Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MageA zasto ne?
E ako u Srbiji stvarno na kraju priznaju gej brak ima da se upišam od smeha keve mi!![]()
Mada iskreno veoma sumnjam.
Originally posted by Kragi
E ako u Srbiji stvarno na kraju priznaju gej brak ima da se upišam od smeha keve mi!![]()
Sa druge strane, ja ocekujem mnogo manje reakcija u odnosu na pride. Brak je 'forma' koju definise zakon a parada je 'izlazak na ulicu'. Isto i kao sa zakonom o diskriminaciji, kada je donet bilo je reakcija ali ne i paljenje Bgda ... Mislim da bi isti slucaj bio i sa brakom.![]()
Na kraju krajeva homofobe iritira tzv. javno propagiranje homoseksualnosti ne i cinjenica da si ti peder koji bi da ima muza i to zakonskog.
U principu verujem u ovo i desice se sigurno u bliskoj buducnosti, doduse u kojoj formi ne znam. Ni u Britaniji se to ne zove 'brak' ali su vam prava jednaka sa heterosexualcima.
Originally posted by KragiTako bi trebalo da bude i u Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu, moj dragi Kragi, ali na zalost nije. U Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu konzervativnost se svodi na muchi, tlachi, vredjaj i ponizavaj drugachijeg, manjeg, slabijeg, a ne na poshtovanju pristojne adaptacije, svako chuvajuci svoje osobenosti, u drushtvo.
Sa druge strane, ja ocekujem mnogo manje reakcija u odnosu na pride. Brak je 'forma' koju definise zakon a parada je 'izlazak na ulicu'. Isto i kao sa zakonom o diskriminaciji, kada je donet bilo je reakcija ali ne i paljenje Bgda ... Mislim da bi isti slucaj bio i sa brakom.![]()
Na kraju krajeva homofobe iritira tzv. javno propagiranje homoseksualnosti ne i cinjenica da si ti peder koji bi da ima muza i to zakonskog.
U principu verujem u ovo i desice se sigurno u bliskoj buducnosti, doduse u kojoj formi ne znam. Ni u Britaniji se to ne zove 'brak' ali su vam prava jednaka sa heterosexualcima.
Originally posted by Vel boyVel boy potpisujem sve sto si rekao. I mene je razocarala Slavica Djukic Dejanovic, ali i LDP. Mada sve vise u svetu se pravno regulisu gej zajednice, pa valjda ce i nasim vlastima jednog dana pasti na pamet da legalizuju.
Originally posted by KragiTako bi trebalo da bude i u Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu, moj dragi Kragi, ali na zalost nije. U Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu konzervativnost se svodi na muchi, tlachi, vredjaj i ponizavaj drugachijeg, manjeg, slabijeg, a ne na poshtovanju pristojne adaptacije, svako chuvajuci svoje osobenosti, u drushtvo.
To je to kada je heteroseksistichko drushtvo konzervativno na krivi nachin i liberalno na krivi nachin (tj. dajuci sami sebi slobode da budu eksploatatorski, opresivni nad drugachijim, bahati, sebichni, drski, agresivni, smeli na negativan nachin, kapriciozni, zainaceni da nastave da ugrozavaju drugachije).
U chlanku iz 24 sata najvishe me razocharala tu Slavica Djukic-Dejanovic (koju sam inache veoma cenio do sad) kad je rekla, citiram: "Mislim da je položaj homoseksualne manjine za sada dovoljno uređen postojećim zakonskim okvirom. I u liberalnijim zemljama od Srbije o toj temi se ni ne razmišlja" (zatvoren citat).
Lupila zena neke slabo tachno i slabo smislene rechenice. A, treba joj reci tj. upitati- kojim to postojecim zakonskim okvirom je to polozaj homoseksualne manjine u Srbiji za sada (?, shta znachi za sada?) dovoljno uredjen, molim te, gospodjo Slavice?? onim koji se ni ne primenjuje ili vrlo slabo i teshko?? I zashto lazesh Slavice da se i u liberalnijim zemljama od Srbije o temi gej brakova, civilnih zajednica, partnerstava ni ne razmishlja?? U svakoj zemlji Evrope chak bila ona u EU-u ili ne se itekako razmishlja i preduzima ili se vec i uradilo sve to.
Takodje razocharava da ni LDP izgleda tu nije nishta bolji.
Razocharava i uzasava da i SVM kao stranka madjarske manjine samo nacionalno-versku ravnopravnost tera a za sve ostale jednako vazne ravnopravnosti u drushtvu ne samo da ih ne boli briga vec su i protivnici tih svih ostalih jednako vaznih ravnopravnosti u drushtvu. Uzas.
Podsecam da npr. SDSS kao stranka srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj srecom dosledno s Miloradom Pupovcem podrzava, je podrzavala i ce podrzavati svaki gej Prajd u Zagrebu i bilo gde u Hrvatskoj te da sigurno daju odredjenu podrshku (a ne protivljenje) gej populaciji Hrvatske.
a, desnicharske rulje od stranaka u Srbiji ne iznenadjuju, nishta novo kod njih.
Originally posted by boy89eh moj dragi boy89, u ovom "nashim vlastima" i jeste poenta. kojim, kakvim vlastima u Srbiji je pravo pitanje. sudeci po haotichnosti srpske politichke scene koja josh uvek puna negativne energije i zle krvi tumara po stranputicama svakakvih vrsta shovinizama devedesetih, na veliku zalost i tragediju bojim se da se to prevodi na to da ce na sledecim izborima desnicharska rulja da zameni ove "nesposobne, izdajice, EU sluge" kako ih chaste. A to je u prevodu za gej populaciju- svojevrsni holokaust (a ne legalizovanje ni poboljshanje) koji se sprema. sve vrste antigej zlochina i bilo kojih zlochina iz mrznje, ako se vlast promeni na desnicharsku, ne samo da nece biti ni procesuirani ni kaznjavani vec okurazeni i podsticani. (bez)obraz, "nashi"1389, dveri-zveri jachaju, postaju kao vlashcu postavljena paramilicija koja radi shta hoce.
pa valjda ce i nasim vlastima jednog dana pasti na pamet da legalizuju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!