Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
a, gledaj, ne znam da li i koliko ti forumski poznajesh popaja ni da li si ili nisi li ti nov ovde, ali ja malo duze poznajem forumske aktivnosti popaja kako odavde tako i s gay.hr-a te mogu reci da ne stoji da u popajevom pristupu ima ustashkog. gluma ili ne, act ili ne, tek je chinjenica da je/bio isto ovako kritichan i prema stvarnim ustashama i ustashkim elementima i praksama na hrvatskim forumima, bar koliko sam ja bio posvedochio.
e, sad shto je popaj chesto neotesan u raznoraznim topicima i s neba pa u rebra lik i shto se to moze krivo razumeti, to je druga pricha......

p.s. ako stvarno zelish da znash koji od hrvatskih forumasha a koji su navracali ovde jesu ustashkog pristupa, to su ALBION i donekle mythe, niko drugi. no, njih srecom vishe nema ovde.
a ti speedygonsales bi malo samokritichki mogao da prostudirash i neke svoje sopstvene postove. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Nego, Vel, moram da iskoristim priliku sad da te pitam, ako se sećaš, gde se nalazi onaj tvoj post u kojem opisuješ način na koji se analno samozadovoljavaš i doživljavaš orgazam bez stimulacije penisa ? Pre 2, 3 godine si ga objavio, a ja želim da ga izdvojim za temu '' Postovi - riznice mudrosti '', ali - avaj, ne mogu da ga nađem.
Hvala unapred na odgovoru.
:)
Korisnikov avatar
By Vel boy
ludi deni luduje opet. :lol: to cesh u dyr-u da se pozabavish tim. :vrcka:

btw., kad si vec ovako idiotski pomenuo neshto totalno van teme i shto je tvojoj pachi odjednom palo, ne kontam poentu za kao zajebavanje i intimidiranje. je l' to neshto loshe, sramotno.... shta li shto sam bio rekao ono shto sam bio rekao kad su i drugi bili prichali shto su prichali o sebi? :nesiguran: what's the whole point? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da sam neregistrovani posetilac foruma, a zelim da procitam misljenja na ovu temu, zatvorio bi browser posle 2 minuta. Ovako moram da citam jednu te istu pricu iznova u nadi da ce neko da se vrati temi koja mi se ucinila vrednom pracenja.

I onda, sve ovo treba jednog srednjoskolca da uveri kako je "gay ok" ... a ustvari veoma slicno kao na drugim mestima gde se balavi sovinisti svih balkanskih zemlaja prepucavanju na nacionalnom, samo sto su ovde to pederi...
Nije onda ni cudo za ovakve rezultate... cos' It happens everywhere!
Korisnikov avatar
By Torry
a o cemu pricamo?

mislite na omladinu koja u glavi nema buducnost, buduci drustveni parazit, pioniri fejsbuka, interneta, mobilnih telefona, buduci mamini i tatini sinovi i kcerke itd itd....

a sta vas cudi kada "oni" imaju takvo misljenje?

zivele devedesete, u modernijem obliku
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zapravo, ocekivao sam gore rezultate. S obzirom da je "2009te 60% podrzavalo nasilje nad LGBT, a sada "samo" 22%", to se cini kao neki napredak (ako je uopste za poverovati anketama generalno) (?)
Odakle dolazi takva drasticna promena stava? what happend? :wow:

Beograd je porazavajuc, sram vas bilo beogradjani!
Go Go Zrenjanin! :)
Hans napisao:...Međutim, postoji tu jedna druga stvar koja je zabrinjavajuća- jasno mi je zašto je moja generacija ksenofobna, homofobna i sl. ali mi nije jasno šta je sa decom koja rastu u eri interneta, saznanja i ekspresne razmene informacija. Možda je odgovor na to činjenica da razmenjuju wallpapere sa likom vladike Nikolaja i četiri S umesto nekih drugih jer se i religija ekstremno digitalizovala.
To pokazuje da, ma sta deca ucila u skoli (pa i veronauku), ne mora da utice na kreiranje stava, vec ono sto su naucili u porodicama, familijama i na ulici.
Ako su im vec neki "jaki autoriteti" ( a to nisu nastavnici) utuvili u glavu nacionalizan, sovinizam i homofobija paket, oni ce i dalje treziti sebi slicne ljude i prostore bio to internet ili real life. A na internetu imaju mnooogo mesta gde se sa sebi slicnima mogu osecati kao kod kuce, jer ce takve i traziti.

