Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
LM, pitanje je razonode radi, ne treba mi ništa, ali eto, čisto onako :D

DakleM, koliko ste spretni u, po i oko kuće? Kojim poslovima ste vični? Menjate li sami sijalice, osigurače, gume i ulje na autima, gumice na slavinama, čistite li sami sifone, rukujete li čekićem, znate li nešto da popravite ili prizivate u pomoć roditelje, braću, sestre, komšiluk, majstore? :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
sve znam. ne volem power tools jer sam sa jedno pet godina sebi probusila obraz busilicom, ali umem.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Obraz? :smeh: :smeh: :smeh: Izvinjavam se na smehu, ali kako jbt obraz? :lol: ' Ajd noga, ruka, ali obraz ... :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa lepo, drzala busilicu izmedju nogu. need i say more? :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
u motore i masine se ne razumem
sve sitne kucne popravke sam obavljam
za ono sto ne umem sam, uglavnom trazim preporuke i angazujem majstore (po preporuci)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sve znam da radim, dobar sam manuelac... Kad treba da se zameni daska na wc solji, redovno me mama zove, ne zna zena sama da napumpa gumu, odvrcem/zavrcem sifone, osigurace namestam, penjem se po krovu, covece kao da oca nemam a mama kao da mi je indvalid :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ne petljam se (više) sa strujom.

sve ostalo pokušam sama. ako ne ide, zovem majstora.

o kolima svašta znam... prethodni auto sam čak i popravljala :blush:
znam i gumu da menjam... ALI, neću.
samo sipam tečnost za vetrobransko staklo i to je to... za sve ostalo vozim kod automehaničara..
By Kragi
Uglavnom znam.
Bas sam pre neki dan menjao kevi bateriju za vodu u kupatilu.
Osiguraci, sijalice i te gluposti su boza ...
Sa bratom sam recimo u kuci montirao rigips ploce, sam krecim ono sto treba.... kad mi je crk'o bojiler samo sam otisao po novi i sam zamenio i povezao vodovodne i elektro instalacije....
U principu volim da 'majstorisem'. Dobro rukujem ubodnom testerom, busilicom, srafcigerom, francuskim kljucem i sl alatom.
...i kompovi... ubacivanje memorije, graficke, menjanje harda, dvd-a, napajanja, procesora i sl ... to mi uzivancija.

I na kraju, bez uvrede vi koji ne mislite isto, al' me uzasno nervira kad neko ni sijalicu ne ume da zameni pa da mu zivot zavisi od toga :doh: bilo da je razlog 'svezi manikir' ili smotanost (koja ume da mi bude simpa ali ne u ovom kontekstu) :zid:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jao, bre, Blonduša, kad pljuneš te tvoje roditelje tako ima jadni da zarđaju :smeh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by ROYAL

Jao, bre, Blonduša, kad pljuneš te tvoje roditelje tako ima jadni da zarđaju :smeh:
Ali da li ti mozes da zamislis da zena ne zna da zavrne sijalicu? Pokvarila mi lampu, pokidala dok je zavrtala, nje mi jasno kako :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
mogu svasta no kad sam depresivan onda bas ocu
evo i teme o tome

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 205&page=1

mimo toga sam pre par nedelja menjao tocak na kombiju
sa 7 devojaka unutra

ironija cele price i moje imitacije muskarcine
da bi bilo bolje da su to one menjale a ja davao isntrukcije
jer sam JA isao na manikir 2 dana pre toga

:pljuje:
Korisnikov avatar
By Blady
Svakako... menjam sijalice, uticnice.. i tako to...
Sve sto treba da se namesti, popravi i tu sam... volim takvu vrstu poslA gde od necega napravis nista :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
I oko kola se isto bakcem... ma oko svega vezano za kucu, a ako ne mogu. onda majstor stize :D
Korisnikov avatar
By horus.
znam da zamenim sijalicu... :kosa:

davno, kada nije bilo kablovske, petljao sam se oko antena i pentrao po krovu kao neka divokoza...

sve u svemu, nemam pojma... :smug:

ali zato obozavam da se petljam oko hrane u kuhinji... :domachica:
By alexandermagic
Znam popraviti dosta toga, a što ne znam ili tad ne želim da uradim -- prepustim partneru ili zovem majstora.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
znam sve iz uvodnog posta osim ulja, nikad nisam imao prilike ni da vidim kako, nemam ni najmanju predstavu gde sta i kako. a inace veci problem mi je sto me sve uzasno mrzi.

a silikon mi je omiljena stvar :love:
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Znam uglavnom sve (osim onog petljanja oko automobila pri kom se uvek covek isprlja ili umaze), ali me mrzi. Radim kad bas moram ili kad moj brat nije tu.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
osigurace ne menjam jer imam one prakticne na prekidac, ulje i ostalo ne menjam jer nemam svoj automobil, gumice na slavinama i sve ostalo sto se po kuci treba uraditi znam da sredim, ali uvek zovem majstora jer necu da se bavim time.
Korisnikov avatar
By Galateja
Totalno nevična. Obe leve ruke i leve noge. I nisam znala da na forumu ima toliko spretnih.
Korisnikov avatar
By castor
''

Snalazim se sa svim osim sa popravkom elektricnih aparata.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Fino, fino, ima nas spretnih :)

Nego, samo da naglasim, nisam ja izbor ograničio samo na uvodni post, to sam naupetao neke radnjice čisto ilustracije radi, možete se pohvaliti i drugim korisnim stvarčicama kojima ste vični :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
i da, jednom kada nam je prokisnjavalo zamenila sam 5 crepova na krovu..

jadna moja majka, srce joj je 5 puta stalo dok me gledala kako se setkam po krovu :zid:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!