Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Hans
Originally posted by Effective
Blago tebi Tungi kada tako gledas na bombardovanje Srbije 1999. godine i uopste na Nato intervencije na bilo koju zemlju da "pomognu" civilima (ah da ako nisi znao i ubiju ponekog civila usput dok bombarduju) i naravno hoce da pomognu da se uvede demokratija u te zemlje.
A razumi ga. Ja se trudim. I ide mi.

Kad ne izgubiš nikoga u ratu, onda imaš m**a da drugima soliš pamet. Ali, kako ona mala sveznajuća od pre par dana kaže, nema mešanja emocija i činjenica na forumu, kako bi me svi razumeli.

:roflmao:
Korisnikov avatar
By 2kune
od golemih valova čovjekoljublja koji preplavljuju forum kad god je tema u vezi NATO-a, šiptari, bosanci, hrvati i ostali neljudi krepaše od žeđi... konkretno, tko bi zaustavio genocidnu vojnu mašineriju da nije bilo NATO bombi? ti Hans?
Korisnikov avatar
By Tungi
@Hans

Elem,vidis..NATO bombardovanje je moglo biti spreceno ili bar zaustavljeno,a ne da se ceka 78.dan i da Milosevic tek tada povuce vojsku i policiju sa Kosova.A da je potpisao sporazum u Rambujeu,do bombardovanja ne bi ni doslo.
Krivce treba traziti medju totalitaristima.
I naravno naci ce se uvek neko,poput tebe,ko ce to da ospori i kaze "Hteli su da potcine citavu SR Jugoslaviju".Koji interes od toga?
By Hans
Ja se nadam, Tungi, da ćemo se znati i za 20 godina. Videćemo tada. Tempus ostendet.
Korisnikov avatar
By lav
hans imas prilicno uzak pogled na svet...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by zelenabombonica

Clanstvo u NATO nije nimalo jeftino. Svaka clanica mora da uskladi svoje naoruzanje sa NATO standardima sto bi konkretno znacilo praznjenje budzeta zarad kupovine americkog naoruzanja.
Hoces da kazes da vojna oprema koju je Srbija kupila od Mileta Dragica nije po americkim standardima? Svakako je kostala tolliko. Ako ne i vise.
By Hans
Originally posted by 2kune

od golemih valova čovjekoljublja koji preplavljuju forum kad god je tema u vezi NATO-a, šiptari, bosanci, hrvati i ostali neljudi krepaše od žeđi... konkretno, tko bi zaustavio genocidnu vojnu mašineriju da nije bilo NATO bombi? ti Hans?
Ja tebe ne nazivam pogrdnim imenima pa ni ti ne moraš Albance nazivati Šiptarima iako oni sebe same tako zovu, ok?

Hoćeš da kažeš da NATO čini dobra dela?

JE LI VAMA DOBRO, LJUDI? Dajte i meni malo toga. Realnost je tako konfuzna.
By Hans
Originally posted by lav

hans imas prilicno uzak pogled na svet...
Nije mala rupa, velika je zakrpa. ;)

Možda imam lave, ali nikada, ponavljam NIKADA se ne bih menjao ni za gram tvoje 'širine'. Nije nam bilo potrebno bombardovanje, već volja da bismo uklonili Miloševića. To smo mogli i 1991. i 1997. ali volja nije bila jaka. A tome što danas raspravljamo o besprizornim temama koje konkretno nemaju veze sa budućnošću Srbije, većina može da zahvali izborima 1990. i svojim babama i dedama koje su glasale za Slobicu. Ja ne želim da se bavim onima koji seju smrt po svetu, boreći se za svetski mir.

Srbiji je potrebno trideset godina hibernacije, tišine, vremena u kom bi ljudi samo radili i obrazovali se, ojačali ekonomiju, privredu, turizam, sve a ne ovako, kao sedmaci na ekskurziji, daleko od roditelja, pušteni sa lanca. Srbija meni trenutno deluje kao puštena sa lanca, željna da proba sve i svašta a nema godine za to. Ne ume. I šta se događa? Well, praviće fatalne greške.

To što većina vas misli da je taj put brži ili neznamkakav, okačite to mačku o rep i pomirite se sa činjenicom da ćemo svi biti sedi kad u ovoj zemlji bude bilo reda. Na tom brzom putu do integracija ljudi najpre gube pamet a onda i ljudskost i sposobnost empatije. A mnogima ovde, nažalost, to zasad ide jako dobro. Pa šta ako je XXI vek?

:cekam:
Korisnikov avatar
By mikeli
i zato paori sa traktorima treba da dodju u BG, da docekaju i prevoze te strane delegacije ,,,,
Korisnikov avatar
By Azdaja
totalna ludost pristupiti natU, totalna...

kod mene, jedinke...nikad oprost nece dobiti...

jebena nam je drzava very much i svi MI koji mozemo dati oprost bombardovanju...
Korisnikov avatar
By luciferin91
NATO-ovo bombardovanje je bilo neopravdano (shto mi je i potvrdio i neko iz doticne organizacije), ali clanstvo u takvoj organizacije je preko potrebno Srbiji.