Jedini do sada pozdan nacin za promenu homofobicnog stava je direktni -uzivo kontakt i razgovor sa samouverenim i autovanim LGBT ljudima.
Korisnikov avatar
By Vel boy
antibiotic napisao:Da sam neregistrovani posetilac foruma, a zelim da procitam misljenja na ovu temu, zatvorio bi browser posle 2 minuta. Ovako moram da citam jednu te istu pricu iznova u nadi da ce neko da se vrati temi koja mi se ucinila vrednom pracenja.

I onda, sve ovo treba jednog srednjoskolca da uveri kako je "gay ok" ... a ustvari veoma slicno kao na drugim mestima gde se balavi sovinisti svih balkanskih zemlaja prepucavanju na nacionalnom, samo sto su ovde to pederi...
Nije onda ni cudo za ovakve rezultate... cos' It happens everywhere!
da. i tachno se vidi kada i kako je pochelo to offtopichkaranje. speedygonsales-ovim paranojama o popaju i denijevim obscenim i niskim provociranjem mene. tachno se sve to vidi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pocelo je ovim pitanjem:
constantine napisao:popaje zasto potenciras lose stvari koje se desavaju u Srbiji, a pritom se i potsmevas?
a onda je popaj odgovorio, i tako...
Korisnikov avatar
By Vel boy
well, da, ali poshto constantine ipak nije bio razvio chitave paranoichne teorije sve sa neizostavnim "ustashama" o popaju a speedygonsales jeste, uzecu da je constantine-ovo pitanje bilo ipak razumno na shto je i popaj razumno odgovorio, dok je vec speedygonsales preterao, pa nadalje......
Korisnikov avatar
By *deni*
Vel boy napisao: da. i tachno se vidi kada i kako je pochelo to offtopichkaranje. speedygonsales-ovim paranojama o popaju i denijevim obscenim i niskim provociranjem mene. tachno se sve to vidi.
Šta sam sad ja kriva ? Zar zato što sam iskoristila priliku da te, biranim rečima, pitam za jedan tvoj post, za koji smatram da je zaslužio da ide u temu o postovimas - riznicama mudrosti, a ne mogu da ga nađem, jer je napisan pre nekoliko godina ?
Istina, to jeste digresija, ali i u skupštini poslanici često odstupaju od glavne teme diskusije i prave pauze za okrepljenje, pa kako nećemo mi, ovde na Forumu ?
:vruce:
Korisnikov avatar
By *deni*
A što se same teme tiče, ja bih rezultate ovih istraživanja ipak uzeo sa izvesnom dozom rezerve, jer je sasvim moguće da je dobar deo srednjoškolaca davao ovakve odgovore u želji da se uklopi u mišljenje za koje pretpostavlja da je preovlađujuće.
Srednjoškolcima je vrlo bitno da budu deo grupe, da ne štrče, mnogi su davali ovakve odgovore u strahu da bi mogli biti izopšteni iz zajednice, ako daju drugačije odgovore. U napomenu da je anketa anonimna malo ko veruje, jer svi smatraju da se na kraju, ovako, ili onako, uvek sazna ko je šta rekao i kako se izjasnio. :zavera:
Ovo je samo mogućnost, ne mora da znači da je tako i bilo.
Korisnikov avatar
By Srklet
*deni* napisao:A što se same teme tiče, ja bih rezultate ovih istraživanja ipak uzeo sa izvesnom dozom rezerve, jer je sasvim moguće da je dobar deo srednjoškolaca davao ovakve odgovore u želji da se uklopi u mišljenje za koje pretpostavlja da je preovlađujuće.
Srednjoškolcima je vrlo bitno da budu deo grupe, da ne štrče, mnogi su davali ovakve odgovore u strahu da bi mogli biti izopšteni iz zajednice, ako daju drugačije odgovore. U napomenu da je anketa anonimna malo ko veruje, jer svi smatraju da se na kraju, ovako, ili onako, uvek sazna ko je šta rekao i kako se izjasnio. :zavera:
u kojem ce to trenutku ti srednjoskolci poceti misliti svojom glavom i kada ce im prestati biti bitno da budu dio grupe, tj. kad ce to dati odgovore bez straha da budu izopceni iz zajednice? :nesiguran:
jednom ovca, uvijek ovca. :cobanica:

