Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Elem, svi znate o čemu se radi.
Prerevni hrvatski carinici kada je Željko Mitrović u pitanju, oduzeli su jahtu i tad se Željkec sveto zakelo da će medijski rat protiv čitave zemlje na njegovim kanalima trajati čak čitave tri godine.
Prvo što je izvalio jest to da više neće puštati turističke spotove, iako je hrvatski ministar turizma rekao da je kampanja i tako završila.
Onda je započeo kampanju sa konzervom tune, činjenicom da je taj tip konzerve zabranjen svugdje na Balkanu, osim u Srbiji, što je potpuno točno. Malo je ispustio da kaže, da su za to odgovorne inspekcije u Srbiji, ali šta da se radi, ne moš bit baš uvijek objektivan do jaja.
Onda su se zaredale slučajevi iz dana u dan.
Turist iz Kragujevca kojemu je na splitskim Bačvicama razbijena vilica sa svije strane. Da mu nije oduzeta jahta o tome ne bi obavijesio raju u Srbiji?
Nakon toga kalemari kojima vinarija iz Erduta već treću godinu ne plaća kaleme vinove loze a kako vinarija ima posjede u Srbiji kalemari traže da im država tu zemlju rasproda i da njima lovu da si namire dugove.
Zatim je slijedila vijest o društvu "Vojvodina" o građanima Vojvodine koji se već dvadeset godina bore da im vrate njihove pošteno plaćene apartmane koje su prije rata kupili u okolici Šibenika.
Nakon toga, vijest o poduzeću Agro Osijek, koje je kupilo poljoprivrednu zemlju i poduzeće u Srbiji u kojem je nekada radilo 140 ljudi a danas ih radi 40.
I zadnji prilog koji sam gledao, od prekjučer, o baki izbjeglici iz Podravske Slatine, u poodmakloj dobi, koja živi u nekoj ruševini od hotela, u sobi bez kupaone i vode, koja više ne može raditi i koja je razdvojena od ostatka obitelji koja živi u Jagodini i kojoj je jedina želja da se spoji sa svojom obitelji pod zadnje dane.
Ja ne sporim da su sve ove stvari točne. Međutim, gdje je TV Pink sa takvim stvarima bio do danas? Godinama emitiraju vijesti a otprije nekoliko godina i Dnevnik ali nekako nisu iz dana u dan obavještavali naciju o ovim slučajevima.
Da li je neko zuapravo stvarno trebao oduzeti jahtu Željku Mitroviću da se ovaj prosvijetli? I šta bi bilo da mu nisu oduzeli jahtu?
Napose, šta mislite, koliko će dugo izdržati sa ovom kampanjom?
Korisnikov avatar
By KiWi
Izdržaće taj dugo ... Prosto je neverovatno šta inat učini od čoveka.

Baba moje najbolje drugarice je živela 99 godina, i kako sama kaže "Mogla sam da umrem još sa 80, da se ne mučim, ali sam ipak odlučila da živim iz inata! Pa ko duže izdrži!" ... inače, inatila se svom sinu i snaji sa kojima je živela (roditelji moje drugarice) jer je njen sin protivno njenim željama oženio mađaricu (što je u Pančevu veoma česta pojava .. niko ne pravi dramu oko toga više).

