Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Hans napisao:
Stravičan primer ovde na forumu jesu politički korektne osobe koje fašizam prepoznaju samo u domaćim forumašima i samo takvi su mali himlerovci prema njihovom mišljenju a pozadina toga je da su na svojim školama naučili da etiketiraju ljude samo onde gde je jasno da je neko patriota i da ne voli da ga drugi gaze. Ostale koji to rade na perfidan način ne umeju da spakuju u fioke jer su nesposobni za to jer ih istorija koju ne poznaju jer, fuck, znaju samo onu od 1969. nije ničemu naučila. Tu-ga.

Ja sam itekako politichki korektna osoba pa sam itekako se bio suprotstavio onim par antisrpskih trolova (ALBION, topcroata, mythe...) kada su svojevremeno bili navalili ovde da seru. vecina ostalih hrvatskih forumasha koji su aktivni ovde nemaju nikakve slichnosti s ovim navedenim.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Hans napisao:.... jer se niko ne seksa na ulici, .....

mnogi heteroseksualci se itekako seksaju na ulici. evo i ovde u ovom americhkom gradu u kom sam maltene redovno i svaki dan vidjam hetero parove kako se zvale, drpaju, ljube, diraju..... a nikad josh nisam video gej parove da isto rade a pomislio bi chovek Amerika je, mora da svak ima istu slobodu. kamo srece da svak ima slobodu vec samo heteroseksualci imaju slobodu da rade skoro sve shto hoce.
u Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu heteroseksizam je josh i duplo veci pa sam potpuno siguran da se heteroseksualci u Srbiji itekako slobodno zvale, drpaju, ljube, diraju.... josh i vishe nego u Americi.
a to shto antigeji i heteroseksisti LAZU I KLEVETNICHKI IZMISHLJAJU da su gejevi opsednuti seksom je neshto shto treba pobijati u startu a ne uzimati kao neshto chemu treba opravdanja ni dokazivati da nije tako.

@speedygonsales tvoje lajanje i laganje na Natashu Kandic je stvarno zasluzilo opomene ili ban.
Korisnikov avatar
By Srklet
speedygonsales napisao: Са друге стране само се о наводним српским злочинима прича. Хрвати славе егзодус и елиминацију Срба као национални празник а ми се правимо луди. Ми зато нападамо сами себе и имамо Наташи Кандић на томе да захвалимо.
croatian envy? :party:
О томе зашто је курва. Курва је у пренесеном значењу. Знаш за изреку "ко о чему, курва о поштењу". Исто тако, будући да дотична нема грама поштења и интегритета као ни осећај националне припадности, је и сама курва, у најпогрднијем и најодвратнијем значењу те речи. Будући да је велика и најгласнија отуд курветина (можда курвештија, нисам сигуран који лексички облик је тачнији).
Додао бих још и усташка, ружна курветина, чисто да будем јаснији!
osim vojislava šešelja, koje još srbijanske javne ličnosti smatraš onda pozitivnim primjerima? na koga da se patriotska mladež ugleda? :party:

zanimljivo je da natašu kandić direktno želiš diskreditirati kao ženu. smatraš da su žene manje vrijedne od muškaraca? :trep:
By Ulix
crni90 napisao:
Ulix napisao: Usput budi rečeno, ta "kurvetina" je prva počela da pravi spiskove nestalih Srba na Kosovu. I prva je iskopala informacije o trgovini organa na Kosovu.
tačno. karla del ponte i nataša kandić :D
Naravno da je tačno, ali on to nikada ne može priznati. Ne priznati, nego ni shvatiti, ni uzeti u razmatranje. Jer onda ne može biti samo loša "kurvetina". To su čari paranoidno-shizoidne pozicije.
Прво бих хтео да одговорим на захтев да се аргументује примање пара како би се утврдило да ли је Кандићева курва или не.
Ако истрага против њене НВО "РЕКОМ", везана за ненаменско трошење новца, није довољна ево press clipinga где су то журналисти боље сажели:
http://pressonline.rs/sr/vesti/republik ... %A1la.html

