Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Juce upadnem u jednu polemiku sa mladjom osobom od mene, al dovoljno nadojenom nacionalizmom da mi bude zabavno podjebavati mu stavove.
Povela se prica o cirilici, gubljenju iste i vaskolikom zaverom protiv Srba, gubljenju nacionalnog identiteta, stajanju pod jednu sljivu bla bla bla...

Koji su najludji izlivi nacionalistickih mozgova koje ste culi kojima brane svoja suluda stanovista?

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Trudim se da sa takvima ne razgovaram i nemam ih u svojoj blizini. Blaženo ignoriranje.
Inače, rvacki nacoši su preslika ovog tvog, nema tu nekih uzbudljivih oscilacija na temu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Najveći izliv koji sam čuo je kada je lik koji ne izbija iz Nike patika priča kako će nauka jednog dana utvrditi kako je opanak najsavršenija obuća na svetu i kako je SRPSKI narod bio vekovima ispred tehnologije izrade obuće i još uvek je ispred ... jer su vunene čarape i opanci idealni spoj i za leto i za zimu.

Pošto je lik za tri glave veći od mene nisam hteo da se svađam, pa sam kroz šalu provukao kako i Bugari, Crnogorci i Hrvati nose opanke i kako to nije zapravo pravi SRPSKI izum ... Srećom, tema je uskoro bila promenjena :D
By Sixto
Uvek me odusevi moja baka kad prica o planu da Evropa istovara svoj nuklearni otpad na Balkanu! :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sixto

Uvek me odusevi moja baka kad prica o planu da Evropa istovara svoj nuklearni otpad na Balkanu! :lol:
Mene je na mom prvom razgovoru za posao čovek ubeđivao da se preorijentišem sa kompjutera na agrokulturu, jer su masoni odlučili da će ovde biti samo njive.

Otkud sve ove fabrike ovde nije umeo da odgovori :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sex verovatno, razgovor nikako.

Nemam strpljenja za takve ljude, ne volim da slušam gluposti.
Korisnikov avatar
By Mozart
Sa ljudima koji su nacionalisticki nastrojeni volim ponekad da polemisem jer ,jedan veliki deo tih ljudi ,prvo pojma nema istoriju a i ono sto pricaju ,govore ono sto njima odgovara u istoriji .pobede velicaju ,a poraze i velike gubitke precutkuju ..itd .Ali kad vidim da se situacija mnogo zakuva ,povlacim se jer ne volim ni sa kim da se tucem :bye:
By alexandermagic
Osobno nemam ništa protiv kad netko brani svoja stanovišta, pa i kad se radi o nacionalizmu ili šovinizmu. Pod uvjetom da svojim načinom življenja to što govori i potkrepljuje u potpunosti. Volim dosljednost.

A npr. pojedinci koji svoj narod stavljaju na pijedestal, a mrze svakog pojedinačnog pripadnika istog su mi smEšni.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by alexandermagic

Osobno nemam ništa protiv kad netko brani svoja stanovišta, pa i kad se radi o nacionalizmu ili šovinizmu. Pod uvjetom da svojim načinom življenja to što govori i potkrepljuje u potpunosti. Volim dosljednost.

cudna stvar, ni ja.

sad, nacionalizam sam naucio da razlkujem od sovinizma. ranije to nisam znao.

sovinizam manje podnosim.
A npr. pojedinci koji svoj narod stavljaju na pijedestal, a mrze svakog pojedinačnog pripadnika istog su mi smEšni.
meni su smesni svi koji svoj narod stavljaju na pijadestal bilo da vole il mrze pripadnike istog.

hence - shvacena razlika izmedju nacionalizma & sovinizma.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Rodis jedno za sebe, drugo za muza, a trece za Srbiju. To mi je onako ubedljivo najbolji izliv.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!