Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by smaug
Isplativo je u dinarima i u evrima![]()
And for the really lucky ones - u naturi!
Originally posted by svejedno
pa ok, jel ima neko neki razlog da kaze za pristupanje nato-u?
neki....genuine razlog?
Originally posted by lav1. http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid2232304
ja znam, evo par mudrice nasa
1. isplati nam se, dakle, srbija moze da ima efikasniju vojsku i sto je najvaznije ekonomski isplativiju, alijansa omogucava da se ustedi pri nabavci opreme i naoruzanja npr.
2.pristupom jednom takvom savezu, kome su pristupile sve danasnje civilizovane zemlje, stice se preduslov stabilnosti, koji je itekako bitan investitorima kao jedan bazni uslov za odluku u investiranje u nasu zemlju, a sami smo svedoci koliko propustenih prilika smo imali po tom osnovu pocev od izolacije kroz sankcije, samoubistvene miloseviceve politike, raznih ratova, ubistva djndjica preko nenormalnij politickih previranja.
3. svaki oblik integracije koji nas priblizava zajednici kojoj tezimo je po nas dobar
4. eliminise svaki dalji konflikt u nasoj blizoj okolini i sprecava da se ponovi npr sve ono sto nas je zadesilo 90ih, saveznici ne napadaju jedni druge
5. pristupom alijansi, smanjuju se mogucnosti za raznim manipulacijama tipa davinicev satelit i slicno pri nabavci opreme ali i svemu ostalom, kad smo kod opreme
treba jos ? ja mogu...
Originally posted by lavne shvatas ti nista, lave.
ja shvatam da si ti rastao u takvoj sredini, ali informisi se pre nego sto pises... molim te
ne isplati se, ne privlaci investitore i ne smanjuje manipulacije.
..
jedino sto se moze reci da je istinito je ono da nas priblizava EU, al to je onda vise siledzijstvo no genuine 'nasa korist', zar ne?
Originally posted by TungiMeni dovoljno. Ako ce da nam ukinu vize za Ameriku kao sto su Hrvatskoj - ne znaci mi nista. Jer Hrvatskoj nisu ukinuli vize. Ali, ono, jeste, pricaju od 2009. da CE.
neki....genuine razlog?
Sasvim dovoljno (a i najvaznije) bi mi bilo da ukinu vize za SAD i Kanadu,kao sto su i Hrvatskoj prilikom stupanja 2009.
I sve gore sto je naveo korisnik lav.
Je l' nije dovoljno genuine?
Originally posted by lav
1. isplati nam se, dakle, srbija moze da ima efikasniju vojsku i sto je najvaznije ekonomski isplativiju, alijansa omogucava da se ustedi pri nabavci opreme i naoruzanja npr.
2.pristupom jednom takvom savezu, kome su pristupile sve danasnje civilizovane zemlje, stice se preduslov stabilnosti, koji je itekako bitan investitorima kao jedan bazni uslov za odluku u investiranje u nasu zemlju, a sami smo svedoci koliko propustenih prilika smo imali po tom osnovu pocev od izolacije kroz sankcije, samoubistvene miloseviceve politike, raznih ratova, ubistva djndjica preko nenormalnij politickih previranja.
3. svaki oblik integracije koji nas priblizava zajednici kojoj tezimo je po nas dobar
4. eliminise svaki dalji konflikt u nasoj blizoj okolini i sprecava da se ponovi npr sve ono sto nas je zadesilo 90ih, saveznici ne napadaju jedni druge
5. pristupom alijansi, smanjuju se mogucnosti za raznim manipulacijama tipa davinicev satelit i slicno pri nabavci opreme ali i svemu ostalom, kad smo kod opreme
treba jos ? ja mogu...
Originally posted by TungiPonovi to jos par puta i mozda se obistini.
Hrvatskoj su ukinute vize za Kanadu i SAD.
Originally posted by svejedno1. isplati se, participacija u natou kosta manje nego nasa preglomazna vojska!!! opet kazem informisi se
Originally posted by lav
treba jos ? ja mogu...
1. ne isplati se, svaka nacija mora da daje nato-u milijarde $ od poreza gradjana na godisnjem nivou.
3. investitore nece privuci prosta cinjenica da smo clanovi vojne sile, investitore ce privuci trzisni uslovi.
3. ovo zavisi od misljenja. moje nije takvo.
4. koji dalji konflikti?
5. pristupom alijansi, ozakonio si manipulacije drugih zemalja da rukovode naoruzanjem tvoje.
Originally posted by Tungiza sad nisu za kanadu jesu
Ok,za SAD ne znam.Al za Kanadu se mozes informisati.
neki....genuine razlog?
..
kao..treba zbog 'toga & toga'?
ili cemo se gadjamo floskulama 'mimo sveta/ne moze bez/etc'?
..
jel zna neko tacno zasto je za pristupanje nato-u?
Originally posted by lav
1. isplati se, participacija u natou kosta manje nego nasa preglomazna vojska!!! opet kazem informisi se
2. investitore hoce privuci clanstvo u natou to daje signal da smo postigli odredjeni nivo stabilnosti, konretan primer, ja sam debeli holandjanin i hocu da otvorim fabriku koja proizvodi klompe, jeftinije mi u srbiji, a i jeftiniji mi resurs drvo sa kopaonika, e sad nije mi bas svejedno dal ce neki albanac da mi se raznese ili ne u blizoj okolini, ipak me to kosta, e a kad su u alijansi, to podrazumeva odredjenu politicku stabilnost a tako i vojnu, sto smanjuje, ne iskljucuje, ali znatno smanjuje mogucnost nastanka konflikta u integrisanom regionu!!! primer je banalizovan, ali shvatices vec!!!
3. ja znam da ti tezis kini, rusiji iranu i slicnima, srecom, vecina gradjana srbije, sebe vidi pored suseda, EU, a ne nekih post diktatorskih drzava, a neke su i jos diktatorske koje pucaju od postovanja ljudskih prava, koje su antikapitalisticke ali samo deklarativno itd itd...
4. konflikt u regionu, cepanje teritorije, napade invazije itd... kada je ceo region integrisan, a jeste, saveznici se medjusobno ne napadaju, to znaci smirivanje svih strasti i napetosti pod uticajem stranog faktora, a svi znamo kakve su strasti na balkanu.
5. to nije istina, manipulacije drugih zemalja se smanjuju, jer slozices se nije lako manipulisati sa 28 zemalja, to su transparentni procesi, uostalom, i da dolazi do manipulacija, teze je manipulisati sa 28 nego sa jednom zemljom slozices se... tako da je korist i u tom scenariju...
6. STA SU OVDE ARGUMENTI ?
Originally posted by lavDa li si ti svestan u svom slepilu koliko kosta uskladjivanje vojne infrastrukture i naoruzanja sa standardima NATO?
sa ekonomijom ima itekakve veze, ali ja nemam nameru da sad to sve ponovo objasnjavam bila je ova tema, tvoje pitanje samo potvrdjuje moj stav o nepoznavanju kompleksnosti ove teme
Originally posted by Dzelajza RouzJel mogu samo da priopcim da Prajd mora da se odrzi da bi se uslo u EU. U NATO ne mora da se uclanjuje da bi se uslo u EU.
neki....genuine razlog?
..
kao..treba zbog 'toga & toga'?
ili cemo se gadjamo floskulama 'mimo sveta/ne moze bez/etc'?
..
jel zna neko tacno zasto je za pristupanje nato-u?
Verovatno zbog da jebe Kittrie... i po belom svetu.
Meni je to skoro u rangu "Neka se održi Prajd zbog da uđemo u EU".
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!