Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

BEOGRAD - Provokativno obučene pevačice turbo-folk muzike i još provokativniji „ljubavni” stihovi koje pevaju dobili su svoje mesto u obeležavanju tradicionalne manifestacije Mala matura, veliko srce, koja dovodi decu s Kosova i Metohije u goste kod njihovih vršnjaka u Beograd.

Izvor

Dokle višeee?! :elektro:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sad jos malo o demokratiji.
Apsolutno nije bitno kakav stav imam ja ili bilo ko od nas o pevacicama turbo-folk muzike. Vecina tih klinaca ih sigurno obozava i zna sve stihove napamet. I oni i njihovi roditelji. Te spodobe su prisutne na svim privatnim televizijama, njihovo zapomaganje se cuje u svakom kaficu a neka verouciteljka sad nasla da se sablaznjava na cinjenicu da, gospode, izlazu nasu decu sa Kosova takvom bludu i nemoralu.
Sad kad su nasle svoju publiku, kasno je da se zale. A i da su tu decu (vero) vaspitali kako valja - svi bi izasli sa tog posela, a ne 'deo'.
A od Vladeta mi se odavno baca pegla. Nije ga Drazen mrzeo samo zbog zastave.
Korisnikov avatar
By Darling
Da, zna tekstove i obozava ih, ali tome mora da se stane na put vec jednom. Jos crnje i gore je to sto je Ministarstvo za nauku i prosvetu bilo u organizaciji. Kakvu promenu od medija onda da ocekujemo sto se kulturnog programa tice?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
vec vidim kako Teodosije djuska i peva "ja bih se topila sa tobom" Vladi Divcu :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa zapravo nikakvu. Kada jednom das legitimnost takvim stvarima, tesko se do nikako ne iskorenjuju. Pocetkom dvehiljaditih, tj. sa padom vlasti na momenat se cinilo da se ta turbo subkultura zatrla, ali ne zadugo.
Hocu da kazem da, ako neko ima sansu da dodje glave turbo-folku, onda je to sam narod. Jednostavno, ne kupovati njihove proizvode, ne slusati ih, ne davati im povoda da se pojavljuju u medijima.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja zaista ne znam. Postao sam mnogo više alergičan na propovedanje o nemoralu i bludu, nego na muziku i kulturu turbofolka.

Ja nisam bio izložen tom nemoralu, pa sam ponovo čekao dva sata ujutru i "Laku noć, odrasli" na BNu. Kao uostalom i 60% vršnjaka.
Dublji dekolte i kratka suknja i svi se šokiraju naokolo kao da sise i dupeta nisu videli.

Ah, da, Vilhelminče ima pravo. Tj.: pevaljka; ljudi koji obraćaju pažnju-> :trol: <-Willhelmina :lol:

A što se tiče muzičkog ukusa, o tome se a) ne raspravlja i b) svi vi koji ne slušate turbofolk ste bombardovani svakodnevno istim pa ponovo na kraju slušate ono što hoćete. :wink:
By alexandermagic
Originally posted by Darling

BEOGRAD - Provokativno obučene pevačice turbo-folk muzike ...
:lol:
Ne bi bio problem to što su provokativno obučene, da postoji bar malo ukusa i spoznaja da ne mora baš sve da bude na izvol'te.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
A roditelji te dece?
Pretpostavljam da nisu bili upuceni u to gde salju svoje dete?
Korisnikov avatar
By bas bleu
e pa evo ga i dugo najavljivani doom's day - veroucitelji vs ministarstvo za kosovo i metohiju vs vlade divac, it's the final countdown ta na na na...
By LeDeNa_
Originally posted by Darling

Da, zna tekstove i obozava ih, ali tome mora da se stane na put vec jednom. Jos crnje i gore je to sto je Ministarstvo za nauku i prosvetu bilo u organizaciji. Kakvu promenu od medija onda da ocekujemo sto se kulturnog programa tice?
Kako da se stane na put? :(

Kakvu promenu?...Nikakvu...Jbg, ja vise ne mogu da se nerviram oko toga.Dzabe.
Korisnikov avatar
By smaug
'' 'Da sam znala što nas očekuje, zaštitila bih decu od takvih sadržaja'- priča veroučiteljka Mirjana Kotlaja.''

Stvarno?
Vau?
Ovo je dirljivo...

Pa zar i Dzizz na krstu nije polu go. I zar ne moze da mu se gvirne pod suknjice?
Korisnikov avatar
By smaug
:lol:
I da se sa druge teme prebacim odje:
''And I think that if God did exist, he had many children. I think Jesus proves this. Jesus must be the seventh son of God. A-sus, B-sus, C-sus, D-sus, E-sus, F-sus, G-sus. That's just logic. That's just Math-sus. And Tease-sus would always be fucking about. And Pizz-sus does deliveries. Caes-sus started the Roman Empire. F-sus, city in Turkey.''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!