Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ElenaSa pravne strane.to realno nije daleko od istine.
Nije kriv ... kad tad ce morati da ga puste.
Sudjenje je potpuno politicki motivisano i nijedan dokaz nije relevantan ali sedece tamo sve dok ovima ovde tako bude odgovaralo.
Originally posted by Andrija87Sa pravne strane.to realno nije daleko od istine.Biće osuđen sigurno iz razloga što bi u suprotnom morali da mu isplate odštetu a to ne žele. Ne verujem da će ga osuditi na više od onoga što je već odležao ali će na presudu morati da sačeka minimum do posle izbora - osim ukoliko se ne odluči da uopšte ne iznese odbranu i da danas zatraži presudu a valjda se neće toliko igrati.
Na stranu onoga sto bi bila pravda mozda bila,ta optuznica jeste na poprilicno klimavim nogama...sto ne znaci da nece biti osudjen LoL
Originally posted by ElenaA da li u Hagu postoji ijedan slucaj koji nije politicki motivisan?
Sudjenje je potpuno politicki motivisano i nijedan dokaz nije relevantan ali sedece tamo sve dok ovima ovde tako bude odgovaralo.
Originally posted by WilhelminaHvala ti za ovo.
Originally posted by ElenaA da li u Hagu postoji ijedan slucaj koji nije politicki motivisan?
I kome ovde odgovara da Seselj bude u Hagu? Napustili su ga naprednjaci, zamerili se ejdni drugima dovoljno da ne mogu zajedno, povukli sa sobom vecinu clanstva. Sa demokratama takodje ne moze, ni sa njihovim satelitima. Ostaju mu eventualno Kostunjavi i Velja, ali ce i oni pre da hvataju voz sa naprednima nego sa radikalima.
Jednostavnije rceno, Seselj je politicki les. Sve i da se danas pojavi, njegove ideje su davno prevazidjene, jedino moze da se nada da ce biti dovoljno zanimljiv nekim bezubim seljomberima. Uostalom, ko mu je ostao u stranci, osim Radete, Todorovica i onog sto krese sekretaricu?
Originally posted by WilhelminaNe znam da li on može sa demokratama ali demokrate mogu sa njim, barem se do sada na lokalu nisu pokazali kao mnogo gadljivi a spominju i neki viši nivo saradnje, kao što im je onomad bio zanimljiv Ivica Dačić
I kome ovde odgovara da Seselj bude u Hagu? Napustili su ga naprednjaci, zamerili se ejdni drugima dovoljno da ne mogu zajedno, povukli sa sobom vecinu clanstva. Sa demokratama takodje ne moze, ni sa njihovim satelitima. Ostaju mu eventualno Kostunjavi i Velja, ali ce i oni pre da hvataju voz sa naprednima nego sa radikalima.
Originally posted by bas bleuŠta fali pederskom forumu? Meni ovde lepo
pa ostala mu je i elena da mu uredjuje veliku srbiju i brani ga na pederskom forumu![]()
Originally posted by ElenaZnam da je ovo poslato Mini. Al ne mogu da odolim...
Originally posted by WilhelminaNe znam da li on može sa demokratama ali demokrate mogu sa njim, barem se do sada na lokalu nisu pokazali kao mnogo gadljivi a spominju i neki viši nivo saradnje, kao što im je onomad bio zanimljiv Ivica Dačić
I kome ovde odgovara da Seselj bude u Hagu? Napustili su ga naprednjaci, zamerili se ejdni drugima dovoljno da ne mogu zajedno, povukli sa sobom vecinu clanstva. Sa demokratama takodje ne moze, ni sa njihovim satelitima. Ostaju mu eventualno Kostunjavi i Velja, ali ce i oni pre da hvataju voz sa naprednima nego sa radikalima.![]()
Ostalo mu je i normalnog sveta u stranci, veruj mi na reč, ali obično oni što ne valjaju isplivaju u prvi plan, bilo da je reč o bahatim funkcionerima ili o bezzubom članstvuSa ovim ljudima neće daleko dogurati ali valjda je toga svestan barem u nekoj meri.
A prva rečenica je čista istina ... u Hagu je SVE politički motivisano, nema veze koje je nacionalnosti onaj na optuženičkoj klupi.
Originally posted by Elenama nismo se razumele, slatka.
Originally posted by bas bleuŠta fali pederskom forumu? Meni ovde lepo
pa ostala mu je i elena da mu uredjuje veliku srbiju i brani ga na pederskom forumu![]()
![]()
Ne branim nikoga i ne bi bilo u redu da sad ja ovde smaram i ubeđujem ljude koji već imaju izgrađen svoj stav ali eto namestila se tema kao kec na jedanaest da kažem poneku![]()
Originally posted by smaugNe, ne mislim. Mislila sam da nisu mnogo gadljivi na pare i vlast i da su zbog tih privilegija spremni da se udruže sa kim god treba pa i sa onima sa kojima su se kleli da neće. Žuti su kritikovali radikale na sva usta dok su na taj način mogli sebi da naprave nekakav marketing i dok je stranka imala veliku podršku.
