Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

da li bi voleli da imate decu ?

vec imam :mazi:
12
4%
voleo/la bih :love:
166
58%
mozda, kada bi se promenila drustvena klima :molise:
16
6%
da, ali ne znam kako :puzzle:
24
8%
ne znam :neznam:
21
7%
nisam dosad razmisljao o tome :misli:
6
2%
odrekao/la sam se tih zelja jer sam gay :saksofon:
11
4%
ne, nikad i ni pod kojim uslovima :vatrica:
31
11%
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

jako, strasno jako...iiiii meni se sve cini besmisleno ako ne ostavim bar jedno dete ođ mene (jes da sam jedinica), a rodila bi bar tri "komada", imam uslove, volim decu :lol:

da, do 35 imacu bar jedno :rock:

i nemam neke sebicne razloge, da se brinu o meni - bicu vitalna baba ako dozivim starost (znam... :lol: )

da, zelim decu...sama ili s nekim, nije mi toliko bitno...bice ih :)
Korisnikov avatar
By disaster blue
da :love:
mada imam sestricina na izvoz :lol:
volim jako decu..i voleo bih da imam bliznakinje.. to mi porodicno :D
Korisnikov avatar
By Azdaja

jako, strasno jako...iiiii meni se sve cini besmisleno ako ne ostavim bar jedno dete ođ mene (jes da sam jedinica), a rodila bi bar tri "komada", imam uslove, volim decu :lol:

i nemam neke sebicne razloge, da se brinu o meni - bicu vitalna baba ako dozivim starost (znam... :lol: )

sad bi i petoro... divno :love:
Korisnikov avatar
By tebra
Da. Nadam se da cu jednog dana imati svoje dete, bilo putem usvajanja, bilo putem dogovora sa nekom lez osobom. Znam da cu biti extra cale...
Korisnikov avatar
By Azdaja

sad bi i petoro... divno :love:

ja neshto kontam da me lez veze vise ne interesuju...al uopste... :piski:

bez trazenja "najdraze" moj plan cu ispuniti ove god, pa krecem sa pravljenjem malih cudovista...:lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
Možda, ako osetim potrebu za prividom smisla i cilja usled nekog životodrmajućeg neuspeha.
By Hans
Da, sina i ćerku. A možda i troje.

Za sina već znam i ime. :love:

Ostalo je samo pitanje kako će se to sprovesti i da li će.

Svakako je prerano za bilo kakva ozbiljna razmišljanja o tome.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ne, ne i ne.

plemenito je za onog tko to stvarno moze priustiti (em sto je za njih potrebno vrijeme, em novac, em celicni zivci), ali to jednostavno nije za mene. kad mi vec prirodni ciklus nije takav, ne znam zasto bi se uopce i opterecivao i tim bremenom. naime, ne treba zaboraviti da djeca iziskuju i veliku kolicinu odgovornosti, i to mnogo vecu nego sto to iziskuje jedan pas ili macka (a i njima treba i paznja i vrijeme i dobri stambeni uvjeti)
Jedno veliko ne. Uopće ne volim djecu. Ako bih i morao posvojiti dijete, to bi bilo već odraslo dijete koje je već lijepo odgojeno. :lol: Tako sam se riješio to dosadnog perioda kada moraš odgajati i trpiti dijete. :')
Pozdrav svima, nisam bas nasao odgovarajucu temu gde da postavim pitanje pa sam se odlucio da se nakacim ovde :)
Ukratko... jedna moja drugarica koja je str8 zeli da ima dete samnom vestackom oplodnjom i jako je ozbiljna u tome, ne znam sta mi je ciniti.
Oboje smo prakticno situirani stambeno stim sto ona ima super posao a ja ne.
Ona zna za mene ali nikada nismo pricali na tu temu.
Da dodam da sam ja zreo momak, volim decu ali me strah da se upustim u ovo jel ne znam ni jedan primer kako je to ispalo posle par godina.
Jel ima neko da zna nekoga ko se upustio u ovako nesto i kakvo je iskustvo, bilo sta na ovu temu bi mi koristili u eventualnoj odluci.
alexandermagic napisao:Sljedeće godine u ovo vrijeme bi trebalo da u naručju imam svoje dvo ili tromjesečno blago. Konačno. :awesome:
Stvarno?
Ko je devojka?
Kako ste to uradili?
Kako ste se dogovorili da organizujete zivot?
Sta si rekao tvojima, sredini?
Hoces li sklopiti bak sa njom?
Cije prezime ce imati dete?
Imam toliko pitanja tehnickih da ne znam sta bi te pre pitao...mozes li malo nesto reci o tome jer me zanima, verujem i druge ljude koji bi hteli isto
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Bravo! :klap:

@barni: zna za tebe i nista nikad pricali o tome i hoce tvoje dete? :puzzle: nemam nikakvog iskustva o tome ali znam da bi bilo bolje da prvo popricate i izdogovarate se o svemu, da kasnije ne bude nekih zabuna.
Korisnikov avatar
By barni011
Anhedonie napisao:Bravo! :klap:

