- 16 Sep 2011, 04:32
a, gledaj, ne znam da li i koliko ti forumski poznajesh popaja ni da li si ili nisi li ti nov ovde, ali ja malo duze poznajem forumske aktivnosti popaja kako odavde tako i s gay.hr-a te mogu reci da ne stoji da u popajevom pristupu ima ustashkog. gluma ili ne, act ili ne, tek je chinjenica da je/bio isto ovako kritichan i prema stvarnim ustashama i ustashkim elementima i praksama na hrvatskim forumima, bar koliko sam ja bio posvedochio.
e, sad shto je popaj chesto neotesan u raznoraznim topicima i s neba pa u rebra lik i shto se to moze krivo razumeti, to je druga pricha......
p.s. ako stvarno zelish da znash koji od hrvatskih forumasha a koji su navracali ovde jesu ustashkog pristupa, to su ALBION i donekle mythe, niko drugi. no, njih srecom vishe nema ovde.
a ti speedygonsales bi malo samokritichki mogao da prostudirash i neke svoje sopstvene postove.
e, sad shto je popaj chesto neotesan u raznoraznim topicima i s neba pa u rebra lik i shto se to moze krivo razumeti, to je druga pricha......
p.s. ako stvarno zelish da znash koji od hrvatskih forumasha a koji su navracali ovde jesu ustashkog pristupa, to su ALBION i donekle mythe, niko drugi. no, njih srecom vishe nema ovde.
a ti speedygonsales bi malo samokritichki mogao da prostudirash i neke svoje sopstvene postove.