Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
meni samo nije jasno zašto svi počinju ni manje ni više nego s romanom... :zid:
zašto ne početi s gay kratkom pričom ili pripovjetkom? gay pjesmom u prozi? gay haikuom? :molise:
Korisnikov avatar
By Mars
Prava koka je lovac na krupnu divljač.

(iz nekog crtanog filma)
Korisnikov avatar
By Mars
E to!

Takav nam je i romanopisac :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
2kune napisao:meni samo nije jasno zašto svi počinju ni manje ni više nego s romanom... :zid:
zašto ne početi s gay kratkom pričom ili pripovjetkom? gay pjesmom u prozi? gay haikuom? :molise:
Fascinacija velikim stvarima.
Ima tema.
By filipkum
Dugo me nije bilo na forumu i vidim da je doslo do zabune, pocetni deo romana je moj, a ne momka ciji je nick Aksentiev. Ja na tom romanu radim vec godinu dana, a ko zna kada cu uspeti da ga zavrsim. To je samo neka prva nepreradjena verzija i znam da ima mnogo nedostataka. Sto se tice recenice "Ubi, ubi pedera" ona i ne treba da bude pravilna, vec jednostavno da pokaze kako je to zaista u stvarnosti. Homofobi ne idu okolo sa gramatikom u ruci i pevaju ubij, ubij pedera samo zato sto je pravilnije, vec govore ubi ubi pedera jer je krace i lakse, a vrlo je moguce i da ne znaju da je nepravilno, a i iako znaju sumnjam da ih je briga. Ja sam uglavnom tako cuo tu "pesmicu" kod njih , a nazalost ima ih svuda oko mene. Neko je takodje predlozio da postavim nesto drugo sto sam napisao, to necu uraditi, postoji mnogo stvari recimo price, ili bajke za decu u koje sam ulozio mnogo truda i koje smatram mnogo kvalitetnijim od ovog "odlomka" romana. Razlog za to nije strah od kritike, ja sam zahvalan svim ljudima koji su ovo procitali i ukazali mi na mnoge probleme, ali te stvari necu objavljivati na ovom forumu niti bilo gde na internetu, nadam se da cu ih jednog dana prvo dati nekom izdavacu.
Korisnikov avatar
By Misfit
filipkum napisao:Ja na tom romanu radim vec godinu dana, a ko zna kada cu uspeti da ga zavrsim. To je samo neka prva nepreradjena verzija i znam da ima mnogo nedostataka.
zašto si, o zašto, onda to postavljao ovde? samo ovo mi je dovoljno da ne želim da pročitam to što si postovao, ali - nažalost - pročitao sam. :shocked:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!