Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Kiborg
Imala je ona svoje pehove, ali suštinski nije mnogo naškodila, vazdan je bila matora baba bez puno realne vlasti sa povremeno otrovnim jezikom
Originally posted by smaugme 2
Originally posted by Ulix
Streljao bih je, ne bih trepnuo.
Originally posted by Kiborgpa da
Cvrc. Pa sve te presude su unapred poznate. Advokati i sudije su tu samo dekor.
Originally posted by spliffNe prećerujte.
Originally posted by smaugme 2
Originally posted by Ulix
Streljao bih je, ne bih trepnuo.
Originally posted by Kiborg
Za razliku od ustaša, njena uloga je bila krajnje marginalna, nebitna i ni blizu toga da uništi Srbiju.
Srbiju je uništio Milošević, Mira i još mnogi, a ne baba koja je tih devedesetih imala preko 70 godina. Od tih baba bila je opasna jedino Borka Vukićević.
A ti ne treba da se osetiš prozvanim kad god se spomenu ustaše, jesi mator, ali ne baš toliko da im budeš direktni saučesnik, mada ne znam gde bi se klasifikovalo ovo neoustašenje u obliku antisrpskog forumskog delovanja sa sve popajem i (nadamo se nakratko) povampirenim Laeremom.
Originally posted by zelenabombonicaNije.
Da li je 'neoustasko ponasanje' (ja bih rekla promovisanje neoustastva) kacenje ustaskih pesama sa youtube sa komentarom da ti se dopadaju, da se radi o bas dobroj pesmi i slicno?
Ili kacenje slika ustaskog klanja pracenih saljivim smajlijima i sarkasticnim uvredama?Ni ovde se ne radi o promovisanju neoustaštva.
Originally posted by zelenabombonicaTočnije, citirao sam post čovjeka koji u tom trenutnku nije bio zbaniran. Ja sam citirao u 13:51 a on je zbaniran u 15:32. No, poznato je da ti neš ne pratiš najbolje kornoliguju događaja. A osim toga, ti si tu, pa ga moš junački obraniti.
@stripi
Citiras post coveka koji ne moze da ti odgovori jer je banovan.
Da li je 'neoustasko ponasanje' (ja bih rekla promovisanje neoustastva) kacenje ustaskih pesama sa youtube uz komentar da ti se to dopada, da se radi o bas dobroj pesmi i slicno?Da li sam ja to okačio i rekao da mi se dopada?
Ili kacenje slika ustaskog klanja pracenih saljivim smajlijima i sarkasticnim uvredama?Da li sam ja kačio slike ustaškog klanja, sarkastično se smijao i vrijeđao?
To nisi uradio ti, ali jeste neko na cije ponasanje nisi imao primedbi iako si bio prilicno aktivan na toj temi.PA koji klinac to onda dovodiš u kontekst sa mnom? Ja bih kao trebao biti odgovoran za resor ustaške poezije i fotografije?
Originally posted by MariškaDakle, tvoj jedini komentar sto se tice prve pesme je De gustibus non disputandum ( o ukusima ne vredi raspravljati)
Nije.
Jednostavno: De gustibus non disputandum.
Kada je u pitanju ona druga pesma, ne da se ne radi o promovisanju neoustaštva, nego, naprotiv, o sprdnji sa neoustaštvom izraženim kroz pesme tog tipa. Jer zar ti zaista ustaški zvuči pesma ispevana na melodiju Marširala kralja Petra garda? Meni je to smejurija, lakrdija, jednostavno mi je smešno, i ništa više. Stvarno ne vidim u tome ništa neoustaško.Ne bih rekla da se onaj ko je postavio tu pesmu na youtube sa ustaskim pokretom sprda niti da je svestan da je neka srpska pesma ispevana na istu melodiju. Niti si ti igde napisao da je to tebi sprdnja. Da li imam razloga da tvoje neukusne postupke tumacim drugacije nego kao koketiranje sa neoustastvom? Ne znam zasto mislis da ja citam nesto sto u tvojim postovima ne pise. Naprotiv, citam bas ono sto pise.
Ni ovde se ne radi o promovisanju neoustaštva.Zato sto si imao i previse ekcesa te vrste. A da je mnogo neukusno jeste.
U ovom slučaju si me jednostavno bila uvredila, i taj moj post je došao kao moja reakcija, moj način da uvredim tebe. Nije to bilo lepo od mene, rezurtiralo je opomenom, i ne znam zašto to ponovo potežeš.
S druge strane, moram i ja ipak još nešto da kažem. Naime, verovatno si čula za latinsku izreku Audietur et altera pars (Neka se čuje i druga strana). E pa ja imam utisak se ti ne trudiš u dovoljnoj meri da saslušaš i razumeš argumente i druge strane, odnosno strana. Npr. bosanske istoričare koji govore o kontinuitetu srpskih zločina nad muslimanskim stanovništvom podrugljivo nazivaš "genocidolozima". Moj post o zločinima Stefana Nemanje nad bogumilima okarakterisala si "mrakom u glavi i mozgu" itd. Nadam se ipak da ne smatraš da ja i mojim pisanjem o srpskim zločinima kroz istoriju promovišem neoustaštvo.Ne, time promovises jedno nakaradno, netacno, selektivno i zlonamerno vidjenje istorije. Moja rasprava s tobom je zavrsena.
