Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Upomoć! Što da radim?

Prvi program
1
13%
Drugi program
2
25%
Specijalni program
5
63%
Korisnikov avatar
By 2kune
Daklem, moja građanska savjest je u ogromnoj dilemi... :hamlet:
Na 1. programu je Oprah s temom lošeg ajmeričkog školstva a na 2. programu je prijenos sjednice sabora s raspravom o izvješću pravobraniteljice za invalide... Što da pratim? Što? :drama:
Zato sam umjesto da gledam pogrešnu stvar došao na forum... :merlinka:
Ufam se u vašu građansku savjest koja će se pokazati kolektivnom generalizirajući odgovor što da gledam respektabilnom anketom... :kolo:
Korisnikov avatar
By colorado
Dodji kod mene da idemo na Adu...
Mada, bolje da ja dodjem do tebe, pa da se kupamo u lepsem ambijentu...
Kako hoces.
Korisnikov avatar
By 2kune
molim Vas, ne gledajte na to kao puki konzumenti... radi se o građanskoj savjesti i bitnim sadržajima... :drama:
By Sixto
A da prebacis na Grand na satelitskoj?
Korisnikov avatar
By colorado
Prati ono o cemu manje znas.

(treba mi onaj emotikon sto se klanja, ali me mrzi da ga trazim)
Korisnikov avatar
By Mahoney
Aj ti na specijalni kanal, ti si specijalan covek!

:grom:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kao savestan građanin savesnom građaninu, predlažem ti da svakako gledaš Drugi program - Prijenos sjednice sabora s raspravom o izvješću pravobraniteljice za invalide. :invalid:
Moraš biti u toku sa društvenim aktuelnostima u neposrednom okruženju. Bliži su ti invalidi u Hrvatskoj, no američko loše školstvo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by *deni*

Kao savestan građanin savesnom građaninu, predlažem ti da svakako gledaš Drugi program - Prijenos sjednice sabora s raspravom o izvješću pravobraniteljice za invalide. :invalid:
Moraš biti u toku sa društvenim aktuelnostima u neposrednom okruženju. Bliži su ti invalidi u Hrvatskoj, no američko loše školstvo.
Ali opste je poznato da se americke stvari uvoze, kao sto je kikiriki, krompir i pederi. Tako ce jednog dana i zdravstvo da se uveze a sasvestan gradjanin mora da razmislja unapred o svojoj drzavi i stanovnistvu.
Ja bih pre gledao Oprah.
Korisnikov avatar
By *deni*
A zar ta Opra nije pompezno završila svoj šou pre neku nedelju i otišla u penziju ?
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ Azdaja, mozes i da op`res :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Anhedonie

Ali opste je poznato da se americke stvari uvoze, kao sto je kikiriki, krompir i pederi. Tako ce jednog dana i zdravstvo da se uveze a sasvestan gradjanin mora da razmislja unapred o svojoj drzavi i stanovnistvu.
Ja bih pre gledao Oprah.
Pa jeste, u pravu si, onako u globalu.
Ali ne smeš zaboraviti da je 2kune jedan ordinarni građanin, ne sedi ni u jednom ministarstvu, nije stručnjak niti za jednu društveno bitnu oblast, pa se od njega i ne mora očekivati da gleda toliko u napred.
Dovoljno je da bude savestan toliko da pomogne nekom invalidu pri ulasku u zgradu, ili poluslepu babu da prevede preko ulice.
Za to mu je dovoljno da posmatra izveštaj Sabora o invalidima na drugom programu.
:invalid:
Korisnikov avatar
By 2kune
nda... razložni argumenti... no, zaboravljate da je čitanje izvješća i rasprava o njemu u saboru totalno jalova rabota brez apsolutno ikakve (pa i čisto teorijske) koristi... dok je Oprahina emisija prava mala praktična škola privatne inicijative s naglaskom na umjeću nalaženja pravog donatora... :mario:
Korisnikov avatar
By Tungi

A zar ta Opra nije pompezno završila svoj šou pre neku nedelju i otišla u penziju ?

Kakva sad penzija?Ja cuo da otvara svoju televiziju.
Korisnikov avatar
By Kittrie
zar ona ne poseduje, khm, vec, neku tamo, celu tv mrezu (da ne spominjem skupinu pisanih medija) ? :retard:
a jes bo'me odradila the last oprah show, u chicago-u , live, 25. maja. i ko sve nije biJooooooooo..
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by 2kune

Daklem, moja građanska savjest je u ogromnoj dilemi... :hamlet:
Na 1. programu je Oprah s temom lošeg ajmeričkog školstva a na 2. programu je prijenos sjednice sabora s raspravom o izvješću pravobraniteljice za invalide... Što da pratim? Što? :drama:
Zato sam umjesto da gledam pogrešnu stvar došao na forum... :merlinka:
Ufam se u vašu građansku savjest koja će se pokazati kolektivnom generalizirajući odgovor što da gledam respektabilnom anketom... :kolo:
Gledao sam ovo sa prvobraniteljicama, blah blah, standard, pričaju tri ribe u kolicima. Gledaj ostalo.
Korisnikov avatar
By nsc
Upomoć! Što da radim? :ubise: obesi se
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!