- 10 Jul 2011, 11:41
Na jednoj društvenoj mreži sam jasno i glasno rekao da sam peder, usledile su privatne poruke:
Jel ti to ozbiljno,zaista ozbiljno pricas?
Ti reci meni slobodno ako sam ja dosadan.Reci mi sta te je to navelo da budes gey,dali bi voleo da nebudes to sto jesi?
A izvini što te pitam,ja sam po prirodi inace jako radoznao. Kako te prihvata društvo sto si gey i rodbina.
Ako nije tajna odakle si? Ja sam rodom iz ********, predpostavljam da si 90-0 godiste ko i ja.Radis li negde?
A de mi reci bil voleo da nebudes gej? Iskreno da ti kazem ja sam elergican na homoseksualce i mrzim greh njihov.Ali tebe mogu da tolerisem ipak smo svi drugovi na forumu.Ja iz panceva poznajem jednu ****** ona ima kucu u *****,mislim ode tamo preko leta.Koju si ti skolu zavrsio?
Ti kazes sve ti je jedno to sto jesi.A sta je sa religijom i drugim životom?Predpostavljam da si vernikdonji citat je...
Ako se neljutiš za mene je homoseksualizam teška bolest.Budi sto posto siguran da Bog nije odredio nikom da bude gey.U mojsijevom zakoniku u Bibliji pise (ko legne musko sa muskim da ide pod mac) Ovoje činjenica što cu sad reci a ne puka filozofija.Da li ce neko biti gej ili nece sve zavisi od okoline u kojoj živi i društva sa kim se druži. Dajem primer,ako dete živi u ateistickoj porodici ili navodno religioznoj gde roditelji vise cene materijalno vec duhovno tu se detetu nedaje puno pažnje.A dete kada je malo upija sve u svoj um kao spuzva sve sto je lose i dobro zanjega nepostoji razlika,a najviše uči od prve do pete godine to je činjenica. Reci mi sad, zašto dajem primer u Austriji ima DOSTA vise homoseksualaca nego u Srbiji i to ih ima daleko vise vec ovde? A Austrija Ima isti broj stanovnika kao i Srbija.Jel misliš možda imaju takve gene ili pak nešto drugo? Ja u Boga neverujem,vec znam da on postoji a znati i verovati to su dve razlicite stvari? Nadam se da me neces pogresno svatis.Ni ja nisam cvecka kad sam imao 16 god teo sam da poljubim mu muskarca,mislim cak da sam ga poljubio a li to je bilo zato sto sam bio mortus pijanam i kad sam se otreznijo bilo mi je krivo sta sam uradio da me je savest grizla danima.Ali to je bila posledeica loseg drustva.Od tog doba sam se jako promenio ostavio alhohol i poroke i postao dosa religiozan.Meni je gad i da zamislim da imam intimnu vezu sa muskarcem a kamoli sta drugo.joooj miiiica