@barni: zna za tebe i nista nikad pricali o tome i hoce tvoje dete? :puzzle: nemam nikakvog iskustva o tome ali znam da bi bilo bolje da prvo popricate i izdogovarate se o svemu, da kasnije ne bude nekih zabuna.
Komplikovano, ali evo ukratko.Moja najbolja prijateljica zna za mene.Ta devojka koja zeli dete samnom je njena prijateljica kojoj sam se ja oduvek svidjao i uvek me muvala.Tako da joj je ova na kraju rekla za mene.Ova se razocarala i posle par godina dosla na ovu ideju.Kako ja inace ne pricam o ovoj strani svog zivota sa prijateljima onda nisam ni njoj nesto puno pricao o tome.Tj. nisam pricao sa njom o tome da li cu ja u nekom momentu imati momka i ziveti sa njim...posto ni sam nisam vise siguran zelim li uopste momka.U tu pricu sam se davno razocarao :D
Ja sam jedan od onih likova koji hoce porodicu xexe
Korisnikov avatar
By Torry
barni011 napisao:
Anhedonie napisao:Bravo! :klap:

Komplikovano, ali evo ukratko.Moja najbolja prijateljica zna za mene.Ta devojka koja zeli dete samnom je njena prijateljica kojoj sam se ja oduvek svidjao i uvek me muvala.Tako da joj je ova na kraju rekla za mene.Ova se razocarala i posle par godina dosla na ovu ideju.Kako ja inace ne pricam o ovoj strani svog zivota sa prijateljima onda nisam ni njoj nesto puno pricao o tome.Tj. nisam pricao sa njom o tome da li cu ja u nekom momentu imati momka i ziveti sa njim...posto ni sam nisam vise siguran zelim li uopste momka.U tu pricu sam se davno razocarao :D
Ja sam jedan od onih likova koji hoce porodicu xexe
ok, hoces porodicu ali ne sa njom? ako mislis da je ona ok da bude majka tvog deteta, mozda joj mozes dati priliku da je bolje upoznas

ukoliko ne, ja cu te rezervisati :P
Korisnikov avatar
By Tungi
erkondisn napisao:ne, ne i ne.

plemenito je za onog tko to stvarno moze priustiti (em sto je za njih potrebno vrijeme, em novac, em celicni zivci), ali to jednostavno nije za mene.
:up:
barni011 napisao: Stvarno?
Ko je devojka?
Kako ste to uradili?
Kako ste se dogovorili da organizujete zivot?
Sta si rekao tvojima, sredini?
Hoces li sklopiti bak sa njom?
Cije prezime ce imati dete?
Imam toliko pitanja tehnickih da ne znam sta bi te pre pitao...mozes li malo nesto reci o tome jer me zanima, verujem i druge ljude koji bi hteli isto
Stvarno. :ozbiljan:
Sljedeća dva pitanja su indiskretna. To te se ne tiče.
Svako nastavlja sa svojim životom, ja sa svojim dečkom, ona... Samo što će ti životi imati element više - djetešce koje ću moći viđati kad poželim. Sve troškove preuzimam ja, drage volje.
Moji žive u inozemstvu, a sve i da nije tako nemaju upliv na moje odluke i način života. Kad već donesem odluku, na ostalima je ili da prihvate ili da se maknu, dok mogu. Ne trebam bilo čije odobravanje.
Naravno da neću sklopiti brak.
Moje prezime.

---

Moji odgovori, kao ni bilo čiji, ti po ovom pitanju ne bi trebali biti relevantni. Svi smo individue za sebe.

Kad budeš načisto sa sobom, nađeš kao i ja zrelu i stabilnu osobu čije su želje po ovom pitanju podudarne s tvojim, materijalno si situiran (zanemarujući emotivnu komponentu, dijete je luksuz) -- pristupi realizaciji.
Ne.
Smatram da samo izvanredno situirani i sposobni ljudi u današnje vreme treba da imaju decu.
Sirotinja nema zašto da se razmnožava, jer je i bez toga Bogu teška.
Nisam bio sposoban ni sebi da obezbedim pristojan i kvalitetan život, pa mogu samo da zamislim kako bih se brinuo o svom detetu. Odgajali bi ga baba i deda.
Čitava ta priča o roditeljstvu je lepa u teoriji i bajkama, ali je u praksi skopčana sa raznoraznim problemima i neprijatnostima, koje su nekima možda smisao života, ali ne i meni.
Ljudi iz klase kojoj i sam pripadam kažu - '' To je život ''. Pa jeste, to je život koji poznaje naša klasa, koju oduvek iz dna duše prezirem i iz koje sam bezuspešno pokušavao da pobegnem. A da se mučim, rintam i crnčim od jutra do sutra samo da bih poplaćao račune, kupio detetu pelene, hranu i ostale najosnovnije potrepštine - sebično kažem - ne pada mi na pamet ! Pa neka nema ko da me, kako kaže Palma, '' gleda i pazi pod starost '', jer iako ne znam šta je smisao života, znam da to svakako nije.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!