Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Stripi napisao:Ja stvarno ne znam zašto on misli da ja njega ne želim a toliko sam puta rekao da su stvari potpuno drugačije.Nepotrebna zamena teza.
Ali, evo, još jednom ću ponoviti:
SHEKY JA TE OBOŽAVAM I NEMOJ NIKAD OTIĆI!!!
Herald napisao:Ja sam vojvodjan. Vojvodjansko jajeMe too, Vojvodjanka![]()
Za sad utvrdjeno da imam srpske, rusinske, madjarske, nemacke krvi :ku ku:
Cije ste vi jaje?
Mariška napisao:Srbijanac je državljanin Srbije
Povodom teksta ,,Srbijanci u Hrvatskoj”, „Politika”, 1. septembra
Upustio sam se u komentar kolumne gospodina Zorana Avramovića u ,,Politici”, na temu Srbi i Srbijanci, između ostalog, izato što je pored imena i prezimena navedena i stručna titula ,,naučni savetnik”. Inače, na ovu temu sam, sličnim povodom, napisao sve što sam hteo pre godinu-dve u nedeljniku NIN. Da je gospodin Avramović pročitao taj članak verujem da ne bi napisao kolumnu koju je napisao.
'''
Da ne dužim na ovu temu, muka mi je od ponavljanja:kad Novak Đoković igra singl pravilno je da ga reporter identifikuje kao Srbina. Ali kada igra za reprezentaciju, zato što za nju može da igra i Monika Seleš, on je srbijanski reprezentativac. Predsednik Srbije Boris Tadić je i srbijanski predsednik, jer je predsednik svih državljana Srbije–Srbijanaca!
*Dipl. pravnik
Nemanja Rodić
objavljeno: 08.09.2011
http://www.politika.rs/rubrike/ostali-k ... je.lt.html
Popeye napisao:Sheytan napisao:pa tko je sad kriv, hrvati ili srbi?
Ali njegov tekst je dobar primer koliko sami Srbi doprinose poigravanju sopstvenim imenom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!