Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Hoće li kažnjavanje Mladića sprečiti ponavljanje zločina?

1. HOĆE (Ako Mladić bude kažnjen, zločini se neće ponoviti.)
4
21%
2. NEĆE (Zločini će se ponoviti uprkos kažnjavanju Mladića.)
11
58%
3. NEŠTO TREĆE (Molim za obrazloženje!)
4
21%
Korisnikov avatar
By 2kune
ako nemaš što demantirati, zašto demantiraš? ako si se ti u nečemu prepoznala što nije vezano uz tvoje postove za to može biti odgovorna samo tvoja savjest a nikako ne ja... :sweet:
Korisnikov avatar
By svejedno
alo, ok, kaznjevanje mladica ce spreciti ratove, bolest & glad, samo prestanite vise o...o cemu pricate?
Korisnikov avatar
By 2kune
o savjesti... striktno se držimo teme... :klavir:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by svejedno

alo, ok, kaznjevanje mladica ce spreciti ratove, bolest & glad, samo prestanite vise o...o cemu pricate?
Stripi i 2kune su stekli novu drugaricu, koja im puni prazninu u duši, nastalu po odlasku marijane, Šejtana, Bree-a, ...
:friends:
Korisnikov avatar
By 2kune
nemojte je ureći zaboga... :fige:
Korisnikov avatar
By Stripi
Sorry Deni, ali nemojmo se vrijedjati. Sheytan je neprevazidjen I tesko da ce ga neko moci prevazici. Tesko.
Korisnikov avatar
By 2kune
pa dobro sad... kriza je... valja stisnuti kaiš i zadovoljiti se s malim... :sigh:
Korisnikov avatar
By Srklet
http://www.e-novine.com/intervju/interv ... istvo.html

Hajde da neke stvari malo pojasnimo: dakle, već sam vam rekao da od momenta podizanja optužnice pa do 5. oktobra 2000, Ratko Mladić nije ni pokušavao da se krije. U junu 2001. godine, Slobodan Milošević je izručen Hagu. Verovatno nošen logikom – ako su izručili predsednika Srbije, izručiće i mene – Mladić se do 1. juna 2002. skriva u nekim od objekata Vojske Jugoslavije. Od juna 2002. do 2008. i formiranja Cvetkovićeve vlade, imali ste jako puno poteza koji bi, makar posredno, mogli ići ka tome da se Mladić ne nađe. Ako u metodologiji operativnog rada idete da presečete svaku vezu koja bi mogla da vas dovede do cilja, onda niko ne može da me ubedi da je cilj bilo hapšenje.

*Govorite o vladi Vojislava Koštunice?

Govorim o vremenu od 2002. do 2008.

*Gospodine Dimitrijeviću, to je, i sami znate, period kada je – bilo u SRJ, državnoj zajednici SCG ili Srbiji – osim onih nekoliko mjeseci nakon ubistva premijera Zorana Đinđića, na vlasti Vojislav Koštunica; vojska je stalno pod njegovom kontrolom; ili obrnuto, ko zna...

Šta hoćete da kažete?

*Hoću da pitam: zašto mi odgovarate na taj način?

Strpite se, reći ću vam... Dakle, do 1. juna 2002, ko je Mladiću mogao da odobri skrivanje u vojnim objektima VJ? Načelnik Generalštaba.

*Nebojša Pavković?

Tako je. Naravno, takvu odluku Pavković nije mogao da donese bez znanja i dozvole vrhovnog komandanta. Ko je vrhovni komandant? Vojislav Koštunica. Ko je, dakle, Mladiću dao »smeštaj« u vojnim objektima? Pa, država! E, kada u junu 2002. Mladić konačno napušta vojne objekte, počinje njegovo skrivanje po iznajmljenim stanovima. Gde, na kom mestu – te informacije je uglavnom imala BIA, centralna služba koja u državi ima višu poziciju od vojne. Te informacije, uzgred, BIA ne deli sa VBA. Ko je u to vreme na čelu BIA?

*Goran Petrović?

Tačno, a posle njega i Rade Bulatović. Kada danas Zoran Mijatović, Petrovićev tadašnji zamenik, kaže – znali smo gde je, ali smo smatrali da to nije naš, nego posao vojne službe – postavlja se logično pitanje: a zašto je Mladića sada uhasila BIA, a ne vojna služba! Hoću da kažem da postoje konstantni pokušaji da se vojsci i danas mnogo toga stavi na teret...
Od 2002, posebno od 2003. do 2006, Mladić se povremeno traži, a onda se na njega malo zaboravi. Bilo je u to vreme slučajeva da pojedini ministri u Vladi Srbije čak predlažu kako dezavuisati saradnju sa Haškim tribunalom, odnosno kako prikazati da u potpunosti sarađujemo, a da u stvarnosti to ne činimo.

:cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!