Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

„Paradu ponosa koju aktivisti LGBT populacije organizuju u mnogim gradovima Evrope, pa i u Beogradu, treba posmatrati pre svega kao politički gest kojim jedna manjinska zajednica u našem društvu legitimizuje svoja ljudska i građanska prava zagarantovana Ustavom, ali kojim želi i da razbije negativne stereotipe i predrasude koji pripadnike ove grupe prate i otežavaju im svakodnevni život”, izjavio je za „24 sata” predsednik Srbije Boris Tadić.

PODRŠKA - Učestvovanje u ovoj mirnoj šetnji je legitimno pravo njenih učesnika i nadležni državni organi moraju da učine sve kako bi ona prošla u miru i redu i kako bi učesnici bili zaštićeni od bilo kakvog nasilja. Srbija je zemlja koja mora da obezbedi svim svojim građanima punu ravnopravnost i bezbednost bez obzira na nacionalnu, versku i političku različitost, kao i razliku u seksualnom opredeljenju - rekao je Tadić za naš list.

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/ves ... 5563.phtml
Korisnikov avatar
By Dina
Odlicna poruka pred paradu :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By antibiotic
aleluja!

tek im sada polako dolazi iz dupeta u glavu.

znao sam da ce ZG prajd doprineti :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni se, nazalost, ovo cini mnogo blizim istini
Treba razmišljati o svim aspektima, jer Parada nije jedina moguća aktivnost LGBT organizacija - kaže za „24 sata” ministar policije Ivica Dačić.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by bas bleu

meni se, nazalost, ovo cini mnogo blizim istini
Treba razmišljati o svim aspektima, jer Parada nije jedina moguća aktivnost LGBT organizacija - kaže za „24 sata” ministar policije Ivica Dačić.
Zna Ivica...Zato sto Ivica o desnuju ima odlicnog i iskusnog savetnika za LGBT pitanja.
Kako li se ono bese zove.....?
Korisnikov avatar
By Burak
Nisam fan ni jednog ni drugog, ali pozdravljam najnovije Dačićeve i Bokijeve izjave.
Takođe mi je drago što pripadnici lgbt populacije polako uviđaju da je najvažnija podrška ona koja dolazi iz same države, a ne ona iz grandovog bordela.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!