Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alexandermagic
Mrtvi se ne mogu ukazivati, pa ni ako su imali bogougodan život kao ona. Nešto drugo može. A sve im je napisano u Bibliji. :isus:

Je l' tom prigodom organizirana neka masovna žderačina, pardon, svečani ručak?
Korisnikov avatar
By bas bleu
irci su juce uprilicili jednosatnu emisiju o gospi od medjugoUrja.
Korisnikov avatar
By Srklet
gospa je jedan od najboljih poslovnih poteza ikad osmisljenih i provedenih na balkanu.
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam se nekad 1997. popeo na to brdo gdje se gospa kao ukazala. tipični hercegovački kamenjar, sada obogaćen velikim limenim križem.

totalni antiklimaks. :D
Korisnikov avatar
By bern
Gledam ovi temu čitav dan i nikako ne ulazim je mi je smor, a sve me kopka šta bješe BDM?! I uđem, a vi niste napisali, jeba vas ćaća!
Korisnikov avatar
By deran
ja sam mislio na BONDAGE....:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kolektivni

brzo presao u histeriju

Gospode, kako ponekad volim te katolike...:awesome:
Korisnikov avatar
By Srklet
ali treba dozivjeti sve to uzivo. svi ti ljudi koji pjevaju grozne kič-pjesme, kupuju masovno kič-statue gospe i razne druge suvenire, religijski zanos na rubu histerije u tim zapadnohercegovačkim pripičkovićima. :egzorcist:

naravno, film 'gospa' jednako je grozan. :D
http://www.imdb.com/title/tt0113200/
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
U Hrvatskoj* se prikazala Gospa, u posetu Hrvatskoj doš'o Benedikt, Hrvatska još malo u EU...

A u Srbiji našli panj sa nekom flekom koja navodno predstavlja krst. Sve dalje paralele su suvišne. -.-

*ustaški turf
Korisnikov avatar
By bas bleu
imamo i mi ovde medjugorje, zove se knock. ima sjajna prica kako se lokalni svestenik izborio za aerodrom - glavni argument mu je bio ako ima medjugorje...

inace, moja apsolutna i jedina asocijacija na medjugorje je

''

:drama:
Korisnikov avatar
By Srklet
ekšli, sutra se održava :lol:

http://www.ajvatovica.org.ba/ajvatovica/

TRADICIONALNO PREDANJE O AJVAZ DEDI

Ajvaz-Dedo, po kojem su vrelo i okolica dobili ime Ajvatovica, došao je u današnji Prusac s Istoka poslije turskog osvajanja Bosne.

Bio je učen i nadasve poduzetan čovjek koji je neumorno radio na unapređivanju svog novog zavičaja i prosvjećivanju naroda.

Kroz Prusac teče rijeka Prensa (nekadasnji naziv i samog naselja), koja ni u to vrijeme nije bila za piće, a niti brojni bunari dovoljni za potrebe mjesta.
Predaja kaze da je Ajvaz-Dedo nedaleko od Prusca našao snažno vrelo, ali prema mjestu zakrčeno stijenom dugom 74 metra i visokom oko 30 metara.

Stijena je ometala provođenje vodovoda, pa se ovaj poduzetni i pobožni dobrotvor 40 dana uzastopce ranim sabah-namazom obraćao Svevišnjem da stijenu rastavi. Četrdeseto jutro učeći nakon namaza Ajvaz-Dedo zaspi i usnije da su se dva bijela ovna sudarila i rastavila stijenu. Prenuvši se iz sna, ugleda stijenu rastavljenu. Duž nastalog koridora kroz stijenu, polozene su uskoro drvene cijevi kroz koje je potekla voda u Prusac.

U znak Božije blagodati ljudi su počeli pohoditi mjesto gdje se desilo raspuknuće stijene.

ajvaz-dedo! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Stripi
Blazena djevica Marina, mozda?
Korisnikov avatar
By bas bleu
hey, you either love it or you hate it ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!