Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
ali ona zena i cavoski su bili jezivi.
Korisnikov avatar
By castor
^ Da li su se smuvali posle emisije?
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Gledao sam samo deo emisije i ono sto mi je zapalo za oko jeste da ovde uopste nije potrebna voditeljka. Ona je (za tih 10ak minuta koliko sam gledao) rekla svega par reci. Borka je bila divna, a Cavoski i ona njegova jebachica u pokusaju su no comment.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ono nije voditeljka, ono je idiot.
Zbog nje nisam ni mogao da odgledam emisiju.
Korisnikov avatar
By Tomek
Odavno sam prestao da gledam ovakve emisije...

Dovedu goste koji imaju potpuno suprotne stavove i od kojih nikad ne odstupaju i koji su nam skroz poznati i onda očekuju šta??
Najobičniju svađu zbog koje bi im skočila gledanost...
By Sixto
Da li je to ona u pocetku prilikom predstvaljanja gostiju prezimena izgovorila u muskom rodu? Pavicevicem i Bulatovicem!?
Korisnikov avatar
By boo_radley
^mislim da jeste. :lol:

Voditeljka je stvarno uzas, uopste ne ume da iskontrolise situaciju, mislim da bi se neka random osoba sa ulice bolje snasla... al' vazno da joj kosa ide uz scenografiju.:giggle:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Tomek

Odavno sam prestao da gledam ovakve emisije...

Dovedu goste koji imaju potpuno suprotne stavove i od kojih nikad ne odstupaju i koji su nam skroz poznati i onda očekuju šta??
Najobičniju svađu zbog koje bi im skočila gledanost...
:up:
Al ne kapiraju da od gledanosti nema nista ako ne ubacis Natasu&Dachu, Cecu ili Brenu :P
Korisnikov avatar
By blenta
nadjoh ovo (kopiram); ovde http://forum.b92.net/topic/14906-kosta-cavoski/

Ne kapiram sto se toliko palite na halucinacije jednog logorejicnog stakora,
“kurirskih” analitickih i intelektualnih dometa, cije patriJotske izdrkotine jos jedino,
u orgazmickom zadovoljstvu, slusa voditeljka jagodinske televizije Olja Miletovic,
ciji je omiljeni gost i autoritativni tumac svega serBskog, u galaktickim razmerama.

Jeste li ga «onomad» gledali kako u Hagu, u svojstvu experta, izlaze svoju studiju
od 40-tak strana, u kojoj opravdava strategiju i politiku svog ortaka po krvavoj
ideologiji, Radovana? Umirala sam pred ekranom od stida kakve je nebuloze valjao covek koji slovi kao pravnik, pa jos zakicen titulom «dr».

Drveci kako tu nije bilo ni pomena o agresiji, vec se radilo o legitimnom pravu na zaokrzivanje, odnosno teritorijalno povezivanje srpskih etnickih teritorija, onih u kojima
je srpski zivalj bio u apsolutnoj vecini, poceo da imenuje gradove. Vec na prvom primeru
sudija ga prekine i pita odakle mu takav podatak o etnickoj strukturi, a on: «Pa, to je opstepoznato. Bilo u novinama!». Jebote, koji «cvrst» pravni dokaz!!! Domacini mu turise pod nos poslednji predratni popis stanovnistva, kao jedini relavantni izvor, koji je pokazao sasvim suprotnu sliku etnickog sastava u pomenutom gradu. Nacionalno
stameni Kosta ni da trepne. Ostade pri svojim «pouzdanim» paljanskim izvorima. Ovakva blamaza ponovila se jos dva puta na primerima gradova sa njegovog
«ekspertskog» spiska.

Naravno, samo naivci su mogli ocekivati da ce se Ljiljana Smajlovic, cuveni NIN-ov expert za filtriranje informacija iz haske sudnice po kriteriju nacionalne probavljivosti, osvrnuti na makar jedan od ovih njegovih haskih «bisera», na koje bi se obema rukama prekrstio svaki brucos pravnog fakulteta.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a voditeljka me je izludjivala
jer je prezimena izgovarala cudno
jedno 20 puta
Korisnikov avatar
By smaug
Ne mogu da gledam ovu debatu zbog voditeljke.
Korisnikov avatar
By Stripi
Pogledao od početka do kraja. Odlična emisija, Borka i Nataša su carice :love: A da napokon vidim uživo i tu Ljiljanu Bulatović. Točno je onakva, kakvom sam je zamišljao :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
meni je ljilja
kao vjerica radeta
na tranquilajzerima
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne znam, nisam u mogućnosti toliko da pratim. Imao sam promotivno b92 u kablovskoj ali bi sad trebao nadoplatit da bih ga vidio :merde: Jedino ispratim kad neko ovdje neš ostavi da se može pogledat na netu.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Originally posted by Sixto

