Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sanjala sam kako imam dete, smedju bebicu, jos mislim u sebi-pa neka je smedje, nema veze sto nije plavo, ipak je moje :lol: Kupila sam mu kosulju...decak je bio. Ovaj PMS me stvarno radi :rock:
Korisnikov avatar
By mOwbid
jujuju nesto jako kul,.,. kao film.... cek da se setim tacno sta je bilo... hmhm
Korisnikov avatar
By Galateja
Gro Hamerseng. Kao neki rukometni kamp gde ja njoj objašnjavam na engleskom kako ne znam španski i kako studiram psihologiju. Govorim joj koliko joj se divim. Onda ona objašnjava kako pravi kokice i kako ide kod cimerki u sobu. Pri tom me ne nudi kokicama.
:wtf:
Korisnikov avatar
By bas bleu
citav katalog sopstvenih nesigurnosti od posla, magistarskih, roditelja, veze, nekakvog strejt seksa... da bi sve dostiglo kresendo u vidu ogromnog mermernog kamina bivsih komsija. e taj me deo jebe.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne mogu da verujem, pa ovo nije moguće: nisam ništa sanjala!

:saksofon:
Korisnikov avatar
By Torry
da otvaram jos jedan racun u nekoj Unikredit banci (ne znam ni da li to postoji uopste) i da sam se pitala zasto to uopste radim

i jos da me drugarica voda po Konjarniku
Korisnikov avatar
By Azdaja
cokoladna jaja, punjena svinjetinom... na dijeti sam - potpuno razumljivo....
Korisnikov avatar
By Effective
Sanjala sam da je komsinica sa petog sprata dosla u moj stan , priznala da je lezbejka i trazila savet od mene
kakva su uputstva , kako biti lezbejka ,mislim da je u snu i hvatala beleske . Interesantan san .
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da zivim na jedrilici. Jutor je, ja se budim i izlazim na obalu. Doruckujem kuvana jaja i dorucak delim sa malim tunama, a onda setam plazama i nailazim na bazen u obliku case sampanjca, pa ulazim da se kupam u peni. Za razliku od Dite, imam kupaci kostim na sebi.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovako ide san (od pre par dana, ali toliko je :awesome: da moram da ga podelim ovde).

Vera Zvonareva igra polufinale Roland Garosa.
I to jutro joj umre otac. A ja sam joj najbolji drug.
I sad, ona ipak odluči da igra. A ja se ne nalazim na tribinama, nego u onom tunelu kojim igrači izlaze na teren. I plačem, ubih se plačući... ono, raspadam se. I zbog njenog oca, i zato što je ona tako hraba i fantastična pa ipak igra...
I posle meča, ja izlazim na teren (plačući) i vidim da je za njenu stolicu sa opremom vezan crni magarac. Na koji su nakačeni šareni helijumski baloni (jedan je SundjerBob :lol: ). I ja u šoku, šta pobogu crni magarac radi na terenu!? pa mi organizatori objasne da je to neki azerbedžanski običaj (pobogu! odakle sad Azerbedžan) da kad neko umre, crni magarc bude pored da bi duši umrlog pomogao da pređe na onaj svet.

Eto. To sam sanjao :lol:
Korisnikov avatar
By maka
sinoc sam sanjala da jedna osoba iz proslosti zeli da me ubije, jedva sam izvukla zivu glavu, jebeno!
Korisnikov avatar
By BabyBlue
sanjala sam da me neko pita koje je najbolje pivo.
a neko dobacuje: LAV pivo je najbolje!
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Torry
da je neko ukrao komsijske stence
Korisnikov avatar
By acid drop
sanjala sam da imam dejt sa ******** i da pokušavam da se istuširam, ali je sa svih strana otvoreno i svi me gledaju i ja ne mogu. :sigh:

oh, kako me svi gledajuu... :galerija:
Korisnikov avatar
By Markiza
Žene sa vrlo zanimljivim licem...
Korisnikov avatar
By Shmi
Pena zurku sa prepuno zenaaaaaaaaaa! :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
sanjala sam kako idem na exit i kao u pola 12 jos nisam krenula jer drustvo nikako da krene i ja pocela da se nerviram, da ih teram. Na kraju je ispalo da niko i ne ide iz drustva, pa sam se jako smorila. Blaaa
Korisnikov avatar
By Markiza
Originally posted by acid drop

sanjala sam da imam dejt sa ******** i da pokušavam da se istuširam, ali je sa svih strana otvoreno i svi me gledaju i ja ne mogu. :sigh:

oh, kako me svi gledajuu... :galerija:
Maler u snu... :) Podseti me na moj san u kom,prilikom izlaska,na pola puta shvatim da nosim ravne papuče umesto onih visokih-isprepadam se i budem na ivici nervnog sloma :drama:
Korisnikov avatar
By disaster blue
da sam se dopisivao sa nekim (znam sa kim) :lol:
i pesma je isla u pozadini :nikada vise ni takve ljubavi ni takve izdaje" :lol:
i ne znam sta se desilo..znam da je uslov bio da se ja nabildujem :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da me jack bistrow iz serije alias nesH ispituje, tipa sta sam radila poslednjih mesec dana (gledala sam sinoc seriju pre spavanja... :lol: )
Korisnikov avatar
By acid drop
da ne mogu da je pronađem. pogrešno ime i prezime (njeno).

što je najcrnje, vidim simboliku.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!