Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Biti ili ne biti, pitanje je sad...

Biti
9
75%
Ne biti
3
25%
Korisnikov avatar
By 2kune
Dogodila se neopisiva katastrofa (atomski rat, udar kometa ili slično...) koja je uništila većinu stanovništva i zbrisala civilizaciju... Ostale su horde gladnih, bolesnih i umirućih bez ikakvih resursa... Za najmanje ostatke civilizacije vode se krvave borbe preživjelih... Nema nade da uskoro bude bolje već samo sve gore i gore...
Vi ste preživjeli živi i zdravi... Biste li se okušali u takvom svijetu? Kako odgovarate na slavno hamleteće pitanje u navedenim okolnostima? :hamlet:
Korisnikov avatar
By horus.
ne biti... :nokti:

ljudsko meso je tesko svarljivo... :yes:
Korisnikov avatar
By Srklet
ako bih prezivio prva 24 sata, za godinu dana bih vjerojatno vladao ostacima svijeta.
biti! :awesome:
Korisnikov avatar
By Galadriel
2 sour_cherry, kad si s nekim sama na planeti od vas zavisi opstanak vrste. Dakle, samo u navedenom slučaju ne biti. :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
Originally posted by Galadriel

2 sour_cherry, kad si s nekim sama na planeti od vas zavisi opstanak vrste. Dakle, samo u navedenom slučaju ne biti. :D
Na to nisam ni pomisljala. :shocked:
Mada ja sam za biti i u tom slucaju, sto moram da nastavim vrstu? Mogu valjda da zivim smo radi sebe... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Živeti samo radi sebe je za mene ne biti, a i u biološkom smislu je ne biti, jer sve to što ti jesi ne bi opstalo zabeleženo u toj jednoj ćeliji sa 23 hromozoma gde piše sve što ti jesi. Daklem, tvoje biti je tren i ne ostavljaš sebi mogućnost da budeš i dalje. :P
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ako iskljucimo mogucnost da zelis da nastavis vrstu sa Mladenom Obradovicem, onda ti ostaje samo da biras da li ces da zivis samo radi sebe/budes ili ces da se ubijes/ne budes. Ne mozes te dve stvari da izjednacis.

A ako je tebi to ipak isto, na koji nacin onda 'ne bi bila'? Ubila se ili zivela samo radi sebe?

Inace moje biti je svakako tren, i on je vazniji od nekakvog nastavka zivota kroz potomke...bar meni.
By alexandermagic
Originally posted by 2kune

...
Za najmanje ostatke civilizacije vode se krvave borbe preživjelih... Nema nade da uskoro bude bolje već samo sve gore i gore...
...
:drkanje:

Biti, jašta. Važno da je ekstremno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sta god, i onako ce svi potomci nastati od nekog incesta i biti jako... specificni :lol:

vec drugo koleno ciji su koreni incest je neplodno, tako da...

ADAME I EVO, PUSITE GA!
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa sad, da li atomski rat ili udar komete?
bitna je razlika.
Korisnikov avatar
By nsc
i koga biti, a koga ne biti

that is the question now
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Evolucija mi kaze - bivas, bivas.
Medjutim, sa svojim jedva radecim jajnicima i ... hm, specificnim zivotnim prohtevima i kriterijumima za izbor partnera, nece moji geni ponovo graditi civilizacije.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Anhedonie

sta god, i onako ce svi potomci nastati od nekog incesta i biti jako... specificni :lol:

vec drugo koleno ciji su koreni incest je neplodno, tako da...

ADAME I EVO, PUSITE GA!

ne nuzno
Korisnikov avatar
By Blady
Pokusala bih, naravno.
Borba za opstanak.
Korisnikov avatar
By Markiza
Ne bih...jedva prezivljavam i u ovom ovakvom pa tek i takvom svetu....
Korisnikov avatar
By Laerem
Nikada ne bi propustio priliku da ubijem i skalpiram sve te jebene gnjide bez da kazneno odgovaram!

A i zivot ima daleko vecu funkciju kada imas priliku da sudjelujes u (re)kreiranju neke proto-zajednice, nego kad ti se svakodnevica svodi na vise-manje bilo koje zanimanje u kapitalistickom drustvu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!