Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Hys.Kojem chat-u?Ako mislis na chat gayserbian-lesbians onda sam ja luda
Prvo-na chatu su skoro sve femice.
Originally posted by bas bleuBeše neka tema na forumu o tom izumu. Svak' liže svoju slamčicu, sa svoje strane monitora i eto, tako će se, vele, ljubaviti u budućnosti.
a... what?
Originally posted by Hys.ne samo da se femkaju nego se i uspijaju..
i ja sam u tom fazonu....di god da se okrenem svi se nesto lizu, ljubu, prifatafaju a ja ko neka baba nidje ne idem niK'og ne vidjam pfffft
Originally posted by Hys.
E to ne b' znala vec![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by bas bleuBeše neka tema na forumu o tom izumu. Svak' liže svoju slamčicu, sa svoje strane monitora i eto, tako će se, vele, ljubaviti u budućnosti.
a... what?
Ne mogu sad da tražim. Ne sećam se ni gde je postovano to.
Originally posted by smaugMa brate zmaje stvarno je tako, nije bila sala/posalica, nego konstatacija that I am in a bad place right now....
Hys. Err..Sta ne bi znala vec...
Originally posted by Hys.ne samo da se femkaju nego se i uspijaju..
i ja sam u tom fazonu....di god da se okrenem svi se nesto lizu, ljubu, prifatafaju a ja ko neka baba nidje ne idem niK'og ne vidjam pfffft
Originally posted by Hys.
E to ne b' znala vec![]()
![]()
Originally posted by olga_diktator
Originally posted by bas bleuJaoj, bravo!
butch lezbejke su uzasno hrabre zene pre svega. meni je to the ultimate turn on.
![]()
Hys. napisao:Ma ja to proizvoljno..Isti slucaj, na chatu su mi se sve predstavljale kao femice a na javnom sam dosta ruznog o butchicama citala i verovatno zato neke butchice na private i ne zele da kazu sta su.Doista ne znam
![]()
Ja sam vise nego spremna da prihvatim da je neko butch ako kaze da jeste![]()
@EL
ne znam, ali JA kad god pricam su femice. Plus je redovno prozivanje "ruznih butchica" na javnom. Plus, skoro svako ko me klikne, nije mu jasno zasto volim butchice. Ili ne zna sta znaci moj nick![]()
Ocigledno treba da se zamenimo
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!