Imajući gore navedeno u vidu, verujem da će Mitrović nastaviti medijski rat i po povraćaju jahte. A zna li se tačno zbog čega mu je jahta zauzeta? Sigurno nije platio neki porez ili imao potrebnu papirologiju ... sigurno mu nisu uzeli jahtu zato što je vlasnik PINKa.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sud je pre neki dan, ako sam dobro inforimisan, poništio odluku o prodaji jahte. Ne ?
Tako da je i tragikomičan medijski pohod Mitrovića protiv Hrvatske završen, makar privremeno.
Šta reći o tom pohodu... Komično mi je to što Mitrović od samog starta nije krio pravi razlog svog pohoda, a tragično i sramotno je to što nije prezao ni od zloupotrebe ljudske nesreće u ime te jedne jahte od par miliona evra. Još je stigao da se usred tog rata prošeta po Dubrovniku i obeduje u ekskluzivnom restoranu, sve propraćen očima kamera hrvatskih medija.
Kampanju je koncipirao po recepturi izveštavanja iz devedesetih - gomila saopštenja sa uvodom, razradom i zaključkom ( čitaj optužbom, '' objašnjenjem '' optužbe i presudom ), ali mislim da se retko ko zatrovao tim posejanim otrovom, jer je svima od starta bilo jasno da je sve to samo zbog jahte. :surfer:
Što bi Jarić Živadin rekao Paji Čuturi : '' Jebala te lađa ( jahta ) ! '' :pljuje:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma mislim, sve te stvari koje oni tamo ispucavaju su vecinom tocne, moje pitanje je, nije li to malo licemjerno?
I neak cisto sumnjam da ima malo onih koji ce se na to primiti.
By sncbgd
Glasnik88 napisao:Cela situacija je tragikomična.
Još tragikomičniji su ljudi u Srbiji koji podržavaju Mitrovića. Jad i beda.
:sigh:
jos tragikomicniji su oni koji to uopste primecuju i o tome razmisljaju i pisu i nas ostale u tu glupost uvlace :barf:
sncbgd napisao:
Glasnik88 napisao:Cela situacija je tragikomična.
Još tragikomičniji su ljudi u Srbiji koji podržavaju Mitrovića. Jad i beda.
:sigh:
jos tragikomicniji su oni koji to uopste primecuju i o tome razmisljaju i pisu i nas ostale u tu glupost uvlace :barf:
Ovo se odnosilo na mene? :hmm:
Licemerno mazanje ociju.
Ok, vazi, uzeli su ti jahtu, jer nisi hteo da das dva milionceta evrica.
Znaci, ti imas u dzepu dva milionceta.
Jesi li kupio neku trosnu kucicu za tu baku kojoj meces kamere u lice?
Jesi li nekome nesto pomogao, ili ljude koristis samo kao reklamni materijal?
BTW, sta bi sa trovanjem i bentlijem?
Govnar se godinama nije vadio sa hrvatskih plaza, a sada kada ga je ona dronfulja sto velica ratne zlocince oplajvazila tamo gde je najtanji (kao i svaki tajkun), onda mu ne valjaju. Mada koliko god bilo licemerno sa njegove strane, samo neka roka po njima. Ako nista drugo bar ce Ivicu Todorica boleti glava. :lol:
By Kragi
Da ti kazem iskreno, meni se ono za muziku i svidja. Shodno uredjivackoj politici pinka i masi kojoj se ta televizija obraca, tu su mogle da se pojave samo Danijela, Jelena, Severina i sl pevaljke. Mi u Srbiji imamo takvih za izvoz, te ne znam ni koji ce nam moj ove iz okolnih zemalja :smeh:

Ne gledam pink inace ili se bar ne secam kada sam poslednji put tamo gledao nesto, te nisam upoznat sa tim kako Zeljko to radi konkretno, osim sto sam nacuo za taj bojkot iz drugih medija :neznam:
Moze mu se da sam kreira politiku kuce, pink je privatna televizija ... a za slucaj da Hrvatska bude ostecena neka ga lepo tuze.
To je bar jednostavno. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je super dnevnik od prekjučer. Najave prilog sa ženom koja je kupovala nešto u niškoj Idei, čemu je istekao rok, pa žena povraćala skoro čitavu noć, pa na kraju prilog uopće ne puste. Idem se sad bacit na gledanje jučerašnjeg :cheer:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ta seljacina Zeljko treba da odgovora za neukus koji prodaje. To je trovac.

A sto se srpskih televizija tice, mogu slobodno da zabrane prenos hrvatskih pevaca, prosto da ne postoje dupli standardi.
Korisnikov avatar
By Mars
A ima li negde snimka skrivene kamere u kojoj Rambo Amadeus napušava Mitrovića? U Zajačaru?

:sweet:
By zmeu
Meni nešto nije jasno, jel ima u Srbiji nešto što se, kao u svakoj dobroj kapitalističkoj zemlji, zovu politike za zaštitu tržišnog natjecanja? radiodifuzni komitet?

Jeste da se i u Rvakistanu raznorazni medijski tajkuni, ex-medijski ratni zločinci i sluge svih mogućih režima koriste medijima kojima su vlasnici, kao da su im koncesije privatna imovina, te kao da urednici programa postoje kao ukras, ali barem to javno tako ne kažu.

Glede bojkota Todorića, Ideje i šta već je sve pokupovao, to sve lijepo treba da se nacionalizira, nakon defenestracije.
Korisnikov avatar
By Mars
zmeu napisao:Meni nešto nije jasno, jel ima u Srbiji nešto što se, kao u svakoj dobroj kapitalističkoj zemlji, zovu politike za zaštitu tržišnog natjecanja? radiodifuzni komitet?
Ima. I u njemu sedi pop.

Oćeš dalje?
By zmeu
U radiodifuznom? :o

Pa nije valjda da se bave i slobodnim tržištem?

Pa dobro, kod nas radiodifuznim šefuje Zdenko Ljevak, što dođe kao neki HDZ-ov ekspert za medije 90ih. Sada vlasnik i izdavačke kuće koja se specijalizirala za Stepinca i druge jugokomunističkeivelikosprske žrtve.
Korisnikov avatar
By Mars
Савет Републичке радиодифузне агенције чине:

Председник Савета, Епископ јегарски др Порфирије (Перић)

http://www.rra.org.rs/cirilica/o-nama

Eto saznah nešto novo. Ne samo da sedi i vedri i oblači medijskim nebom Srbije nego je još i predsednik...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!