Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Koji film pamtite da ste gledali kao mali a da je na vas ostavio nekakav utisak i da ga se uvek rado secate?

ja
Slika
trejler
http://www.zimbio.com/watch/VNjNHlrZup_ ... +Strassman

Ovaj film je mator kolko i ja. Jedva sam ga zahvaljujuci kiborgu nasao na netu... Secam se da sam terao roditelje da ga po nekolko puta uzimaju iz video kluba. Cak jednom nisam hteo da vratim kasetu pa su moji morali da plate neku malu kaznu jer je film vracen sa velikim zakasnjenjem.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
od animiranih:

Anastasija - Niđe veze sa istorijom, ali ovoliko ga volim.

''''

i Čudesna šuma :love: :

''''
Korisnikov avatar
By Misfit
Drop Dead Fred. Monster Squad. The Goonies. Who Framed Roger Rabbit. Death Becomes Her. Love Potion No. 9. Who's That Girl. Očigledno je da sam kritički aparat razvio tek kasnije... Or not.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ima jedan film (možda je bila i serijica za klince), ne sećam se imena, davno je bilo :D Sad kad razmišljam o tome, malo mi liči na "Snežnu kraljicu". Sećam se da je imao kripi muziku. Sve sam zaboravio sem te muzike, tj. ni nje se ne sećam ali sam 100% siguran da bih je prepoznao kad bih je čuo. To mi je najranije sećanje na neki film/seriju.Sad nešto kontam da ne postoji ni jedan film kojeg se odmah setim kad pomislim na detinjstvo (sad će Kiborg da kaže kako je film koji je obeležio moje detinjstvo "Ulazak voza u stanicu", so bite me :P )
Možda horor House.
http://www.imdb.com/title/tt0091223/

edit: E, da! i The Goonies :D
By Kragi
Rado se setim filma The Mask i Ace Ventura (Pet Detective), oba iz 1994 sa Jim Carrey-em u glavnoj ulozi.

Secam se da je i Terminator 2 bio mega hit, al to sam gledao nesto kasnije jerbo sam u video klubu cekao godinu i tri meseca na rezervaciju :smeh:
Korisnikov avatar
By Laerem
Prvi filmovi koji su ostavili utisak na mene su bili....

Excalibur
Carstvo Sunca
Princ Tame
Invasion of the Body Snatchers (ali verzija iz 70ih)

Nikad bas nisam gutao da djecja sranja jer sam u startu nabasao na, u osnovi, zaista dobre filmove. Iako, zapravo sam krenuo s horrorima, jos prije osnovne skole. I mislim da sam pogledao svako smece u videoteci prije nego sto sam se odvazio na nesto drugo. Ali iz te faze su mi najvise ostala 2 gorenavedena filma.

Excalibur je u osnovi bio prvi trenutak kad sam skuzio da je film umjetnost. I to uglavnom zbog subliminalnog utjecaja Wagnerovog Siegfrieda.
Korisnikov avatar
By Mars
Ulazak voza u stanicu i Bebin dorucak...

:deda:
Korisnikov avatar
By HalfJack
constantine napisao:Koji film pamtite da ste gledali kao mali a da je na vas ostavio nekakav utisak i da ga se uvek rado secate?
Edward Scissorhands. :love: It sure does bring back memories. :sweet:

''''''''''''''''

Jednom prilikom sam ga čak trebao snimati, ali mi se snimanje zajebalo i nije se film snimio pa sma cmizdrio ujutro.*lol*Ostalih se filmova baš i ne mogu sjetiti, sigurno su postojali. Ovaj me se dojmio zbog priče, a i djelovao je pomalo zastrašujuće zbog glavnog lika, a istodobno je djelovao krhko.

