Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[yt]http://www.youtube.com/watch?v=daDvpMF2 ... ture=feedu[/yt]

You go girls... :cheer:

Neki komentari meštana i ovi ispod snimka su :bljak:

Vaši komentari? :)

Nego, u poslednje vreme imam jednu misao, koja baš nije sazrela,
ali,
povodom ravnopravnosti polova na bilo kojim mestima, imam utisak da postoji jedan procenat, jedna brojka, ispod koje ni jedan pol ne bi smeo biti zastupljen, i ta brojka ne sme da bude previsoka (npr. 50 posto) da ne bi došlo do katastrofalnog gubitka efikasnosti (jer će se primati ljudi samo radi toga što imaju u gaćama, a ne da li zaista znaju da obavljaju svoj posao dobro), ali ne ni preniska (npr. 10 posto) jer je to očiti pokazatelj neravnopravnosti..
Šta mislite? :)
By Sixto
Mislim da je feministicka histerija ipak malo preterana jer, cisto ilustracije radi, medicina je npr profesija gde apsolutno dominiraju pa se cak nekad prelazi i granica dobrog ukusa u ophodjenu prema drugima i medju sobom.
Ne dao nikom bog raditi u zenskom kolektivu. To treba svima turpije za nokte oduzeti na vratima.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne pričamo o lenjobitisima. Oni su isti za oba pola..

Ja sasvim slučajno znam dva kolektiva gde većinom žene rade i koja su izuzetno produktivna.
By Sixto
Apsolutli. Ako si iole normalna tj drugacija od njih imaces utisak da si usla u Palmoticevu!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sixto

Mislim da je feministicka histerija ipak malo preterana jer, cisto ilustracije radi, medicina je npr profesija gde apsolutno dominiraju pa se cak nekad prelazi i granica dobrog ukusa u ophodjenu prema drugima i medju sobom.
Ne dao nikom bog raditi u zenskom kolektivu. To treba svima turpije za nokte oduzeti na vratima.
Dzeneralizejsn.

Objektivno gledano, mislim da nije pametno pretpostaviti polnu strukturu u radnom kolektivu. Rade najsposobniji i najspremniji, bez obzira na pol. Ne mislim da pol sefa bitno utice na produktivnost i dinamiku rada.
Ali ipak mislim da postoje opravdani izuzeci, kada je jednostavno zgodnije i prakticnije davati prednost jednom polu (primer je recimo zenski dom ucenika, gde su sve vaspitacice zene, jer je tako odnos ucenica-vaspitacica nekako laksi i sa manje ustrucavanja).
Korisnikov avatar
By Galadriel

Трагови ембарга још увек међу нама.
By Sixto
Originally posted by Wilhelmina

Dzeneralizejsn.

Objektivno gledano, mislim da nije pametno pretpostaviti polnu strukturu u radnom kolektivu. Rade najsposobniji i najspremniji, bez obzira na pol. Ne mislim da pol sefa bitno utice na produktivnost i dinamiku rada.
Ali ipak mislim da postoje opravdani izuzeci, kada je jednostavno zgodnije i prakticnije davati prednost jednom polu (primer je recimo zenski dom ucenika, gde su sve vaspitacice zene, jer je tako odnos ucenica-vaspitacica nekako laksi i sa manje ustrucavanja).
Da, ali ne u Srbiji.
U Srbiji rade oni sa najboljim vezama, uticajem i najvecim egom. Ili to imas ili te nema u firmi. Ja govorim ne o kvalitetu rada, vec samo o medjuljudskoj atmosferi koja vlada u odredjenim kolektivima koja moze biti od jako prijatne do neljudske.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Da, ali ne u Srbiji.
U Srbiji rade oni sa najboljim vezama, uticajem i najvecim egom. Ili to imas ili te nema u firmi. Ja govorim ne o kvalitetu rada, vec samo o medjuljudskoj atmosferi koja vlada u odredjenim kolektivima koja moze biti od jako prijatne do neljudske.
... ali ni jedno ni drugo nemaju veze sa onim sto je u gacama. Nego sa onim u glavi (osim kada do posla dolaze sireci noge, kao Cortanka, recimo).
By Sixto
U Srbiji ljudi egzistiraju decenijaa do penzije samo zato sto imaju to potrebno i dostupno u gacama.
Jbt pod kojim carsafom si ti sakrivena lezala zadnjih godina?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!