јавио у својој фулминантној форми
zato si ti u terminalnoj fazi. ;)
osjećam potrebu napomenuti da polovica stanovništva Sudana (4,3 milijuna ljudi) trenutno polako ali sigurno umire od gladi...
a sad, nakon ove kratke EPP poruke, možemo se puninom povrijeđene nacionalne svijesti i ponosa nastaviti zgražavati i užasavati nad jednom živom rupom od metka... :jankovicka:
Popeye napisao:
speedygonsales napisao:Значи ти имаш само HRT1 па се код тебе хрватитис није јавио у својој фулминантној форми
zato si ti u terminalnoj fazi. ;)
Мхм... Уби ме хронична Србиоза... :lol:
By Hans
Situacija na Kosovu je rezultat višedecenijskog nemara.

I tu se priča završava.
Moja mladost kao i vaša vredi mnogo više od uzaludnog trošenja vremena na poslednje trzaje i relikte Miloševićevog rezonovanja u Tadićevoj vladi.
Kada god izvise za pregovore za EU, svi se sete Kosova. To nas učini još malo bednijim ali ne damo se mi. Možemo mi još podosta slojeva ispod.

A onda im normalno nije do budućnosti već se bave prošlošću, tj. Kosovom. I svi žive u njoj jer je tada bilo lepše. Pa eto vam sad.
Možete iz Arene sa devedesetih pravo u tenk. Tako je bilo tada. Možda ovog puta pođe za rukom.
Ne znam zbog čega srpsko iskustvo Kosova mora biti promatrano iz tako depresivnog ugla... Mislim da je sada pravo vrijeme da se problem Kosova riješi na jedan pouzdan i moderan način koji će Srbiju pretvoriti u vodeću zemlju planete... Valjalo bi odmah osnovati SNASA-u*; Srpsku Nacionalnu Svemirsku Agenciju! :eureka:
Ona bi se odmah dala na posao pronalaženja nastanjivog asteroida, dovoljno velikog i u stabilnoj putanji i punog rudnih bogastava... Nazvali bi ga Nebesko Kosovo i postao bi novi podstrek i cilj vascelog srpskog bića... SNASA bi onda odmah pristupila pregovorima s Rusijom da jeftino dobije pristup sojuz i saljut tehnologijama i da, poput Kine, na tim osnovama napravi vlastite letjelice za kolonizaciju Nebeskog Kosova... Uz taj evidentni tehnološki razvoj otvorio bi se ogroman broj radnih mjesta na području najsuvremenijih tehnologija koji bi Srbiju izbacio u sam svijetski vrh sada kada Rusija grca u besparici a Ajmerika je odustala od svog svemirskog programa i zamjenila ga programom planetarnog globalnog kapitalizma...
S druge pak strane, iskustvo zemaljskog Kosova bilo bi dragocijeno za čitavo čovječanstvo u slučaju susreta sa neprijateljski nastrojenom tehnološki naprednijom alienskom civilizacijom... Samo bi Srbija s Vukom Jeremićem na čelu znala kako se nositi sa jednom takvom situacijom... Jedini problem mogao bi nastati ako bi se odlučilo prisajediniti Nebesko Kosovo matici zemlji... :uplasen:

*u narodu popularnu: 'našu SNAŠU'... :srbin:
Korisnikov avatar
By Mars
Kako li te nije mrzelo...
*STATUS* napisao:Dr_Shortbus, апсолутно се слажем са тобом...
Не схватам оне који могу да кажу у фазону "Ко их јебе, таква им судбина" ...
Ало бре...људи на барикадама бране своју земљу од окупатора који жели да их одатле протера
Kada je to Hrvatska pokušala da uradi, sa televizija u Srbiji i Cenoj Gori se govorilo da se radi o povampirenim ustašama. Svako govno dođe pod nos?
Mars napisao:
Popeye napisao:@mars: hvala na linku, bas citam. vrlo je informativno i zanimljivo.
E (možda malo kasno) :D al možeš i da slušaš! Ima snimak emisije pored.
Meni samo nije jasno, kako niko od tih srpskih junaka i branitelja srpskih interesa nije napravio, a napravile su ove, kako ono reče neko od forumskh branitelja srpstva - ustaške kurve. Baš zanimljivo.
Korisnikov avatar
By bern
Predlažem da mladi beogradski bašisti "porodičnu" šetnju organizuju na Kosovu. I neka povedu neke sa ovog foruma.
Korisnikov avatar
By EnRage
O, tek sam sad skužio da su Srbi opet bili "goloruki", a kad su goloruki, to nikad ne valja :lol:
Dragi moji :smeh:
Za razliku od statusa koji je na Kosovu bio u septembru a pre toga pre 142 godine, ja dole, za razliku od njega, pored rodjaka imam i imovinu a i grob svoga oca ;)
Naravucenije dole sam kad god mi se digne (nekad redje, nekad cesce) iz vise razloga (ukljucujuci i onaj da je priroda lepa © Mars) ...
Ovako:
1. statusov strah od upada Siptara u kucu je neosnovan (zvecan, km i ta mesta)
2. zanimljivo mi kako to da opravdava zabranu pridea time sto bi se novac poreskih obaveznika trosio na 'renoviranje' bgda a pritom se ne pita koliko novca poreskih obaveznika ide na duple plate njegovih rodjaka dole? O drugim stvarima necemo :D

ONT:
Sva sranja dole su posledica manipulacije narodom tamosnjih politicara koji brane svoj interes. Drzava gubi kontakt sa tim ljudima koje predvode srs i dss, a zapravo konkretno pojedinci kojima je u interesu da i dalje primaju 200.000 - 300.000 hiljada mesecne plate :D
Ceo taj pogranicni/severni deo je vazan kako bi se sva sredstva koja krenu za Kosovo iz Srbije popljackala jer moraju proci tuda ;)
U principu obican narod ne krivim ali mislim da bi morali da se obrate ili kosovskim institucijama ili nasoj vlasti a ne da slusaju Jaksica i njemu slicne.
Toliko :D
Korisnikov avatar
By spliff
ja nemam dole nikavu rodbinu
ni grobove
pa sam opet ziveo u km dve godine
i to od 1998 do 2000
i odgovorno trvrdim da su ova statusova lupetanja u upadu albanaca u srpske kutje bash to - luetanja
i ne vidim kakve veze ima kosovo sa beogradskim prajdom :puzzle: klasichna zamena teza
statuse pokrij se tim ushima. i tjuti. bolje bi ti bilo
Kosovo nikada nece moci samo da zivi i prezivi,a Srbiji je bolje bez KiM.
Albanci su 10 puta zatucaniji od Dveri ili Obraza.
Ima Srbija i svojih problema i ne treba joj oni koji bi narednih 100 godina koristili "vladavinu Milosevica" i unistili bi Srbiju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!