Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

"Neki političari požuriše da kažu kako beogradsko-novosadski fudbalski rat nije uvod u raspad Srbije. To jest, da Marakana nije Maksimir. Naravno da nije, ali država se ne može graditi uz pomoć političke fukare. Ona ima svoja pravila. Prvo neprijatelja nazove ustašom. Posle kamenuje autobuse sa NS/SU/BG i ostalim neprijateljskim registracijama. Posle razbija prozore. Zatim slede pozivi na okup i pozivi na oružje."

Ceo tekst
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja mislim da tu ima previse dramaturgije. Barem za moj ukus.
Stadioni su vazda bili mesta koncentrisanja preispoljnih budaletina.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Originally posted by Mariška

"Neki političari požuriše da kažu kako beogradsko-novosadski fudbalski rat nije uvod u raspad Srbije. To jest, da Marakana nije Maksimir. Naravno da nije, ali država se ne može graditi uz pomoć političke fukare. Ona ima svoja pravila. Prvo neprijatelja nazove ustašom. Posle kamenuje autobuse sa NS/SU/BG i ostalim neprijateljskim registracijama. Posle razbija prozore. Zatim slede pozivi na okup i pozivi na oružje."

Ceo tekst
:misli: ovo i nije tako lose... Meni kao zagovorniku separatne ideje ovo ide u prilog, jer će se stvoriti veći jaz između Vojvođana i Srbijanaca ;) sve to znači da će na izborima više glasova osvojiti stranke koje se zalažu za nezavisnu Vojvodinu, jer ko je lud da živi sa ovakvima u istoj državi...
Možda ne bi bilo loše da, sa naše Vojvođanske strane, isprovociramo još neku antivojvođansku šovinističku akciju :namig2:
www.slobodnavojvodina.org www.autonomija.info - na ovim sajtovima možete naći zanimljive članke zašto Vojvodina treba da bude nezavisna.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Originally posted by Wilhelmina

Ja mislim da tu ima previse dramaturgije. Barem za moj ukus.
Stadioni su vazda bili mesta koncentrisanja preispoljnih budaletina.
ali na stadionima je sve i počelo

najpre u skoplju na stadionu vardara 88-me, navijači vardara su vređali igrače i navijače partizana na nacionalnoj osnovi. 3-4 godine kasnije, makedonija je postala nezavisna
isto je važilo za prištinu i zagreb, a 2005 u podgorici navijači budućnosti su ispaljivali šovinističke parole kad god je dolazio neki tim iz srbije...
Korisnikov avatar
By smaug
Nije pocelo na stadionima. Pocelo je u politickim i 'intelektualnim' krugovima. Te ako ove budaletine sa stadiJona nemaju podrsku i ako su 'samo' oni problem onda nema problema.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Originally posted by smaug

Nije pocelo na stadionima. Pocelo je u politickim i 'intelektualnim' krugovima. Te ako ove budaletine sa stadiJona nemaju podrsku i ako su 'samo' oni problem onda nema problema.
Te budaletine imaju otvorenu podrsku DSS-a (ona histerična kurva sa kratkom kosom ih je nazvala srpskom mladosti), SRS-a i SNS-a. To je većina Srbije.
Zatim tu je i SPC sa svojim paramilitarnim organizacijama (Obraz, Nasi...)
Originally posted by ultraviolet

^
^ transfer blama.
ne kaki :lood:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ko da gomila balavurdije huliganske može uticat na štogod.
Korisnikov avatar
By Blady
^ To je politicka umesanost, ne samo huligani ;)

Dobro se zna, da je utakmica bila namestena :)
By Sixto
Mnogi od vas su bili mali ili nepostojeci, ali mnogo velikih stvari je pocelo takvim sitnicama.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by poslednjalatica

Te budaletine imaju otvorenu podrsku DSS-a (ona histerična kurva sa kratkom kosom ih je nazvala srpskom mladosti), SRS-a i SNS-a. To je većina Srbije.
Let me clarify - pogledaj boldovano.
To prvo.
Drugo DSS, SRS i SNS - su stranke. Nisu vecina. Nisu vecina ni u sadasnjem parlamentu Srbije. SPC takodje nije vecina Srbije. Dakle nemoj da generalizujes.
To sto mislis da Vojvodina treba da bude nezavisna je tvoje misljenje. Tu mozemo da se slazemo ili ne.
Medjutim to sto mislis da treba potpiriti budaletine pa onda to koristiti u politicke svrhe, a ovamo ti ne odgovara kad, po tvom misljenju, neko drugi to radi je samo dokaz tvog licemerja.
I to je sve.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica

To prvo.
Drugo DSS, SRS i SNS - su stranke. Nisu vecina. Nisu vecina ni u sadasnjem parlamentu Srbije. SPC takodje nije vecina Srbije. Dakle nemoj da generalizujes.
To sto mislis da Vojvodina treba da bude nezavisna je tvoje misljenje. Tu mozemo da se slazemo ili ne.
Medjutim to sto mislis da treba potpiriti budaletine pa onda to koristiti u politicke svrhe, a ovamo ti ne odgovara kad, po tvom misljenju, neko drugi to radi je samo dokaz tvog licemerja.
I to je sve.
sve i da je tako, zasto se onda ne borite protiv huliganizma? previse kukolja ima u vasem zitu...
ja sa ovakvim njušketinama (klikni na link) ne želim da imam ništa
http://forum.krstarica.com/showthread.p ... a-radikale
Korisnikov avatar
By smaug

To prvo.
I to je sve.
sve i da je tako, zasto se onda ne borite protiv huliganizma? previse kukolja ima u vasem zitu...
ja sa ovakvim njušketinama (klikni na link) ne želim da imam ništa
http://forum.krstarica.com/showthread.p ... a-radikale
Kako to mislils sve i da je tako...Naravno da je tako. I vidis u tome je problem. Problem je to sto tebi ne smeta nacin kada je tvoj, a smeta ti kada je tudji. I zato ces ti , bez obzira koliko se busao u 'drugacije' grudi i bez obzira koliko ne zeleo da imas ista sa huliganima biti isti oni.

Uzgred, zamolila sam te da ne generalizujes - nema 'nasih' da se bore protiv 'njihovih'.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Kako to mislils sve i da je tako...
http://www.alo.rs/politika/38290/Tadic_ ... od_stranke
sama SNS ima 40,2%
kad tu dodamo hardcore radikale i DSS, ispadne preko 50%
I vidis u tome je problem. Problem je to sto tebi ne smeta nacin kada je tvoj, a smeta ti kada je tudji.
Ja nisam pevao uvredljive pesme o Srbijancima, kako su npr. pola ustaše a pola Bugari

Smeta mi ta bestidna količina fašizma koja se povampirila kod vas. Vi kao kao društvo niste prošli denacifikaciju za ono što je rađeno devedesetih. Da nije Nemačka denacifikovana posle WW2, i danas bi Nemačka radnička partija vladala Nemačkom a pućanstvo bi bilo ubeđeno da su Nemci viša rasa.
I zato ces ti , bez obzira koliko se busao u 'drugacije' grudi i bez obzira koliko ne zeleo da imas ista s a huliganima biti isti oni.
ne mogu biti isti kao oni, jer ja nisam započeo tu ujdurmu. ja nikada ne bih pevao uvredljive pesme o srbijancima...
Uzgred, zamolila sam te da ne generalizujes - nema 'nasih' da se bore protiv 'njihovih'.
nisam generalizovao samo sam pričao o većini.
Inače ja sam za uslovnu nezavisnost vojvodine. mogu da prihvatim srbiju kao svoju domovinu, prihvatam je i sad na neki način, ali mora vaše društvo da se promeni iz korena. Svi su pobegli od Srbije, od Slovenaca do Albanaca.
Zašto bi mi Vojvođani ostali na brodu koji tone u fašizam, nezaposlenost i siromaštvo?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mivionijuznisevernidrinasavaludila!

brate. opet moderno to sve? i air max...
Korisnikov avatar
By smaug
Kako to mislils sve i da je tako...
1. http://www.alo.rs/politika/38290/Tadic_ ... od_stranke
sama SNS ima 40,2%
kad tu dodamo hardcore radikale i DSS, ispadne preko 50%
I vidis u tome je problem. Problem je to sto tebi ne smeta nacin kada je tvoj, a smeta ti kada je tudji.
Ja nisam pevao uvredljive pesme o Srbijancima, kako su npr. pola ustaše a pola Bugari

