Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

.... i nekonzistentno se postize stvarna jednakost u drushtvu.

U gay politics report-u je postavljeno pitanje ■ What's your view on how individuals who speak out against LGBT equality should be treated?

(svakako, individuals who speak out against LGBT equality treba da bude shvaceno kao oni koji time srachunato i namerno nanose shtetu i ugrozu gej zivotima, pravima i interesima, bar ja to tako uvek shvatam)

i, odgovori na to pitanje i u gej zajednici Amerike koja valjda prvenstveno chita gay politics report su vecinom- "It's a free country. No one should be punished for expressing opinions." :barf: http://www.smartbrief.com/news/lgbt/pol ... 3&vote=dup

ovo samo pokazuje naivnu complacency mnogih gejeva koji su eto nekako imali srece da ne budu izlozeni ni afektirani i dalje jakom homomrznjom u americhkom drushtvu. isto tako pokazuje nedostatak solidarnosti tako chesto karakteristichan za americhku gej scenu gde mnoge srecne, bogate, pa i sebichne gejeve jednostavno ochito bash boli kurac ili pichka shto su neki manje bogati a puno vishe izlozeni ruznom licu Amerike i vulnerabilniji gejevi itekako bili zrtve homomrznje bearing the brunts of homophobia.
jer, ne radi se o jebenom free speech-u vec o hate speech-u koji, ako je dozvoljen bez sankcionirajucih konsekvenci, nanosi shtetu upravo izlozenim i vulnerabilnim gej osobama.
ako ovo josh uvek treba i objashnjavati chak i gej zajednici, onda nije ni chudo shto je razocharavajuce spora i kontradiktorna cela slika postignuca za gej prava i jednakost u Americi vec druge decenije 21-og veka.
nishta ne ochekujem da komentirate. samo, kada sam vidio vecinske odgovore, osjetio sam toliku frustraciju da sam jednostavno ovo morao podijeliti s nekim.
slobodno ignorishite ovu temu ako tako hocete.......

p.s. je, bash mi je zanimljivo shto unuk kim jong ila dolazi u Mostar. :smeh: ojojojoj.
oh, only me zanima kakav je to koledz u Mostaru.
By Glasnik
Što se mene tiče, ovo samo dokazuje da su gejevi skupina kao i svaka druga.

Pomoći će i razumeti oni koji su ikako imali dodira sa diskriminacijom, dok ostali teško. Jer tek kad osetiš diskriminaciju, znaš koliko je važno da na nju adekvatno reaguješ, a ne da je pustiš 'tek-tako'.

So, nothing special really. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Tema moze biti interesantna posto je LGBT skupina u SAD-u ipak neka preteca aktivizma i svi im se mi iz ostalih krajeva sveta jos uvek okrecemo kao ka nekom uzoru za postizanje prava i vece slobode.

Medjutim, LGBT u SADu su takodje prihvaceni sablonski, barem na nacin na koji su predstavljeni u javnosti; 'onako kako prosecni heteroseksualac zeli da zamislja pedera'. Takva slika verovatno ume da iritira neke, cak i ako nisu fanaticni hriscani.

Levicarske tendencije LGBT, kao takve, gotovo da uposte nisu poznate, kao da ih nema, sto je, uostalnom, slucaj i u drugim sferama drustvenog zivota.
To je , po meni, glavni problem u SADu, za razliku na Evropu gde su levicarske stuje izrazene i jake.
Zbog toga im ni 'pederi' ne mogu biti drugacije gledalo drustva nego sto drustvo vec jeste.

Drugo; dokle god je heteroseksualnost main course, i u najliberalnijim zemljama sveta, homoseksualci ce uvek biti diskriminisani na ovaj ili onaj nacin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!