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... ljina.html

И, понешто конкретних цифри, прожетих иронијом уз захвалност Куриру.

http://www.kurir-info.rs/vesti/natasa-k ... -89899.php

Што се тиче пренадувавања цифри ја бих ти понудио конкретне њене цифре али је са сајта, изгледа, скинула целокупну архиву, те нисам могао да приступим информацијама из прве руке. У сваком случају, пописивани су исти људи са различитим датумом рођења или нестанка што је откопавање појединих гробница директно демантовало!

Понудио бих и интересантну конверзацију између припадника ЈНА и Наташе Кандић која остаје без аргумената!

http://www.lopare.net/forum/politika-i- ... andic.html

Једино што је Кандићева истино рекла је оно што је и сама успела да сними и забележи током својих путешествија по Босни. А ти подаци су ситни...
Са друге стране, Кандићева не агитује код међународних заједница да се испита "етнички чиста" Хрватска!

П.С. Само једну ствар да подвучем. У Сребреници се десио масакр! Дакле ја то не поричем и не тврдим да одговорне не треба казнити. Али, исто тако тврдим да су цифре предуване и дупле и да никако није било преко 8 000 убијених муслимана.
osim vojislava šešelja, koje još srbijanske javne ličnosti smatraš onda pozitivnim primjerima? na koga da se patriotska mladež ugleda? :party:
Осим? Када сам ја Шешеља назвао позитивним примером на који младеж треба да се угледа?
Осим тога, јавних личности тог калибра код нас нема!
zanimljivo je da natašu kandić direktno želiš diskreditirati kao ženu. smatraš da su žene manje vrijedne od muškaraca? :trep:
Ако си мислио на "ружна" то је био само лични допринос и мишљење. Ако мислиш на курва то сам објаснио горе. Ни једна од наведене две каратеристике се не примењује само на жене нити оспорава само жене тако да не видим на шта циљаш!
Naravno da je tačno, samo ako bi joj priznao, morao bi i da prizna da je pojeo govno. A to mu svakako ne bi bilo milo.
Ох, тај неосновани педерски цинизам. Ја ЗНАМ да се она сада, шатро, бави питањем Косова али нити је она почела нити је довела до неких открића.
By Ulix
speedygonsales napisao:
Ох, тај неосновани педерски цинизам. Примећујем да ти много једеш говна и да су ми дошла до гуше. Ја ЗНАМ да се она сада, шатро, бави питањем Косова. Али нити је она почела нити је довела до неких открића.
Prvo, editovao sam taj prethodni post gore, jer sam shvatio da sam preterao. Izvini.

Drugo, ona se Kosovom bavila i pre deset godina, smo što o tome nisi mogao čuti na RTS-u ili pročitati u Kuriru ili NSPM-u, odakle već da dobijaš informacije.

Treće, verovao ili ne, i strejt ljudi umeju da budu cinični. Ne tako fabulozno cinični kao mi pederi, ali umeju i oni to. :katemoss:
Drugo, ona se Kosovom bavila i pre deset godina, smo što o tome nisi mogao čuti na RTS-u ili pročitati u Kuriru ili NSPM-u, odakle već da dobijaš informacije.
Па где сам ја то онда могао да сазнам? Да сам сазнао ја сигурно не бих лупао празну сламу и причао о нечему што не знам. Ја прочитам причу из свих новина на нету или бар две телевизије па онда могу да тврдим да ми је та инфо. поуздана, мада опет не мора да значи. Ако икада видим списак Наташе Кандић где побројава 8 000 муслимана по имену, презимену и матичном броју који су убијени (а да се не испостави да живе ту по околним селима и дан данас, што се дешавало) ја ћу признати да сам био обманут!
Treće, verovao ili ne, i strejt ljudi umeju da budu cinični.
Капирам, не толико :) Када год је неко изразито против неког мог поста, сматра да грешим или просто нема аргумент користи се неколицином једносложних речи или смајлија уместо да се уопште не јави...
Ne tako fabulozno cinični kao mi pederi, ali umeju i oni to. :katemoss:
Ово тако тачно, girl :D