2. Smeta mi ta bestidna količina fašizma koja se povampirila kod vas. Vi kao kao društvo niste prošli denacifikaciju za ono što je rađeno devedesetih.
2a. Da nije Nemačka denacifikovana posle WW2, i danas bi Nemačka radnička partija vladala Nemačkom a pućanstvo bi bilo ubeđeno da su Nemci viša rasa.
I zato ces ti , bez obzira koliko se busao u 'drugacije' grudi i bez obzira koliko ne zeleo da imas ista s a huliganima biti isti oni.
3. ne mogu biti isti kao oni, jer ja nisam započeo tu ujdurmu. ja nikada ne bih pevao uvredljive pesme o srbijancima...
4.nisam generalizovao samo sam pričao o većini.
Inače ja sam za uslovnu nezavisnost vojvodine. mogu da prihvatim srbiju kao svoju domovinu, prihvatam je i sad na neki način, ali mora vaše društvo da se promeni iz korena.
4a. Svi su pobegli od Srbije, od Slovenaca do Albanaca.
4b. Zašto bi mi Vojvođani ostali na brodu koji tone u fašizam, nezaposlenost i siromaštvo?
1. Ovo si izvadio iz konteksta:
'Prema pomenutom istraživanju, do kojeg je “Alo!” došao, a rađeno je tri dana nakon završetka štrajka lidera naprednjaka, kada bi se parlamentarni izbori održali danas, u duelu naprednjaka i demokrata Nikolićeva partija osvojila bi 40,2 odsto glasova, naspram 22,3 odsto, koliko bi dobio DS.'
Dakle kad bi - onda bi. A ne 'sama SNS ima' - jer nema. Sad na ovo pogadjanje mozes da dodas sta hoces...Opet nece nista da znaci.

2. Evo opet - 'kod vas'. Kod koga to nas. U mojoj kuci, okucnici, okolini, drustvu, medj mojim zivotinjama... nema ni jedan jedini fasista. I meni smeta fasizam i povampirenje istog u nekim zemljama. Takodje mi jako smeta ako drzava ne radi nista po tom pitanju. A narocito mi smeta ako drzava podrzava fasizam gde god da se pojavi. Od sportskih 'dogadjaja' pa dalje. Ali to sam JA a ne MI.
A gde si ti bio devedesetih? Nisi bio u 'nasem' drustvu? I zasto bi celo drustvo prolazilo sta god (denacifikaciju - o cemu ti pricas?) ako celo drustvo nije to cinilo? Ovaj tvoj predlog je pogresan, strasan i poguban.

2a. Druga recenica je tvoje nagadjanje. Koje mislim da je, sa istorijske tacke gledano, u najmanju ruku vrlo neprecizno. Sto se prve recenice tice - a kako je to Nemačka denacifikovana? Ne znam na sta mislis? Care to explain?

3. Ti nikad ne bi pevao te pesme ali bi huskao druge da pevaju. Rekla sam ti da si licemer. Ko su Srbijanci? Da li su po toj tupsonskoj logici Francuzijanci oni Francuzi koji zive na zapadu Francuske? Ostali su samo Francuzi. Ili su Francuzijanci zitelji Francuske. Ovi u dijaspori su samo Francuzi?

4. Ovo je spektakularno. Svejedno mi za sta si ti. I ako ce zeljom i voljom vecine Vojvodina da bude nezavisna onda ako ce. Ja svim Vojvodjanima zelim od srca svaku srecu. U Srbiji i van Srbije. Samo se do toga ne dolazi tako kako ti zamisljas da se dolazi.

4a. Ovako mali Perica i veliki sovinisti zamisljaju politiku i istoriju.

4b. Ne bih ni ja ostala na brodu koji tone. U sta god da tone. Samo, kao sto rekoh lupetanje je razlicito od razloga i argumenata.

