Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Tungi

Ne znam zasto te jos trpe ovde.Niti sam igde primetio da je iko od navedenih,a posebno 2kune na koga si se ostrvila,nazvao tebe onakvim imenima kakvim si ti njega..."Bolesnik,jadnik..."
Ako je forum jedna budalastina i ako smo svi ovde budale zasto si ti jos ovde?Prosvetiteljka?

Jadnicak 2kune... ja se ostrvih na njega.

Zasto na toj temi nisi rekao sta si imao da kazes ako smatras da je Haski sud nepravedno osudio Gotovinu i da je 2kune u pravu?

Nazvala sam ga patoloskim lazovom jer je bezocno lagao, a nakon sto je insistirao na lazi cak i nakon sto su mu predoceni dokazi o laganju nista mi drugo nije preostalo nego da ga nazovem i bolesnikom nevidjene vrste. Moja uvreda njemu upucena je bila debelo isprovocirana jer na takvim temama se lako pogube zivci pogotovo sa sagovornikom kao sto je 2kune. Odvratne lazi su u moralnom pogledu gore od isprovociranih uvreda. Ti medjutim vredjas nicim izazvan.

Ne rekoh da su na forumu budale vec da je budalastina ozbiljno shvatati moderiranje i prebacivanje postova, pa ipak i tu treba imati neka pravila, ako vec postoje moderatori.

Besmisleno je pisati zbog bolesno osvetoljubivih ljudi koji ce te hejtovati na svakoj mogucoj temi zato sto si im kontrirao na jednoj. I niko se nece solidarisati s tobom jer se svi boje da se ne zamere coporu. Ja nisam kadra ulizivati se virtuelnim likovima niti me to puno zanima pa na ovakvom forumu i nemam puno saveznika. Eto zato je besmileno pisati. Ja sam malo drugacije sorte od tebe i ljude poput mene ti nikad neces moci da shvatis. Bas mi je drago zbog toga.
Korisnikov avatar
By Tungi
Veruj mi,ne bih ni zeleo:bye:
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Tungi

Veruj mi,ne bih ni zeleo:bye:
Nemas ti sta da zelis.

Ja i ti smo hiljadama svetlosnih milja daleko, pa i ne mozes da me shvatis.

Vec treci put me napadas nicim izazvan, vrlo prostacki i izgleda da je takva nekultura tvoj manir. Mada si ranije neke uvrede brisao, moze se primetiti da se svakom neistomisljeniku obracas vrlo drsko, a meni sa posebnom zlobom.

Nastavicu da pisem o temama o kojima nesto znam. O ovoj temi znam dosta iz price oca koji je agroekonomista i iz raznih izvora, a ne samo iz pisanja Kurira kao sto je to neko naopako zakljucio. Ni na jednoj temi ne pisem napamet.

Zao mi je sto sam usla u konflikt sa hlaefdige koja je ipak kulturna i odmerena osoba u poredjenju s tobom. Njeno filozofiranje u stilu ''te ovo proizilazi iz ovog , te ovo iz ovog'' mi je cak i zabavno. :D .
Korisnikov avatar
By Herald
Policija ponovo pravi blokade

Beograd -- Nezadovoljni uredbama Vlade o premijama poljoprivrednici iz Vojvodine i centralne Srbije krenuli su ka Beogradu. Najavljen sastanak sa ministrom.

Poljoprivrednici iz Srema zaustavljeni kod Inđije, Titela i Kule. Poljoprivrednici iz Banata pred Beogradom.

Poljoprivrednici su najavili i da će policija izazvati blokade puteva ako ih ne bude pustila da uđu u Beograd. Mile Piperski poljoprivrednik iz Sakula rekao je za Radio B92 da namera nije da se blokiraju gradovi.

"Naša namera je da stignemo do Beograda i Pančeva i da protestno prođemo kroz grad, na taj način upozorimo ministra i zatim se vratimo kući. Obaveštavamo građane da nam nije namera da bilo šta blokiramo ili nekoga maltretiramo. Ako policija blokira puteve mi nismo odgovorni".

link
Korisnikov avatar
By Herald
Slika

Slika

Na pitnje novinara koji su naredni koraci vojvađanskih paora, Ivković je rekao da im je prošle godine trebalo par dana u protestima da izdejstvuju ono što im pripada, a da su u ovom slučaju spremni na još izraženije proteste.

Kako je istakao, poljoprivrednici su ravnopravni građani ovog društva i imaju pravo da se slobodno kreću po teritoriji cele zemmlje što im i Ustav garantuje.
Korisnikov avatar
By Herald
Na poljoprivrednom forumu pisu da je odziv traktorasha veci nego prosle godine. Ivkovic na b92 kaze da je policija izblokirala oko 4.000 poljoprivrednika koji su traktorima krenuli za Beograd.

"Pozivam sve lidere političkih partija u Srbiji da dođu na policijske blokade i snime predizborne spotove", rekao je Ivković.

Slika

link
Korisnikov avatar
By Herald
Novi protesti poljoprivrednika

Beograd -- Nezadovoljni zemljoradnici iz Vojvodine najavili su za danas protest zato što se protive državnoj politici subvencija.

link
Korisnikov avatar
By boo_radley
^Ne valja mapa fali traktor kod Pančeva, onaj što mi pravi problem. :lol:

Nego, meni sad ništa nije jasno. Zar se nisu prošli put dogovorili da se ovako subvencioniše?

Ili su im prošle godine izašli u susret i isplatili onako kako traže pa naknadno sami odlučili da se nadalje subvencioniše po prinosu? :nerd:

Anyway, mislim da im 10 dana pred izbore niko neće izaći u susret.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!