Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Ne mislim na kombinacije garderobe vec na odevne predmete, dezene, boje koje ne biste mogli da kombinujete ni sa cim (da ne kazem sa sobom). :D

Moj spisak :hyper:

bilo kakve kape i sesiri (osim kacketa), karirane i kozne pantalone, zatim mantili, prirodno krzno, beli kais, bele cipele, bunde, prugaste carape ili one sa romboidima, animal print (zebrice, tigrove, leoparde i sl), bilo sta od zlata, crne farmerice, cizme....

Ima jos toga verovatno, al ovo mi pade na pamet za sad. :wundy:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
onaj cudan hibrid izmedju sandala i cizama...
By alexandermagic
Kapetine, šalove, marame, mantile također ne mirišem, od boja u obzir dolazi samo crna, malo manje tamnoplava, bijela, tamnije siva i kraljevsko crvena ( koja mi je najdraža boja, ali što se tiče mojih odjevnih predmeta može proći samo kao boja neke majičice ili donjeg rublja ), ništa što nije knap ili usko (izuzetak trenerka), sunčane naočale koje nisu crne, plastična obuća, klompe, platnene torbetine, patike koje nisu Puma ili Nike, animal print i sl. sranja ne dolaze u obzir...

I tako.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Black Lady

Patike na stiklu

sho, bas bi bila sexy u tome. :wundy:

salim se, i TO JE BLJAKS>>>>

i ne bih neke animal print stvari nosila.. i bunce, one glomazne.. i one vojnicke OOOGROMNE pantalone koje me potpuno pojedu, manje i uze naravno da..

a vi pederi ste takvi.. pederi brate. :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
definitivno animal print.

štogod što po sebi ima šljokice (škrge, šljokice, diskobol, bilo šta šajni).
ni helanke (sem pokući), građena sam kao morž.
to onak' u globalu, a pojedinačnih predmeta je MILION.
By alexandermagic
Zaboravih navesti pidžame... ne podnosim ih na sebi, pa da su od čiste svile. :D
Korisnikov avatar
By constantine
Slika

a i starke ne volim... a sto se tice gardarobe bitno mi je samo da su tamne boje i da se osecam komotno i da nema previse detalja i aplikacija
Korisnikov avatar
By Blady
^ :pucaodsmeha:

:wundy:

Te stikle mi idu samo uz ovo ---> :opatica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hoces opaticu stiklom da koljes u... ??
oh majne Got !! :pop:

Korisnikov avatar
By Sir William Black
Mislim da jedino animal print ne bih mogao da nosim, ostalo bih sve uspeo da ukombinujem nekako (i kombinujem)... I ne bih mogao da nosim cizme kaubojke i kaubojske sesire (ali samo kaubojske).
Sto se boja tice-opsednut sam sivom i uglavnom sve mi je ili sive ili crne boje (u krajnjem slucaju bele). Ostale su sve ok, jedino zelenu ne volim.

edit: punk i metal fazon mi je ok, ali se apsolutno nikada ne bih obukao tako...
Korisnikov avatar
By Blady
^Ne, vec da se tako obucem :wundy:
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ ali to je totalno neperverzno u odnosu na ono sta sam ja smislila.

{nastavicemo ovo drugi put, do resenja se mora doci;
sad idem da me maze i paze dok grmi :beba: }
Korisnikov avatar
By Kittrie
u stvari, nek se muci dok ja pojedem jos jednu medelinu strudlicu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Tenisice,skechers,bele majice,natikace(gleznjace) ili kako ih vec zovu.,kaiseve sa plocicama,nekim ukrasima (beli ni u kom slucaju),kape(vunene,zimske)...
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ne bih nikada obuo nesto sto otkriva prste dakle nikakve muske sandale i te fore...
Ne bih nikada obukao uske hlace ili nesto kozno... jbg ne ide na meni i tacka. :spin:
By Sixto
Starke, mokasine, beli kais, nista od firmi tipa D&G kao i DSquared, Zara, Teranova... Torbu na jedno rame, Grejace za noge, usi, ruke i gde ih sve mecu, popularne kurton jakne kao od kese za djubre, cirkone po majcama, braon boju, antilop cipele, silt kape, djubretarce, naocare debelih plasticnih okvira koje danas nosi 60% ljudi na ulici mahom mladih, animal print....

JAO DAAAAAA, ESAAAAARPE I ARAFAT MARAME!
Kad sretnem nekog s tim modnim krikom zadavio bi ga istim!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jebote, kako ispaljujete te stvari....meni trebalo sat vremena da se setim onih sandal-cizama....skoro sve mogu da zamislim kako nosim iz nekog razloga, majkemi....

evo sada sam se setila hipsterskih naocata...onih nerdy....kapiram da cu jednom nekog prebiti zbog njih
Korisnikov avatar
By Insorcer
"pulover" je nešto što nikada na sebe ne bih obukao. Svaki drugi odevni predmet, obuću ili asesoar u nekoj , meni adekvatnoj formi mogu na sebe staviti...čak i trenerku bi za opkladu obukao, ali "pulover" nikako. I da, ma šta da je cvetnog dezena na sebe stavio ne bih.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!