Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
ti, devojko, zaista imas redak talenat da promasis poentu :)
By Kragi
Originally posted by bas bleu

slobodno fotografisanje... postavljanje slika na drustvene mreze...

Jes, pa da mi cale, keva i devojka provale da sam gay. :smeh:

ne znam stvarno, bgd zaobilazim koliko je moguce a scenu narocito. :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Popeye
Originally posted by Kittrie

karaoke. :wundy:

pijani ljudi falsiraju ,grese u tekstu, pederi krecu dudlati mikrofon.. a mi navijamo !! :cheer:
:cheer:

doduse, koliko je tesko napraviti karaoke?
zagreb pride to sporadicno radi na svojim partyjima, it's really not a big deal (potreban je laptop, odgovoarajuci program, mikrofon i zvucnik), a rezultat je otprilike bas kao sto si gore opisala. :love:

pa da.ne treba nista, realno,a wondefull je. :D

lobiram li ja, lobiram ali podrske (osim tebe sad :) i nemam) - cak ni na temi za forum parti. :sigh:
od onih sa kojima pricah live dosta ih je u tripu "ja ne znam da pevam, izblamiracu se". :drama:
but that's the whole point ppl !! da se smejemo valjda, nije to "blamiranje", niti je ko muzicki kriticar sad.. al dzaba, dzaba. :rida:
Korisnikov avatar
By EYA

jednogodisnja nemilosrdna kampanja protiv autohomofobije i ormara. tko prezivi, pricat ce.

e bas to :tepih:

tko prezivi - dobro dosao na zurku koja non stop traje :zastava: :grouphug: :dancing:
Korisnikov avatar
By BellyButton
jednogodisnja nemilosrdna kampanja protiv autohomofobije i ormara. tko prezivi, pricat ce.
:up:

+ Makar jedan klub u kojem se ne pusta elektro, house, dance i mtv pop, a ni narodnjaci. Hip hop je takodje out of question, naravno.
Korisnikov avatar
By starky
Zanimljiva tema...da bi gay scena bila bolja,treba vise klubova,zdravije je s konkurencijom...a opet,da bi ti klubovi funkcionisali treba sto vise ljudi...da bi ti ljudi posecivali gay scenu,treba da se osecaju sigurno,a da bi se osecali sigurno,ne treba im murija ispred kluba,nego ''opste'' prihvatanje,kako zemlje,tako okoline,blize i dalje...itd.itd.
Ovo je najjednostavnije sto mogu da napisem.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by starky

Zanimljiva tema...da bi gay scena bila bolja,treba vise klubova,zdravije je s konkurencijom...a opet,da bi ti klubovi funkcionisali treba sto vise ljudi...da bi ti ljudi posecivali gay scenu,treba da se osecaju sigurno,a da bi se osecali sigurno,ne treba im murija ispred kluba,nego ''opste'' prihvatanje,kako zemlje,tako okoline,blize i dalje...itd.itd.
Ovo je najjednostavnije sto mogu da napisem.
slazem se, treba zdrava konkurencija s pozitivnim entuzijazmom koju ne treba u startu oboriti mafijaskim monopolom, vec "opste" prihvatiti u smislu sto nas je vise to bolje; sloboda, prijateljstvo, spontanost... deliti sa drugima, a ne biti sebican.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa prvo jedna masovna sedmodnevna orgija na nekoj livadi pod sloganom "shag your brains out".

Kad se izbace keksualne frustracije bilo bi lepo da se podigne stepen outovanja.
Prosto, tesko da ce masovno str8 prihvatanje doci pre masovnog lgbt prihvatanja samih sebe.

A sto se tice scene i scenografije, dok se ne promeni i ekonomska sitVacija u Svrbiji, tesko da tu moze nesto da se pomakne. Ko ce da izdrzava nekoliko konkurentnih klubova, onih jednih-te-istih 700 pedera i lezbi koji izlaze na gej mesta?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
vise jeftinijeg alkohola i hrane i vise sljastecih stvari (zanimljive su kad si pijan)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Mislim da bi bilo lepo da ima gde da se večera, ruča i to negde u centru. Restoran i blindirana vrata, naravno. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Raznovrsnost, počev od ljudi pa do prostora.
Korisnikov avatar
By smaug
Beogradskoj gay sceni?
There is no such a thing.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Meni fali jedan dobri dyke bar u koji možeš da uđeš, sedneš za šank, i posle par sati se tako random pokupiš sa nekim doma. I više bučica. I više lezbejki generalno. I više autovanosti. I bolje da ne nabrajam još.
Korisnikov avatar
By Hys.
^Majke mi dosla sam da napisem ovo gore :hail2:

I pustali bi muziku tipa blues/rock/oldies...

I naravno toceno pivo, vise vrsta, krigle and the whole deal :cowboy:
Korisnikov avatar
By mirth
^ I ja :lol: :up:

sve to sto ste navele + da se ne zatvara u 1!!!

(lezbejsko jaje :testerica: )
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ :lol:

ODLICNO !!
ali da ima i femica i andro, da mogu prvo ja da udjem jelte, pa nekog i da vodim doma. :sweet:

i karajoke !! :wundy:
{moram, moram}
Korisnikov avatar
By Heartkiller
...više gejeva!
:radosnice:
...više klubova u kojima će svakog petka, subote biti tematske večeri!
:yes:
...manje međusobne diskriminacije!
:ozbiljan:
By loreenche
mi to imamo, mi to imamo...

tunajt je ALOHA parti u zutji :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
sacuvaj me Boze.
jos se oporavljam od proslog puta kad sam slucajno bila,
i prica koje slusam o "zucji".

ali ti se super provedi, :D
to i jes peder mesto (po mojim kriterijumima).
Korisnikov avatar
By Burak
Nedostaju ozbiljne gazde koje će otvoriti gay klub, a ne rupu. Nisam ljubitelj fenserajskih mjesta, ali više mi je zlo od izgleda Pleasure-a i sličnih mjesta iz treš porodice okupljališta a la "nemam gdje drugo pa idem tamo"...
Korisnikov avatar
By P0m0r4ndz4
mozda neke tematske zurke, maskenbali..mesta koja nisu fensi..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!