EDIT: Обрисао и ја ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Ne znam ja koliko je meni u ZRu lakse/lepse nego pederima i lezbejkama u Beogradu... No, stoji da bih pre radio u prosveti u ZRu nego u BGu.
By Ulix
speedygonsales napisao:
Па где сам ја то онда могао да сазнам? Да сам сазнао ја сигурно не бих лупао празну сламу и причао о нечему што не знам. Ја прочитам причу из свих новина на нету или бар две телевизије па онда могу да тврдим да ми је та инфо. поуздана, мада опет не мора да значи. Ако икада видим списак Наташе Кандић где побројава 8 000 муслимана по имену, презимену и матичном броју који су убијени (а да се не испостави да живе ту по околним селима и дан данас, што се дешавало) ја ћу признати да сам био обманут!
Ako na taj način dobijaš informacije, onda su tvoji stavovi u stvari i super, kakvi bi mogli biti. Malo čitaš Peščanik, malo Danas, malo odeš na neku tribinu gde ona gostuje, pa joj postaviš poneko pitanje. I onda dobiješ i neki interesantan odgovor.

A spisak možeš naći ovde: http://www.bosnaprkosnaodsna.mine.nu/ex ... stalih.pdf
Мхм.
Ево већ видим проблеме у том списку.

Матични број типа 977000000, матични бројеви са 12 цифара (908964183122, 401975183186 итд.), непознати датуми рођења (пуко име без и једног другог податка може се сматрати и измишљотином), датума пријављивања отмице/нестанка уопштте нема, покушај матичног броја, пошто је познат датум рођења само доводи у заблуду (2203931000000)...

Овакви подаци су толико сумњиви да је то страшно:

7578 SULJIĆ DAHMO ĆAMIL 710980183138 07.10.1980
7579 SULJIĆ DAMIR KEMAL 710979183132 07.10.1979

Рођени различитих година на исти датум, дванестоцифрени матични број и обојица имају у матичном броју 18313 (могу само три цифре да им се поклапају на име истог пола и регије рођења али не пет).
By Ulix
speedygonsales napisao:Мхм.
Ево већ видим проблеме у том списку.

Матични број типа 977000000, матични бројеви са 12 цифара (908964183122, 401975183186 итд.), непознати датуми рођења (пуко име без и једног другог податка може се сматрати и измишљотином), датума пријављивања отмице/нестанка уопштте нема, покушај матичног броја, пошто је познат датум рођења само доводи у заблуду (2203931000000)...

Овакви подаци су толико сумњиви да је то страшно:

7578 SULJIĆ DAHMO ĆAMIL 710980183138 07.10.1980
7579 SULJIĆ DAMIR KEMAL 710979183132 07.10.1979

Рођени различитих година на исти датум, дванестоцифрени матични број и обојица имају у матичном броју 18313 (могу само три цифре да им се поклапају на име истог пола и регије рођења али не пет).
Stvarno ne znam šta na to da kažem. Ne znam koliko inače cifara imaju bosanski matični brojevi.
By Ulix
speedygonsales napisao:Имали су од '77 исто као и ми 13 цифара.
Могли су у скорије време да промене закон, као Хрвати (који имају 11) али су, у време агресије, имали матичне бројеве као и ми.

http://en.wikipedia.org/wiki/Unique_Mas ... zen_Number
I šta sad na osnovu toga zaključuješ?
Па ништа, да су 12цифрени бројеви или лажни или лоше преписани.

Када је уведен закон '77 он је ретроградно примењен на све живе становнике. Дакле, нису људи рођени пре '77 могли да имају другачији број...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!