Da li je to ona u pocetku prilikom predstvaljanja gostiju prezimena izgovorila u muskom rodu? Pavicevicem i Bulatovicem!?
Sad tek gledam emisiju... Stvarno je to, bez pardona, učinila. I pre i posle reklama.... :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Ja juce nisam mogla da gledam, ali sam odlucila da cu da prezivim voditeljku pa sam evo sad dogledala emisiju.
I nije mi jasno sledece: zasto su Kosta CAvoski i Ljiljana Bulatovic pozvani u ovu (ili bilo koju drugu i to na B92) emisiju? Zasto im je dozvoljeno da ista kazu? Zasto su Natasa Kandic i Borka Pavicevic pristale da dele prostor sa ovim spodobama?
I dokle ce kvazi demokratija biti monta za potkusurivanje na B92?
Korisnikov avatar
By smaug
^ Pa naravno.
I iz ovog tvog drugog linka - deset godina genocida u Srebrenici youtube stvarcica se prvo zvala Deset godina oslobodjenja Srebrenice, pa su onda 'ipak' promenili u Deset godina Srebrenice.
A Boris Tadic rekao tad da podrzava tribinu i da treba da se razgovara!!!.

Pa jebote!!

Al sta Borka i Natasa rade...Pobogu.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa šta će žene, i sa takvima treba razgovarati. Ja sam u jednom momentu mislio da će se Borka ustato da našamara Lijljku, beš mi se.
Ali kada je Kandićka prepričala šta je ova rekla na tribini o Srebrenici e to je bio šou. Ima taj klip na jednom od ova dva linka. Dakle, prestravično.
Korisnikov avatar
By smaug
Ma sta sta ce zene....Da ne razgovaraju... Eto to. Al to je valjda kad su vec moroni napravili emisiju da se ne cuje samo visedecenijsko lupetanje Cavoskog i Bulatovicke.
Prvo - odakle b92 ideja da 'predstave' obe strane? A sta onda ...onda da 'gledaoci' odluce ko je bio bolji (u ringu) pa je toga i pravda...
Pa to je strasno. To je toliko u najmanju ruku uvredljivo i za rodbinu svih pobijenih u Srebrenici i za rodbinu svih poginulih u ratovima i za izbeglice ali takodje vredja i zdrav razum.
Korisnikov avatar
By Stripi
ja moram priznat da je meni emisija, kad stavimo u stranu tolike žrtve i tragediju Srebrenice, imala skoro pa humorističan karakter, što jest samo sebi uvredljivo za žrtve, no, kakva bi to i bila debata da nema suprostavljenih strana? Žalosno jest to što tu crnu Srbije jako dobro predstavljaju Čavoški i Bulatovićka, no opet, dobro je što onu svijetlu stranu Srbije predstavljaju žene kao što u Pavićevićka i Kandićka.
Korisnikov avatar
By Nikodim
I šta sad, Peščanik napušta B92 zbog gostovanja Čavoškog i Bulatovićke, zajedno s Borkom i Natašom... Taj Peščanik se već drugu godinu oprašta od nas, i dobro je što nas nisu napustili prošle godine, ali ovo je sada ucenjivanje B92. Kao, ako ne upute izvinjenje(!) zbog gostiju Debata, prekida se saradnja...
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ceo današnji Peščanik bio je, maltene, posvećen ovoj emisiji. Gosti Miša Vasić i Biljana Srbljanović. Poslednja emisija ove sezone, Svetlana reče ono čuveno "Čuvajte mi Srbiju" i naglasila da nakon emisije imaju razgovor sa novom direktorkom Radija B92, o nastvaku saranje, ali da je nakon Debate B92 svaki razgovor izlišan. Stvari se mogu promeniti samo ako B92 svima uputi izvinjenje zbog te emisje.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Nikodim

Ceo današnji Peščanik bio je, maltene, posvećen ovoj emisiji. Gosti Miša Vasić i Biljana Srbljanović. Poslednja emisija ove sezone, Svetlana reče ono čuveno "Čuvajte mi Srbiju" i naglasila da nakon emisije imaju razgovor sa novom direktorkom Radija B92, o nastvaku saranje, ali da je nakon Debate B92 svaki razgovor izlišan. Stvari se mogu promeniti samo ako B92 svima uputi izvinjenje zbog te emisje.
Aaaaaaa. Nisam znala. Odslusacu svakako.
Korisnikov avatar
By Stripi
Tako je, sve je to dio jedne veće zavjere.
Korisnikov avatar
By walt333
Znači sada je i zvanično da se peščanik neće više snimati zbog ove emisije. Uh, baš se nekako glupo osećam. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Originally posted by walt333

Znači sada je i zvanično da se peščanik neće više snimati zbog ove emisije. Uh, baš se nekako glupo osećam. :ozbiljan:
Nije sigurno, ali tako je juče rečeno. S jedne strane poštujem. S druge nemam razuvanja za to...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!