Originally posted by Popeye
ono sto je meni super kod sheytana i bombonice jest da se ekšli susretnu s pravim neoustašama (koji u hrvatskoj nedvojbeno ima) što bi se sto posto jako brzo skužili, složili i izljubili.
Originally posted by PopeyeMa o cemu ti pricas? Da li si ti normalan uopste? Tvoj bezobrazluk je sada zaista prevrsio svaku meru.
da, jer ne prostituiram moje pretke po nekom forumu, poput tebe. pa ni rodbinu.
nasla si se tu prozivati ljude preko nesreca koje su se dogodila drugima, tako bešćutno, manipulatorski i sociopatski. to sto se nesto dogodilo tvojim precima u dr. svjetskom ratu ili tvojoj rodbini u raspadu jugoslavije je tragicno, a odvratno je kako to izvlacis za argument, kako nesrecu i patnju bezobrazno eksploatiras s ciljem da zacepis ljudima usta i uspostavis cenzuru po vlastitoj mjeri.
a kako te to cini savrsenim kandidatom za ljubav s neoustašama? pa oni se ponašaju isto. cijeli mindset i retorika su vam isti, samo što jedni umjesto 'srbi' govore 'hrvati'. ljudi s takvim stavovima su klali i 1941. i 1991., a ne ljudi sa stavovima poput mojih, that much is 4 sure.![]()
Originally posted by IncubusJesam li propustio nesto???
Hajte ljudi, Smilja se prevrće u grobu.
Originally posted by zelenabombonica
Originally posted by PopeyeMa o cemu ti pricas? Da li si ti normalan uopste? Tvoj bezobrazluk je sada zaista prevrsio svaku meru.
da, jer ne prostituiram moje pretke po nekom forumu, poput tebe. pa ni rodbinu.
nasla si se tu prozivati ljude preko nesreca koje su se dogodila drugima, tako bešćutno, manipulatorski i sociopatski. to sto se nesto dogodilo tvojim precima u dr. svjetskom ratu ili tvojoj rodbini u raspadu jugoslavije je tragicno, a odvratno je kako to izvlacis za argument, kako nesrecu i patnju bezobrazno eksploatiras s ciljem da zacepis ljudima usta i uspostavis cenzuru po vlastitoj mjeri.
a kako te to cini savrsenim kandidatom za ljubav s neoustašama? pa oni se ponašaju isto. cijeli mindset i retorika su vam isti, samo što jedni umjesto 'srbi' govore 'hrvati'. ljudi s takvim stavovima su klali i 1941. i 1991., a ne ljudi sa stavovima poput mojih, that much is 4 sure.![]()
Ja NIKADA na ovom forumu, ama bas nikada nisam pominjala niti svoju rodbinu niti to sto se meni licno desilo u ratu. Samo sam pokusala sada da ti objasnim da je jako neukusno to sto pises. Ali vidim da nisi normalan pa ti ne vredi objasnjavati bilo sta.
I kao vrhunac bezobrazluka meni govoris da su ljudi poput mene klali u ratovima.
Takvu gnusnu optuzbu ne bih mogla da kazem bilo kome. Prestani da vredjas na tako bezobziran nacin, najljubaznije te molim. Ovaj forum ocigledno shvatas kao poligon za izivljavanje.
Originally posted by zelenabombonicaBice da je o ovome rec. Al ko bi se jos secao o cemu je pricao...
Originally posted by Popeye
ono sto je meni super kod sheytana i bombonice jest da se ekšli susretnu s pravim neoustašama (koji u hrvatskoj nedvojbeno ima) što bi se sto posto jako brzo skužili, složili i izljubili.
Ovo je jako ruzna provokacija. Neki moji preci su nastradali u Drugom svetskom ratu, a neki su bezali u sume sklanjajuci se od ustaskih koljaca. Zasto bih se ja ljubila i slagala sa ustasama? Zasto bih prihvatala ruzne postupke Mariske kao nesto normalno i OK. Sva moja rodbina je u izbeglistvu. Zato reagujem kad neko nipodastava srpske zrtve i laze. Nikoga ne vredjam na nacionalnoj osnovi. Da li se osecas superiorno kad se ovako verbalno izivljavas i bez ikakvog razloga vredjas?
Originally posted by castorKamo lepe srece da jesi.
![]()
Originally posted by castorsmilji je netko poslao link na topic, procitala ga je i umrla?
![]()
Originally posted by smaug
Bice da je o ovome rec. Al ko bi se jos secao o cemu je pricao...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!