hocu reci, cak i da su fejkali odgovore da se uklope, a kao ne misle baš tako, to uopće i nije vazno. :drama:
Korisnikov avatar
By bern
*deni* napisao:A što se same teme tiče, ja bih rezultate ovih istraživanja ipak uzeo sa izvesnom dozom rezerve, jer je sasvim moguće da je dobar deo srednjoškolaca davao ovakve odgovore u želji da se uklopi u mišljenje za koje pretpostavlja da je preovlađujuće.
Gospođo Denika, mislim da ste savim lijepo obrazložili jedan od razloga za balkanski sunovrat. Kada mali Hrvoje i Nemanja odrastu, misliće isto tako.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, deco, slobode mišljenja i razmišljanja su se kod nas svesno i sistematski suzbijale i uništavale decenijama. Sve počinje još u kući, '' čuvenim '' savetima, koje roditelji daju svojim potomcima pre njihovog polaska u školu : '' Ne pravi se pametan '', '' Govori samo kad te nešto pitaju '', '' Neko uvek sluša šta pričaš ''... '' Kako svi, tako i ti '', a u školi se nastavlja pritiscima tipa : '' Većina je u pravu '' i legendarnom frazom : '' Hoćeš da kažeš da smo svi mi ostali glupi, a jedino si ti pametan ? '', što se redovno spočitava u situaciji kad se pojedinac na neki način suprotstavi grupi.
Uopšte, još su jako prisutni i izraženi uticaji vremena u kojima je partija bila sve, a pojedinac ništa i plašim se da to neće tako lako i skoro da se promeni.
Korisnikov avatar
By Blady
Popeye napisao:
speedygonsales napisao:Ах, Попај, својим усташким приступом, опет жели да нагласи да се промене морају десити ОДМАХ, и ако се не десе сада, ништа од бољег и толерантнијег друштва...
a ti si desanka maksimović društvene promjene? :D

pa promjeni poručuješ:

Ne,nemoj mi prići!Ima više draži
Ova slatka strepnja,čekanje i stra`.
Sve je mnogo lepše donde dok se traži
O čemu se samo tek po slutnji zna.

:vogue:
:lol:

OT - Meni je samo krivo sto se uopste trebaju voditi takve ankete.
well, da, ali poshto constantine ipak nije bio razvio chitave paranoichne teorije sve sa neizostavnim "ustashama" o popaju a speedygonsales jeste, uzecu da je constantine-ovo pitanje bilo ipak razumno na shto je i popaj razumno odgovorio, dok je vec speedygonsales preterao, pa nadalje......
Усташа је мени синоним за србомрсца. Апсолутно ме не занима нити знам какав је Попај на другим форумима које не обилазим, ја своје мишљење градим на основу материјала којим сам располажем, а скоро сав материјал иде у прилог мојој "параноичној" теорији.
a ti speedygonsales bi malo samokritichki mogao da prostudirash i neke svoje sopstvene postove. :)
Увек посматрам своје постове критичким очима. Нисам хипертолерантан али ни не мрзим Хрвате иако сматрам да је агресивније требало наступити током рата у који су сами ушли. Да не бих више ишао ван теме, овде ћу се зауставити!
By Ulix
speedygonsales napisao:Ах, Попај, својим усташким приступом, опет жели да нагласи да се промене морају десити ОДМАХ, и ако се не десе сада, ништа од бољег и толерантнијег друштва...
Ako je to ustaški pristup, onda je i moj pristup ustaški. Jer meni ne znači ništa da se promene dese za pedeset godina. Ja hoću promene sada i odmah, ovog momenta, jer ću za 50 godina možda biti mrtav ili jednom nogom u grobu i sloboda mi neće značiti onoliko koliko mi danas znači.
By Ulix
speedygonsales napisao:
:roll: he? ke? znachi ustashki je pristup biti svestan da zivot i vreme ne chekaju ni na shta ukoliko se sada i odmah ne preduzimaju neke stvari za poboljshanje u doglednoj buducnosti? to je ustashki pristup?? uf, pa pozelim i ja onda takve "ustashe"..... :lol:
Не, усташки је приступ том наглашавању.
Тема: Млади су наша будућност!? па онда - Истраживање о ставовима средњошколаца у Србији.
Хрватско мњење, које је сличне структуре, помиње тек када му је напоменуто да је ово већ н-ти пут да Србију предстаља у, искључиво, негативном контексту!
A i ti mladi nažalost jesu naša budućnost. I prilično je zastrašujuće da je budućnost na leđima neobrazovanih, nepismenih, prljavih, verovatno mentalno retadriranih fašista.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne zaboravi i - lenjih.
To je uz sve drugo takođe bitno u priči o budućnosti.
By Hans
Ma hajdete, Popeye da je mogao, paradirao bi po Bosni a ne po Hrvatskoj. Ali fuck, nisu to katolici. ;) Nije on mentalno sposoban kao njegovi sugrađani da širi neoustaštvo, on je samo provokator. Abitan lik.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa prestanite onda raspravljati o meni. tema je srbijanska omladina. :D

