Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
ona meni k'o hibrid kris krokera i gwen stefani
Korisnikov avatar
By Dr. M
Odlicna je! :love:

Samo sto je Pixie, a ne Dixie... :giggle:
Korisnikov avatar
By horus.
pesma je 'nako... :neznam:

inace, toliko mi je neskontljiva da joj facu ne bih zapamtio ni za 1000 godina...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tema i nije o izgledu, skroz je obicna devojka (devojcica... 91. godiste... :povez: )... nego govorim o zvuku muzike i njenog glasa, i njihovom zajednickom cool mixu!
Korisnikov avatar
By horus.
ma sve je to krasno, al' znas kad cu skontati izbacivanje njenog drugog singla? nunka! :mjuza: (ako ga uopste i izbaci :smug: )...
Nju obožavam! (ajd' da oživim temu, zaslužila je :D)
Prvi album, moram priznati, na prvo slušanje nije upečatljiv, ali što ga više slušaš to je bolji....
Jedan od favorita sa albuma
''''''
Drugi album će objaviti početkom Novembra, a najavni singl je "All about tonight""''''''
Pesma jeste previše "obična" ali se zaraziš vremenom, ima da osvoji prvo mesto u UK (osim ako je Leona ne spreči, a nadam se da neće XD).
Ne dopada mi se taj electro zvuk uz njen glas, mnogo bolje zvuči uz prirodnije ritmove.

Dobro peva, šteta što nije postala hit van UK... mislim da bi ok prošao njen zvuk u US, ali nisu je tamo ni pustili u prodaju.
Slažem se, ali kontam da je to uradila "iz bezbednosti", očigledno nije htela da rizikuje pa je za prvi singl izabrala klasični-pomalo bajati-electropop-hit, mada u jednom intervjuu je rekla da će drugi album biti više "soulful", pa ajd' da vidimo....
Iskreno se nadam da će uskoro da debituje u Americi, koliko sam čitao, bilo je nekih planova za početak ove godine, ali od toga ništa nije bilo već je prešla da radi na drugom albumu....
A evo još jedne nove pesme koja više vuče na klasičnu Pixie (ne znam da li će se pojaviti na novom albumu), da se razumemo Ke$ha je tu samo kao prateći vokal (znači jedva se čuje XD).
''''''
By loreenche
Joooj...

"I bought a new pair of shoeeeeeeeeeeeeeeeees"

:peva:
^Ovo je isto odličan nastup
''''''
(primetio sam da stalno nosi kratke šorceve, za nju su pantalone stran pojam XD).
HalfJack napisao:Ma tipičan primjer dječurlije koja je izbačena na tržište i neko vrijeme će harati top ljestvicama. Neka se zadovolji tim malim uspjehom. :balerina:

Inače nothing special. Pop cajke.
Očigledno da nisi poslušao njen album, ne kažem da ono što ona radi je umetničko delo, ali je sigurno više od "dečurlije", dokaz...
''''''''
Timothy napisao:Očigledno da nisi poslušao njen album, ne kažem da ono što ona radi je umetničko delo, ali je sigurno više od "dečurlije", dokaz...
Guess again. :sweet: Preslušao sam album i ništa mi nije extra, niti kvalitetno niti slakto nit guilty pleasure. Ako već serem po nečemu onda barem to prvo preslušam i formiram mišljenje.

Ostajem pri počenoj misli i ona se uklapa u tu kategoriju pop klinaca koji mi nikada nisu zaokupili pažnju na više od dvije sekunde.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Novi spot pristojan, ništa spektakularno, ali zvuk je skroz zanimljiv i zarazan.

Ovo je baš za severnoameričko tržište :muzika:
HalfJack napisao:
Timothy napisao:Očigledno da nisi poslušao njen album, ne kažem da ono što ona radi je umetničko delo, ali je sigurno više od "dečurlije", dokaz...
Guess again. :sweet: Preslušao sam album i ništa mi nije extra, niti kvalitetno niti slakto nit guilty pleasure. Ako već serem po nečemu onda barem to prvo preslušam i formiram mišljenje.

Ostajem pri počenoj misli i ona se uklapa u tu kategoriju pop klinaca koji mi nikada nisu zaokupili pažnju na više od dvije sekunde.
To je zato što si hipster :P
Koliko sam uspeo da vidim ceo muzički podforum si opljuvao, očigledno da ne voliš pop/rock/i ostale muzičke pravce, jednostavno ne mogu tvoje mišljenje da uzmem za ozbiljno...
Dirrty napisao:Novi spot pristojan, ništa spektakularno, ali zvuk je skroz zanimljiv i zarazan.

Ovo je baš za severnoameričko tržište :muzika:
Spot nije spektakularan, ali ona nikada nije ni imala najbolje spotove, tako da sam i više nego zadovoljan ovim. Pesma zvuči skroz sveže, baš me zanima da li će ponoviti uspeh od All about tonight.
Sve u svemu, Dirrty you're cool in my book!!!
Korisnikov avatar
By sort_of_me
Sviđaju mi se njene pesme i glas, tako da od juče spadam u njen tabor obožavaoca :dance: A pre jučerašnjeg dana, pa nisam ni znao za nju... :| Ali kako me podseća na Elisha Cuthbert ponekad...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!