Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
jesi se smrzó?

:pucaodsmeha: ko kurac u ladnoj vodi
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Kejt
Originally posted by Null
Originally posted by Kejt

kad me random osoba na stanici pita: koji bus cekate? (ovo mi nikad ne bude jasno, zbog cega to pitanje? )
zanimljivo.. a jesi li nekad odgovorila? ako jesi, jel pitaju još nešto? ni ja ne mogu da shvatim a trudim se, zašto bi te neko nepoznat pitao tako nešto, možda želi da vidi gde stanuješ pa da te opljačka ili siluje ili nešto treće... :uplasen: da sam na tvom mestu ja bih samo ćutao :zoran52:

prozivka!

what would Jesus do ? :misli:
HIIIIIIIIIII! (backwards) pa nije. samo pitam ž. jer ne kontam šta ti je tu glupo, možda čeka isti bus pa da vidi jel prošao skoro... a možda je zaista rapist. he's climbin in your windows.. :smor:
By alexandermagic
Ovisi o osobi koja mi ga je uputila.

Ako mi je netko mrzak, svako pitanje dotičnog/ne doživljavam kao glupo.
Korisnikov avatar
By mikeli
Originally posted by mikeli

mene je jedan co'ek (koji mi moze biti roditelj),
pitao jebes li sta ?
ja mu odgovori, a ti ? (samo je sagnuo glavu)

neka komsinica jedared mi je trazila da joj merim pritisak, kaze vrti joj se u glavi !
moj odg. je bio, komsinice, vrti se i meni evo mesecima, pa nemam ptirisak !

najbolje od sveg je, video sam jednog drugara skoro, posle godinu dana, pitam ga gde si, sta se radi, a on meni kaze, smaram se ....
pomislih, blago njemu !

:teletabisi:
:kletva:
e da,
i mene udavise sa pricom, kad se zenis ? :gatara: to nebi znala ...
:nazalost: , kazem, drzim se one narodne, ko zna zasto je to dobro .... :serlok:
Korisnikov avatar
By acid drop
-a što nosiš te rukavice kad ti se smrznu prsti? :retard:

:burner:
Korisnikov avatar
By Torry
od jednog clana porodice

a zasto moras da setas psa svako vece?

zato sto moram

:odbij:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kad god nesto kazem, mama na to-molim? A lepo je cula, i samo kaze molim... :die: Onda ja cutim...pa lepo odgovori ili prokomentarise sta sam rekla.

Ili kad sam u sobi a mama u dnevnoj a hoce nesto da mi kaze, onda prvo pita-Jesi tu? Jesi tu? Pa hoces li mi odgovoriti?
Ne, nisam tu, na Marsu sam...:radosnice:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
"jesi se udala?" od osoba iz srednje :lol:
jednom bacena buva i rasirilo se kao naftna mrlja. koga god sam srela u narednih godinu dana, ni: cao, pomoz bog, ko te je*e ... vec odma "jesi se udala?" :lol: "da,da. i razvela, i troje dece dala na usvajanje, a cetvrto prodala. sta ti?" :ozbiljan:

i klasika, kad sam u kupatilu "a sta radis?". uglavnom bude "serviram ti go*na" ...

zimi : a jel hladno napolju?; leti: jesi se skuvala?;

kad me neko zove na fix i onako razdragano "pa gdeeeee si ti?" ... "evo pakujem se, dosadno ovde na aljasci".. zbunja :lol:

klasnicna pitanja...

ovo je odgovor, ali me jaaaaaaaaaaako nervira. kad neko nekog pita "sta radis?" bez obzira da li je to pitanje u tom momentu glupo ili ne (wtf???), ako cujem odogovor "je*em radoznale" dodje mi momentalno toj osobi da gurnem kisobran u dupe, i otvorim ga. mislim kisobran. :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Vec duze vreme majka postavlja isto pitanje ujutru.

"Ko te je probudio?"

Like it fucking matters! Budan sam. A dobro je svesna da uvek navijam dva budilnika da me bude i opet mora svaki put da pita ko me je probudio. WTF?
Korisnikov avatar
By SloveniaBoy
"What's up"?

An open air?
Someone's dick?
Your ego?
An inflation?

So what's down?
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
sta bilo? :giggle:

za vikend me je neki lik na sred svirke pitao "odakle ti to?" i pokazao na casu piva u mojoj ruci. "woooooow :wow: pojma nemam" ... mislim :roll:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa kažeš zbog da jedeš govna. ili samo kažeš da si lezbejka.
Korisnikov avatar
By Kekica
Svidja li ti se ko? - Ne

A kako to da ti se niko ne svidja? :gotika:

:nokti:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Norma Jeane napisao:zasto nemas decka?
To. Najgluplje ikada. Pa lažem da imam samo zato da me opet to ne pitaju.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Apsolutno ne podnosim slave/rodjendane/familijarna okupljanja zbog pitanja koje me SVAKO pita:
Ima l' devojciiiiiiiiiiica??? :cupakosu:

Ili, kako to kum Toma slobodnije pita, onako naglas pred celom rodbinom: 'Prcas li sta, kume?' :facepalm: :lol:
Korisnikov avatar
By De Vil
1. Zašto imaš dugu kosu?
-Zato što nemam kratku. -.-
2. Zašto slušaš metal?
-Zato što sam sotonjara,'bem ti sve! :mad:
3. Imaš li devojku?
Jok,peder sam! :yay:
Korisnikov avatar
By boo_radley
ZlatnaPtica napisao:Apsolutno ne podnosim slave/rodjendane/familijarna okupljanja zbog pitanja koje me SVAKO pita:
Ima l' devojciiiiiiiiiiica??? :cupakosu:

Ili, kako to kum Toma slobodnije pita, onako naglas pred celom rodbinom: 'Prcas li sta, kume?' :facepalm: :lol:
Haha, i ja prezirem sva porodična okupljanja, ne baš zbog ovakvih pitanja nego zato što mi svi idu na živce, još kad krenu sa onim 'žene prave salatu, muškarci prave roštilj' i sl. život mi se smuči, još sam nekim čudom ja the weird one u porodici. Moj savet ti je da se namerno ponašaš što 'čudnije' i da pričaš uvek o nečemu što drugi baš i ne vole da slušaju i vremenom će prestati sa glupim pitanjima...počeće i da te izbegavaju, al' šta sad. It works for me. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Love
Jedno definitivno od jezivijih pitanja na koja dobijam ospice je kada nesto kupim (skuplje malo) sledi pitanje : A odakle ti pare za to???

Na sta cesto odgovorim ukrala sam ih! Jbg eto...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kad sam bila dete ključala sam kao čajnik na pitanje da li sam muško ili žensko. :mad:
Korisnikov avatar
By IriS
jbt ^

ako su tebe to pitali, šta mi ostala deca da kažemo :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao i mene jednom neka baba srela na ulici dok sam se vracao sa drugaricom iz skole. i baba ladno meni "sto si ti lepa devojcica". drugarica mi pricala nedavno, ostale joj traume, jadna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!