doduse, skuzio sam na koga me podsjeca hans sa svojim stavovima: na lika kojeg je u 'ko to tamo peva' glumio danilo bata stojković. :party:
By Hans
A vidiš, meni nije poznat nijedan glumac koji je igrao amebu u bilo kom filmu.

A tebi? :trep:

I da, tema je srbijanska omladina a ti ne spadaš ni u prvi ni u drugi deo te sintagme i ne znam zašto guraš svoj nos u bojama duge u svaki mogući atom ovog foruma jer si bez konkretnog predloga za išta, no kad je u pitanju kritikovanje drugih ljudi jer nisu kao ti, tu si već veltmajster. Grow up, bitch!
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao: I da, tema je srbijanska omladina a ti ne spadaš ni u prvi ni u drugi deo te sintagme i ne znam zašto guraš svoj nos u bojama duge u svaki mogući atom ovog foruma jer si bez konkretnog predloga za išta, no kad je u pitanju kritikovanje drugih ljudi jer nisu kao ti, tu si već veltmajster. Grow up, bitch!
a ovdje na forumu se iznose konkretni prijedlozi za nesto? :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Hoce li na kraju biti jedan forumaski brak ovde? :smug:
By Hans
Spas za omladinu npr. je konkretna nacionalna politika ove države, lišena Kosova i šarenih laža.Vreme je da im se objasni da nisu krivi za gubitak teritorija i ratova i da niko od njih ne očekuje da budu sajber krstaši. A to bi se možda i regulisalo da se dogodio 6. oktobar. Ali nije.

Uvođenjem seksualnog vaspitanja bi trebalo da se stane na put religijskim dogmama i lažnom propovedanju morala. Ali je crkvi jasno da će se tim korakom uništiti i mafija jer tu su oni negde, dobijaju BMW po jeftinijoj ceni. Seksualno vaspitanje bi na taj način trebalo da neguje respekt prema seksualnim manjinama a ne da kao veronauka ističe samo i isključivo samo pravoslavlje.

Mladima treba usaditi vrlinu, potrebno je uvesti predmet mnogo jači od građanskog, okrenut cilju, potrebno je implementirati internet u škole jer je to mesto gde mladi žive i na moju sopstvenu žalost i mesto na kom sam ja neretko.

Potrebno je i uticati na mlade da se više bave sportom i negom tela.

Država na primer, pošto stalno jadikuje nad odlivom mozgova, može da osnuje Ministarstvo za omladinu umesto onog za Kosovo, pa da tako stipendira u saradnji sa univerzitetima u Evropi svoje studente. Ali to sve liči na onu rokersku maksimu: Kad nema svirke, kriva nam je Vesna Zmijanac. A traženje izgovora je tako last century.

Pogledajmo šta je učinila npr. sa Teodorom fon Burgom. Dečko nema priliku da napreduje koliko bi trebalo jer je državi bitnije da Goca Tržan urla ispred Skupštine kad Đoković dođe da se iskače.

Eto ti samo nekoliko predloga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!