Kada se Poljska prikljucila, investicije su porasle za 300%. Investitori vole kada znaju da su investicije na sigurnom. A svi znamo da su investicije iz inostranstva i vishe nego potrebne zemlji kao Srbiji.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ti si 91' god?

NATOVE investicije su preko potrebne, a koje?

i cemu ce srbija u nato paktu? posle svega onog ruznog...
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by Azdaja

ti si 91' god?

Ne NATOve nego stranih investitora. Koliko se secam mi smo negde iza CG po investicijama.

Intervencija je bila preko potrebna, ali bombardovanje ne, shto su i oni par puta potvrdili.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by luciferin91

ti si 91' god?

Ne NATOve nego stranih investitora. Koliko se secam mi smo negde iza CG po investicijama.

Intervencija je bila preko potrebna, ali bombardovanje ne, shto su i oni par puta potvrdili.

ima dovoljno stranih investitora koji bi ulozili u srbiju, a da nije NATO jebeni....

kad podignes glavu iz guzare i ukapiras ko je nato, mozda popricas drugacije...ovako poz....
Korisnikov avatar
By luciferin91
A problem je da ih bude vishe?

Zbog takvog razmisljanja Srbija ce uvek biti 3 najnerazvijenija zemlja Evrope. :nokti:
Korisnikov avatar
By Azdaja
kad mrdnes svoje jebeno malo dupe dalje iz srbije i uradis nesto sa svojim jadnim malim zivotom, onda mi se javi...

ok?

a kad budes negde daleko i ako bog da mlatio pare, seti se i nase jadne zemnlje... ;)

;)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Ne znam kaj si htela reci time, al neka ti bude ...
bye bye.
Korisnikov avatar
By Azdaja
i nemoj se ljutiti sto ne delimo istu stvar, ok? :) pozdravljam te :)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by blenta

NATO-ovo bombardovanje je bilo neopravdano (shto mi je i potvrdio i neko iz doticne organizacije)
:lol:

daj cimni tog nekog na mob
pitaj jel ulazimo ili ne
ne budi zloban :P NATO-vi duznosnici su odgovarali za kasetiranje Nisa, ali bombardovanje uranijumom, je velika greshka. Ipak organizacija kao shto je NATO takvo neshto ne sme da prizna.

Srbija je daleko od NATO-a u svakom slucaju i ne ocekuje se skorashnji ulazak. Ljudi su i dalje opsednuti prosloscu ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto bilo ko od vas misli da imamo pravo glasa?

Nismo li imali ovu raspravu makar 3 x do sad?

Zašto tema još nije zaključana?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by blenta

NATO-ovo bombardovanje je bilo neopravdano (shto mi je i potvrdio i neko iz doticne organizacije)
:lol:

daj cimni tog nekog na mob
pitaj jel ulazimo ili ne
ne budi zloban :P NATO-vi duznosnici su odgovarali za kasetiranje Nisa, ali bombardovanje uranijumom, je velika greshka. Ipak organizacija kao shto je NATO takvo neshto ne sme da prizna.

Srbija je daleko od NATO-a u svakom slucaju i ne ocekuje se skorashnji ulazak. Ljudi su i dalje opsednuti prosloscu ...

svaki jebeni zivot je neprocenjiv...nema tih subvencija, dodataka, svega onogA cemu ti zudis, da okrene ono sto je bilo '99

pisala sam o bombarama 3-4 ulice udaljene od moje kuce i zrtvama, koji nisu bili ni vojna odredista ni niko ama bas i nista...a nekom su znacili...rece ja izvlacenje guzice iz glave, a izgleda ide tesko....

i vas nekolicina koji mislite da ovim s natoom upadate direktno u eu i picite u zemlju o kojoj sanjate... :) blago vama....
Korisnikov avatar
By Azdaja
neko oprosti sve...a nekom vredi onaj jedan zivot koji se ugasio bzvze zbog te SILE - NATOA...nikad ne bi mogla stati na stranu onih koji su bombardovali moju zemlju...nikad

sad vas poz, necu biti ovih dana tu :)
Korisnikov avatar
By 2kune
nije svaka sila ista... Milošević i srpska sila smije, NATO i ajmerička sila ne smije... nikad pravde na ovome svijetu... :sigh:
omogućimo NATO-u ravnopravnost sa Miloševićem i Mladićem! :protest:
Korisnikov avatar
By spliff

svaki jebeni zivot je neprocenjiv...nema tih subvencija, dodataka, svega onogA cemu ti zudis, da okrene ono sto je bilo '99
izgleda da si htela da kazesh da je svaki srpski zivot neprocenjiv... a shta je sa zivotima albanaca sa kosova?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by spliff

izgleda da si htela da kazesh da je svaki srpski zivot neprocenjiv... a shta je sa zivotima albanaca sa kosova?

s. nemoj me tako, opet cu ispasti srbenda... :)

koncentrisala sam se na svoje okruzenje i na ono sta je bilo, a znamo svi sta je bilo.

svaki zivot je neprocenjiv bez obzira na nacionalnost :)

ipak, mislim da nemamo sta da trazimo u natU...samo moje misljenje :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!