Možda bih još mogao navesti Batman Returns. :love:

''''''''

To su mi dva najdraža Burtonova filma, tada je bio u punoj formi. Catwoman. :love: Iako je Danny DeVito kao onaj Pingivin bio jako iritantan, nije mi pokvario film. Kasnije se Burton izlizao sa svojim filmovima. :/
Korisnikov avatar
By Torry
zamka za roditelje, film iz sezdeset i neke, divni glumci, i gledala kad god sam stigla

pipi duga carapa..nesto mi omiljeni deo kada je kupovala slatkise ;)

aladin, jedini crtani koji volim
Korisnikov avatar
By bothways
Spasioci, tj. Rescuers
Uspavana lepotica tj. Sleeping Beauty

Ah taj dizni...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Lion King. :love: I dan danas ga obozavam. :love: I jedva cekam da ga odgledam u 3D cim dodje kod nas! :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
hm... morao sam se prisjetiti... bilo je to davno :D

enivej... kao klinac sam volio indianu jonesa i htio biti arheolog.
no, jedan od prvih filmova koji je ostavio velik dojam na mene bio je 'cohen & tate'. http://www.imdb.com/title/tt0097074/
it's lean, mean and very tense. :rock:

kasnije su oduševljenje izazvali 'the russia house' (koja mi je i danas predivan film, s genijalnom dramaturgijom), 'batman returns' (catwoman, jel :love:) i 'chinatown'. potonji je bio prvi film o kojem sam dosta dugo razmisljao i percipirao ga kao umjetnicko djelo.

no, tek sam gledajuci 'se7en' poceo doista razumijevati film i što sve u njega ide. al tad sam već imao 16 godina. :panker:
Korisnikov avatar
By Misfit
bothways napisao:Spasioci, tj. Rescuers
tmurna, depresivna atmosfera, britanski akcenat, child kidnapping and abuse, UN, deca bez roditeljskog staranja, psihološko zlostavljanje... Disney's best!
Korisnikov avatar
By Mars
Torry napisao:zamka za roditelje, film iz sezdeset i neke, divni glumci, i gledala kad god sam stigla
Posle rimejk totalno usrali.
Korisnikov avatar
By IriS
jedan od omiljenih. baš sam ga volela. :love:
i dan danas kad ga vidim na TVu, odgledam ga sa uživanjem.
Slika

od ovog sam 'tela da mrem kad sam ga gledala ko klinka. plašila sam se klovnova zbog njega.
onda sam ga prošle godine ponovo pogledala. i umrla od smeha. :hand:
Slika

ovaj sam gledala sa sestrom, koja se napalila i crvenela tokom celog filma :lol:
Slika

ovaj film sam jako jako volela.
Slika

dodaću još...sad ne mogu svega da se setim...malo sam raspala.
Korisnikov avatar
By _Ra_
Gunisi,Cudesna suma...all time favorite "Neverending story" and "Flight of the navigator"...
Slika
btw. bio sam zesce zaljubljen u ovog klinca
P.S.Tu sam prvi put video Sarah Jessica Parker

:love:
Korisnikov avatar
By nev
Annie je prvi film na koji sam se navukla i gledala sam ga, pa mogu reci bar jednom u 2 dana. Volela bih opet da ga odgledam, zanima me kakav bi sad ostavio utisak na mene.

Slika
Korisnikov avatar
By mitrandir
Heh, da. Eni, Navigatorov let i Košmar u ulici Brestova. Nice :)
@Iris: Film IT jeste sad smešan, efekti su so last century. Ali ako si čitala knjigu, jasno ti je kako neko sa 30 i kusur godina može da se plaši klovnova :D
Korisnikov avatar
By castor
Gremline nikada nisam odgledao, uvek su me smarali.
Kad sam bio bas mali: Carobnjak iz Oza, neka ruska bajka Kamena ruza ili Cvet u kamenu, tako nekako. Onda ti neki filmici tipa Annie...
Trashin :wow: gledao sam ga dvesta puta :D
Korisnikov avatar
By castor
E da.. Terminator i onaj tip koji je isao u proslost i buducnost nekim automobilom. Kasnije Deca kukuruza, Groblje kucnih ljubimaca, Ponekad se vracaju...
Korisnikov avatar
By constantine
castor napisao:Gremline nikada nisam odgledao, uvek su me smarali.
:shamar:
Korisnikov avatar
By Misfit
castor napisao:i onaj tip koji je isao u proslost i buducnost nekim automobilom
kako, bre, nekim automobilom? Delorean :rock:
Korisnikov avatar
By bern
Na mene je kao klinca veliki utisak ostavio film "Ptica i kralj". Bio je netsvaran, poetičan, fantastičan...

''''''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!