Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

U srcu mi rodna gruda lezi, a u Svici stek!

Naravno da su patriote i pored toga
8
57%
I ja placam porez napolju
Nema glasova
0%
Veci sam patriota od njih, al ipak i oni su
Nema glasova
0%
Nisu patriote nervira me to preseravanje
6
43%
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Wilhelmina

Ne smeta mi dok se on bavi onim u cemu je dobar. Tj. dok igra tenis. Igrajuci taj tenis moze da dize tri prsta i da ih nabije sebi... znamo vec gde.
Smeta mi kada se bavi politikom.
:up:
By Swanheart
Originally posted by Sixto
Originally posted by KorvinOdAmbera

Đoković (i gastosi) nose kožu mrtvih Srba?
Figurativno naravski majka Kovo!

Na kraju krajeva jedan je od onih koji se ogrce srpskom zastavom i poklanja pare za crkve i manastire, a da je platio porez na prihode u zelji ciju zastavu nosi moglo bi se mnogo bolnickih odeljenja opremiti.

nervira me nacin na koji se u lepoj nasoj prica o patriotizmu.
nerviralo me i jedno vreme to oko Djokovica i oko placanja poreza, a onda sam shvatila da i taj porez koji bi on platio svakako ne bi otisao na jadne i siromasne ili mozda u neku za neku narodnu kuhinju ili bolnicu nego bi otisao na letovanja i zimovanja, finansiranje seminara na Kopaoniku i ostale "potrebe" izabranika srca dragog naseg prostog naroda.
:kopanos:
Tako da, polako ucim da na jedno uvo udje na drugo izadje sve sto ima veze sa politikom, patriotizmom, ulaskom u EU i ostalim stvarima kojim nas svakodnevno truju.
By Hans
:roflmao:

Urnisaće me unicorn zbog offovanja. Zastao bih ovde. :)
Korisnikov avatar
By spliff
svako moze da bira gde ce da zivi
i gde ce da platja porez

brtw, shta je on to od srbije dobio?
da bi sada vratjao
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne vidim da je patriotizam ikada imao veze sa tim gde zivis i gde placas porez... od ovog pojma mi se vise riga, pogotovu u balkanskim prilikama gde je patriotizam zamenica za nacionalizam od kog mi se takodje riga...

Patriotizam kod gastosa verovatno ima veze sa osecajem krivice sto nisu u svojoj zemlji pomesano sa nedostakom identiteta...

Kako onda da se osecamo komotno ako imamo neku vrstu nazovimo "ljubavi prema svojoj zemlji" (mada jos jedna zamenica za nacionalizam), a da ne ispadnemo kojekakvi nacionalisti i patriote?

Lepo. Ne idite u drugu krajnost tako sto ce da pljujte po svojoj zemlji, ako vec ne zelite da se ponosite.
Nijedan stranac vam nece reci da niste u pravu.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by KorvinOdAmbera

@sixto:E. Da se treba gledati kao poseban patriota i da želi pomoći, naravno da ne. Koristaš je, kao i svi mi - pa ni tvoja reakcija nije, jao on je divan, neka bude malo sa nama u zajednici, nego DAJ PARE.

lol.

al da, realno ^.

..

lm, boli mene rac dal je on iskreni patriota il lazni ili sta god.

ja samo volim tenis, i kul je imati 'svog' igraca u sportu koji volis. imam taj 'patriotsk'i trip u sportu, cudn stvar.

..

da sam ja na njegovom mestu nit bih ziveo u srbiji niti bih mahao zastavom, a verovatno ne bih ni zadrzao srpsko drzavljanstvo.

..

a da je bolji ambasador srbije od svih 'zvanicnih', jeste.

i sa te strane cak i to potenciranje srbije s njegove strane nije losa stvar...po zemlju, jel.

da nas ne vezuju samo za milosevica i to.

..

pored laznih patriota koji se zapravo bave politikom u ovoj zemlji , potpuno mi je irelevantno sta sa te strane radi jedan sportista.
Korisnikov avatar
By Torry
gde je ona opcija da me iskreno zabole

i ja bih tako, ova zemlja mi nista nije pruzila, jos me vise unazadjuju, sto bih da se osecam srpkinjom kada to nisam u dusi..ovde te se sete samo kada napravis nesto krupno...secate se primera Nadje Higl? rekla je skoro da od pustih obecanja za nju i dalje usavrsavanje ostale prazne reci..

se**m se na rodnu grudu
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by spliff

svako moze da bira gde ce da zivi
i gde ce da platja porez

brtw, shta je on to od srbije dobio?
da bi sada vratjao
Ne radi se o 'vracanju'.
Apsolutno je tacno da decko nije od Srbije dobio nista, dok se nije ispostavilo da je vanserijski talenat.
Al ne treba da kenja o tome kako mu je najdrazi trofej orden faking SPC. Niti je pozvan da se on oglasava povodom vakcinacije od svinjskog gripa (a izjavio je da se on nikad nece vakcinisati, sto je preneto na naslovnim stranama gotovo svih dnevnih novina). Zasto uopste zauzima stav povodom statusa Kosova, ako vec nije drzavljanin ni Srbije ni Kosova? A ta politika ce se njemu prvom razbiti o glavu.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Ne da nisu patriote nego škode običnom narodu.

A ako Srbija ikad krene na Kosovo neka on bude na prvoj crti u prvom redu pješadije kao što se penje na pozornice da huška obični narod koji živi u Kosovu.

Kad ga neko bude želio povuć iz prvog pješadijskog desantskog da je on vrijedniji od nekog ko sadi šljive neka ne odustane. Njegovo moralno pravo kao huškača na rat je da bude samo u prvom redu sa kalašnjikovom.

:katemoss:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne smeta mi, ne kradu i ne uzimaju mi moj lebac.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zašto bi iko ko ne živi u Srbiji i u Srbiji ne ostvaruje prihode plaćao porez u Srbiji ?
Jedino ako ima nekretnine ovde na svoje ime, onda plaća porez na tu imovinu i šlus.
I kad kupi u Srbiji cigare i drugu oporezovanu robu, onda takođe plaća porez, akcize, takse...
Korisnikov avatar
By Blady
Ne smeta mi.
Dok mi ne namece nesto, sve ok :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e gluposti....sto sad oni nemaju pravo da budu kreteni manje ili vise od bilo koga ko nije poznat u svetu?

zbog 'imidza Srbije'? HAHAHAHAHA!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!