Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Odlazak SEKE

1. Posle SEKE, stiže VENDI ( Velika Ekonomska Nestašica Dinara I ostalih resursa u Srbiji )
9
75%
2. Vreme kriza polako ostaje iza nas za dugi niz godina
3
25%
Korisnikov avatar
By *deni*
Svetska ekonomska kriza, u narodu poznata i kao SEKA, ako je verovati najavama kompetentnih lica, najzad prolazi.
'' Izlazimo iz krize '' - često nam govore sa televizora, kao da smo mi, svojom voljom, ušli u tu krizu, a ne da je ona, nezvana ušla u naše živote i odmah postala omražena kod najvećeg dela stanovništva. Nekima je verovatno bila i od koristi, po sistemu '' Nekom rat, nekom brat ''.
Bilo kako bilo, SEKI se nazire kraj. Neće se, razume se, desiti da neko proglasi datum i sat definitivnog kraja SEKE, ali ćemo definitivno od nadležnih biti obavešteni da SEKE više nema.
Kakva su vaša očekivanja za vreme koje nas čeka posle SEKE ?
Korisnikov avatar
By Stripi
ja sve nekako mislim da ćemo iz ove seke preći u još veću seku.
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol:

OT- Nadam se boljem, kao i uvek !
Korisnikov avatar
By *deni*
zelenabombonica mode on

Stripi, ne znam kako te nije sramota da širiš defetizam..

zelenabombonica mode off

:blenta:
Korisnikov avatar
By Stripi
pa kad kaljam časno ime srpske ekonomije.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Nadam se da ce se EU ponovo stabilizirati nakon izlaska iz krize. Ono uvodjenje granica (Danska, It, Fr, Norveshka) i pretnje da ce izaci iz EU (It) i ksenofobija koja raste (Swiss i Austrija) me jako plashi. Sve ono shto su moji preci godinama stvarali moze se lako unishtiti!

Pravda za Schengen! Svi smo mi Schengen!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Posle seke dolazi BATA = najebali smo samo tako
Korisnikov avatar
By Kekica
A da jednostavno odstampaju nekoliko stotina miliona i tjao :lol:

Ja mislim da je kriza tek stupila.Jer kako vreme odmice i odmice sve je goreee i goreeeee, a politicari neka laprdaju koliko hoce, za njih nema krize dok god kradu od naroda.U pitanju je teorija zavere :opatica:
Uskoro ćemo se svi solidarisati sa majkom Afrikom.
Korisnikov avatar
By *deni*
A i taj narod je izgleda baš dosta bogat, čim političari toliko dugo uspevaju od njega uspešno da kradu.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa u Srbiji je SEKA (Srpska Ekonomska Kriza) jedina konstanta :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kod mene se nista nije ni promenilo kad je dosla. dodje mi da se zacudim o cemu ljudi pricaju.
Korisnikov avatar
By *deni*
U istorijskim razmerama, ovih 20 i kusur godina krize kod nas je smešno kratak period, gotovo zanemarljiv. Tek ako uspemo da nategnemo 50 - 100 godina krize, bićemo statistički zanimljivi.
:kafa:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by luciferin91

Nadam se da ce se EU ponovo stabilizirati nakon izlaska iz krize. Ono uvodjenje granica (Danska, It, Fr, Norveshka) i pretnje da ce izaci iz EU (It) i ksenofobija koja raste (Swiss i Austrija) me jako plashi. Sve ono shto su moji preci godinama stvarali moze se lako unishtiti!

mislim da ce eu biti sve vise i vise naci kako vreme prolazi
i posle svakog novog ma koliko malog potresa

btw ja mislio ova nasa krmaca aleksic nas napusta
na neko vreme da se odmorimo
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja se i ne sećam da se ikada za moga dosadašnjeg života ( a nisam u cvetu mladosti ) nije tvrdilo da smo u krizi.
:deda:
Čini mi se da se sećam da sam imao 7 godina kada sam od majke čuo da smo u krizi. To beše onaj period stabilizacije.
:paki:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by blenta
Originally posted by luciferin91

mislim da ce eu biti sve vise i vise naci kako vreme prolazi
i posle svakog novog ma koliko malog potresa

Pa nije ovo prva kriza koja zahvata EU zemlje. Ali morace neshto da rade. Polako raste euroskepticizam u zemljama EU i oko nje, pogledaj u Finskoj, Svajcarskoj, Danskoj itd. A svi znamo kako je bilo bez EU.

Naravno sve bi bilo bolje kada bi odredjene drzave napustile EU ili da nikad nisu ushle (shala!) :P
Korisnikov avatar
By alfhild
Iako mi necemo osetiti neko poboljsanje, samo neka ide, daleko joj lepa kuca.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by *deni*

Ja se i ne sećam da se ikada za moga dosadašnjeg života ( a nisam u cvetu mladosti ) nije tvrdilo da smo u krizi.
:deda:
Čini mi se da se sećam da sam imao 7 godina kada sam od majke čuo da smo u krizi. To beše onaj period stabilizacije.
:paki:
Vala bas.
Korisnikov avatar
By Kittrie
naravno da sam pomislila da je SEKA = seka aleksic, i glasno uzviknula: "O NE !! ". :drama:
o ovoj SEKI necu ni da citam. :hand:
Korisnikov avatar
By Dirrty
U Srbiji EKa i bez SEKe, ne očekujem bitno poboljšanje u narednih X godina.
Korisnikov avatar
By unic0rn
samo sto se nasa i recimo nemacka kriza dosta razlikuju.

da je svet u balkanskoj verziji krize ne bi imao ni evro da potrosi na grcku ili na ratove u libiji, avganistanu itd..

hocu reci, tamo ce da se kaslje a ovde (i u drugim delovima sveta) ce da bude gnojava angina :wundy:
Korisnikov avatar
By Burak
Deni, veoma si neodgovoran danas! Šta da je, na osnovu tvoga naslova, neko od mnogobrojnih fanova pomislio da se radi o srpskoj Rijani; Pa od jeda što srpska Riri prestaje da pjeva, nanese sebi zlo ili čak suicidno završi, a da nije ni pročitao text teme.. :pop:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Burak

Deni, veoma si neodgovoran danas! Šta da je, na osnovu tvoga naslova, neko od mnogobrojnih fanova pomislio da se radi o srpskoj Rijani; Pa od jeda što srpska Riri prestaje da pjeva, nanese sebi zlo ili čak suicidno završi, a da nije ni pročitao text teme.. :pop:
Hahahahahaha :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!