Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Gaga
..vredi..makar zbog Vermeer-ove "Devojke sa bisernom mindjushom"(nacionalna galerija,mislim?).PREDIVNO!!!
Obavezno pogledaj!!
Korisnikov avatar
By m..
Uh, ja svracam oko NG, ali kapiram samo na jedan dan...
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Ja sam bila jednom, ali samo na Vermeerovoj izlozbi (skupili su veci deo njegovih slika za tu priliku), a grad sam videla kroz prozor automobila. Nije me se nesto posebno dojmio, moram da priznam. Previse betona, i nekako nije delovao zivo.
Korisnikov avatar
By m..
Hag, tako-tako, nisam nesto puno videla (iako sam tu bila smestena) jer sam zujala okolo. Anyway, Delft mi se mnogo vise dopao, predivan stari grad, ima i kuca u gotskom stilu koje tu stoje jos od oko 1650, uglavnom je sve gotika i barok, crkve su prelepe... Amsterdam je takodje divan sa svojim uskim fasadama i ogromnim prozorima, kanalima... Rotterdam isto, sa cudima arhitekture... Mislim da je u tom gradu svaki detalj dizajniran, od bandere do metro stanice, sve u sitan detalj... Seveningen mi se nije nesto narocito svideo (bar ono malo stao sam stigla da vidim)... Ma ta Holandija je cudo, jos samo da klima nije onako gadna...
By danielbl
ziveo sam u Den Haag vise od dve godine i to je jedan od najlepsih (i najskupljih) gradova u Evropi, sto se tice gay mesta, ima kafica, klubova, sauna a i Rotterdam je na pola sata vozom (vozovi idu svakih dvadeset minuta, tokom noci svakih sat vremena) tako da put nece biti uzalud

ako vec zaista odlucis tamo ici, javi mi se, mogu te detaljnije uputiti
Korisnikov avatar
By Seaman
Bio sam u prolazu i izasao sam na par gay mjesta.Grad mi je ok.
Pravi naziv je Den Haag.

[Izmenjeno 5-2-2005 seaman]
Korisnikov avatar
By djo
ja sam bio i simpa je grad...
ali najlepsa je plaza, u stvari sheveningen, tamo tako duva vetar da ne mozes da mislis... i nebo je celicno sivo i vrlo fotogenicno. posto sam tamo bio samo jedan dan izasli smo u neki studentski bircuz - dosta zanimljivo, otvaraju tarot po stolovima i tako....

ali najlepse je bilo zadnje dvoriste moje drugarice kod koje sam spavao - onako zaraslo sa sve malom baricom u kojoj je bio zabac andersen, kucni ljubimac.

prednost sa tim gradovima benelux-a je sto su jako dobro povezani vozovima pa ti recimo do bruxellesa (toplo preporucujem, taj grad je veci trash od beograda) treba nekih 3 sata ili mozda i manje... a do amsterdama pola sata. amsterdam je uzbudljiv, ali ako imas 'lokalca' koji ce znati gde te vodi!
By tomborn
mene nesto ne zanima haag... previse cujem o njemu, da ga jos idem gledati :odbij: NE HVALA!

prije bi otišao u Bredu, Roterdam ili Amsterdam.... te Belgijske gradi?e

Nikada nisam bio u niti jednoj zemlji beneluxa!
Korisnikov avatar
By djo
benelux je idealan, a belgija zemlja iz snova. bruxelles je takav trash od grada u mnogome podse?a na beograd - razrovan, gradi se, pun socrealisti?ke arhitekture, gradski saobra?aj katastrofa (preuski tramvaji koji idu pod zemljom, mislim stvarno....)... obožavam ga. amsterdam je malo too much disneyland za odrasle, u roterdamu ne bio
By tomborn
eh ta Belgija.....ako je sli?no beogradu.hm u što sumnjam iskreno...onda bolje da potražim neku drugu destinaciju za pogledati...

Meni se Amsterdam ?ini jebenim.... moram vidjeti njihove partye. to obvezno u naredne dvije godine!
Korisnikov avatar
By djo
znaš, ja sam mnogo vickast ?ovek pa spajam razne stvari u letu... pa tako i bruxelles i beograd. ina?e kao i svaki glavni grad, ni bruxelles nema mnogo veze sa celom belgijom kao ni da prostiš beograd sa celom srbijom

što se party-a u a-damu ti?e... ma a-dam je palanka, berlin je mnogo bolji disneyland, a tamošnji party'i...
By tomborn
znam, vidio sam to ..pa ipak je Berlin prijestonica techno i ostale elctro scene
Korisnikov avatar
By djo
uh, ja nisam mislio na techno žurke :blush:
By tomborn
Originally posted by bojandjo
uh, ja nisam mislio na techno žurke :blush:
ali mene samo techno partyi zanimaju... one na koje si ti mislio,ako sam u pravo :sramise:

mene ne zanimaju ,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!