E sad ovako (mada nemam pojma zasto se ovim zamlacujem) - kako ti zamisljas da jedna zemlja, ili deo zemlje treba da dodje do nezavisnosti? Koji su to delovi drustva koji do toga treba da dovedu? Kako? Koji su argumenti? Zasto bi to iko radio? I konkretno - da li je i kad je uradjeno ispitivanje stanovnistva Vojvodine na ovu temu. Koliko je za, a koliko protiv? Zasto su za? Zasto su protiv?
I za kraj - kako ti zamisljas buducu Vojvodinu? Koje joj je uredjenje? Republika? Monarhija? Parlamentarna monarhija? Ili nesto potpuno i iznenadjujuce i osvezavajuce...a ne goji...drugacije? I zasto.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Inače ja sam za uslovnu nezavisnost vojvodine. mogu da prihvatim srbiju kao svoju domovinu, prihvatam je i sad na neki način, ali mora vaše društvo da se promeni iz korena. Svi su pobegli od Srbije, od Slovenaca do Albanaca.
Zašto bi mi Vojvođani ostali na brodu koji tone u fašizam, nezaposlenost i siromaštvo?
Pre svega, ljudi imaju pravo na samoopredeljenje, pa ako si vec tako zagrejan za ideju, izdejstvuj referendum i 50% istomisljenika i bog da nas vidi.
Nastranu salu na stranu, Vojvodjani su jos pocetkom proslog veka potpisali ujedinjenje sa Srbijom, to je bila volja srpskog naroda sa ove strane Dunava i to bi trebalo postovati, bas kao i cinjenicu da je Vojvodina politicki i istorijski sasvim drugacija od ostatka Srbije.
Ali autonomnost nije isto sto i drzavnost.
Po meni, autonomnost bi donela dosta toga dobrog i Vojvodini i ostatku Srbije. Drzavnost, u vremenu kada se svi upinju da udju u EU i obrisu granice, nikako.

Ali zaista, zaista, zaista je glupo da fudbal bude jabuka razdora. Predsednik FK Vojvodina je teski mafiozo. Ali izgleda ipak za kategoriju laksi od beogradskih. Nema tu nikakvog sporta i ne sme im se davati prostora za manipulaciju. Politika izmanipulise sport, sport siroke narodne mase i onda imamo scenario sa pocetka devedesetih. Samo mi se cini da ove danasnje huligane nikakva politika ne usmerava, samo mrznja. Prema svemu i svakome.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Wilhelmina

Pre svega, ljudi imaju pravo na samoopredeljenje, pa ako si vec tako zagrejan za ideju, izdejstvuj referendum i 50% istomisljenika i bog da nas vidi.
Nastranu salu na stranu, Vojvodjani su jos pocetkom proslog veka potpisali ujedinjenje sa Srbijom, to je bila volja srpskog naroda sa ove strane Dunava i to bi trebalo postovati, bas kao i cinjenicu da je Vojvodina politicki i istorijski sasvim drugacija od ostatka Srbije.
Ali autonomnost nije isto sto i drzavnost.
Po meni, autonomnost bi donela dosta toga dobrog i Vojvodini i ostatku Srbije. Drzavnost, u vremenu kada se svi upinju da udju u EU i obrisu granice, nikako.

Ali zaista, zaista, zaista je glupo da fudbal bude jabuka razdora. Predsednik FK Vojvodina je teski mafiozo. Ali izgleda ipak za kategoriju laksi od beogradskih. Nema tu nikakvog sporta i ne sme im se davati prostora za manipulaciju. Politika izmanipulise sport, sport siroke narodne mase i onda imamo scenario sa pocetka devedesetih. Samo mi se cini da ove danasnje huligane nikakva politika ne usmerava, samo mrznja. Prema svemu i svakome.
:up:
Korisnikov avatar
By deran

...a pućanstvo bi bilo ubeđeno da su Nemci viša rasa.

...kao što ti misliš da su vojvođani viša rasa u odnosu na "srbijance"...

..a kod nas cveta blagostanje i prosperitet... :sweet:

btw,ja i dalje mislim da je ovo vel...:srbin:
Korisnikov avatar
By Mozart
Ma gluposti ovo nije uopste isto i ne treba porediti sa odcepljenjem ostalih republika od bivse SFRJ .Vojvodina treba da ostane u Srbiji samo ovu drzavu treba decentralizovati i dozvoliti da svako u svojoj opstini raspolaze sa novcem je zaradjen na tritoriji te opstine .,a ne kao do sada saljes u Beograd pa sa ti udele i koliko ,pa za tako nesto su se autonomasi iz Vojvodine uvek i zalagali .A sto se tice ovih na stadijonu sto se tuku ,prave nerede i prekidaju utakmice ,ma nemaju pametnija posla ,to je njihov stadijum razvoja na kome su stali i nisu se pomakli ,o njima nemam reci .:cool:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!