- 18 Sep 2011, 22:24
Ja sam itekako politichki korektna osoba pa sam itekako se bio suprotstavio onim par antisrpskih trolova (ALBION, topcroata, mythe...) kada su svojevremeno bili navalili ovde da seru. vecina ostalih hrvatskih forumasha koji su aktivni ovde nemaju nikakve slichnosti s ovim navedenim.
Hans napisao:
Stravičan primer ovde na forumu jesu politički korektne osobe koje fašizam prepoznaju samo u domaćim forumašima i samo takvi su mali himlerovci prema njihovom mišljenju a pozadina toga je da su na svojim školama naučili da etiketiraju ljude samo onde gde je jasno da je neko patriota i da ne voli da ga drugi gaze. Ostale koji to rade na perfidan način ne umeju da spakuju u fioke jer su nesposobni za to jer ih istorija koju ne poznaju jer, fuck, znaju samo onu od 1969. nije ničemu naučila. Tu-ga.
Ja sam itekako politichki korektna osoba pa sam itekako se bio suprotstavio onim par antisrpskih trolova (ALBION, topcroata, mythe...) kada su svojevremeno bili navalili ovde da seru. vecina ostalih hrvatskih forumasha koji su aktivni ovde nemaju nikakve slichnosti s ovim navedenim.