I kome ovde odgovara da Seselj bude u Hagu? Napustili su ga naprednjaci, zamerili se ejdni drugima dovoljno da ne mogu zajedno, povukli sa sobom vecinu clanstva. Sa demokratama takodje ne moze, ni sa njihovim satelitima. Ostaju mu eventualno Kostunjavi i Velja, ali ce i oni pre da hvataju voz sa naprednima nego sa radikalima.![]()
Ostalo mu je i normalnog sveta u stranci, veruj mi na reč, ali obično oni što ne valjaju isplivaju u prvi plan, bilo da je reč o bahatim funkcionerima ili o bezzubom članstvuSa ovim ljudima neće daleko dogurati ali valjda je toga svestan barem u nekoj meri.
A prva rečenica je čista istina ... u Hagu je SVE politički motivisano, nema veze koje je nacionalnosti onaj na optuženičkoj klupi.
A i ti mislis da je potreban jak stomak i odsustvo cula mirisa da bi se uslo s vama u koaliciju. I ja.
Originally posted by ElenaNa kom lokalu? Samo za Vojvodinu znam da su uzeli preko 90% svih opstina. Ne iskljucujem nijednu mogucnost, ali ako je istina i da mu se sprema saslusavanje u vezi sa ubistvom Djindjica, tesko da ce ici koalicije. Stavise, mislim da bi demokrate takva predstava mogla da kosta vise nego da se tako sta ne desi.
Ne znam da li on može sa demokratama ali demokrate mogu sa njim, barem se do sada na lokalu nisu pokazali kao mnogo gadljivi a spominju i neki viši nivo saradnje, kao što im je onomad bio zanimljiv Ivica Dačić![]()
Ostalo mu je i normalnog sveta u stranci, veruj mi na reč, ali obično oni što ne valjaju isplivaju u prvi plan, bilo da je reč o bahatim funkcionerima ili o bezzubom članstvuNa tome moze da se radi i bez Seselja. Izbori su tu najdalje sledeceg proleca, koliko stranke imaju vremena da se presaberu i izmedju sebe odaberu ne najglasnije, nego najbolje, ostaje da se vidi.Sa ovim ljudima neće daleko dogurati ali valjda je toga svestan barem u nekoj meri.
Originally posted by ElenaTo samo znaci da ste svi vi zlo i naopako. I da vas je trebalo u aps dvehiljadite. I da je mnooogo dobro sto je Seseljuga tamo gde jeste. Kako da ti kazem, cinjenica da ima smrada jednakog ko sto ste vi ne znaci da vi manje tuknete.
Originally posted by smaugNe, ne mislim. Mislila sam da nisu mnogo gadljivi na pare i vlast i da su zbog tih privilegija spremni da se udruže sa kim god treba pa i sa onima sa kojima su se kleli da neće. Žuti su kritikovali radikale na sva usta dok su na taj način mogli sebi da naprave nekakav marketing i dok je stranka imala veliku podršku.
A i ti mislis da je potreban jak stomak i odsustvo cula mirisa da bi se uslo s vama u koaliciju. I ja.
Celu prošlu kampanju su bazirali na nekakvim nerealnim pretnjama kako ćemo se vratiti u devedesete i pokvariti sve što se pokvariti može ako narod ne odabere njih ... i evo vratili smo se unazad svakom slučaju i sve su sjebali mada su tvrdili da su jako sposobni![]()
Sad ako žele da izbegnu Tomu moraće da progutaju to što su pričali i ispadnu neprincipijelni a ne verujem da će im teško pasti dok imaju fotelje![]()
Originally posted by smaugI sad ja kao treba tebe da ubeđujem da to nije tako ili možda da se iznerviram!? Hoću, boli me uvo
To samo znaci da ste svi vi zlo i naopako. I da vas je trebalo u aps dvehiljadite. I da je mnooogo dobro sto je Seseljuga tamo gde jeste. Kako da ti kazem, cinjenica da ima smrada jednakog ko sto ste vi ne znaci da vi manje tuknete.
Originally posted by Elena"I mi Borisa za trku imamo!"
Originally posted by Tungi
Ti si na ovoj slici?
Klik
![]()
Originally posted by ElenaKako to mislis ne poznajem? I kako mislis da nisam bila i da nisam videla i za sta nemam dokaze?
Originally posted by smaugI sad ja kao treba tebe da ubeđujem da to nije tako ili možda da se iznerviram!? Hoću, boli me uvo
To samo znaci da ste svi vi zlo i naopako. I da vas je trebalo u aps dvehiljadite. I da je mnooogo dobro sto je Seseljuga tamo gde jeste. Kako da ti kazem, cinjenica da ima smrada jednakog ko sto ste vi ne znaci da vi manje tuknete.
![]()
Kako glasaš, tako živiš pa izvolite, birajte. Videli smo šta je prošli put odabrano i kakve su posledice![]()
Ja bih bila pažljivija u kvalifikacijama i lepljenju etiketa ljudima koje ne poznajem (bez obzira o kojoj stranci i pojedincu je reč, ne bih nikada negativno komentarisala ono gde nisam bila i što nisam videla a da nemam dokaze) ali to je već stvar kućnog (ne)vaspitanja i ispiranja mozga od strane režimskih medija. Svakom svoje, ja se ne bih menjala a verovatno ne biste ni vi tako da problema u suštini nema![]()
Originally posted by ElenaOvo je tako svedeno i neprecizno....
Kako glasaš, tako živiš pa izvolite, birajte.
Originally posted by ElenaAli ona ne bi. Uostalom, ipak si zaglavila na Forumu sa i-haj nepoznatih ljudi.
Ja bih bila pažljivija u kvalifikacijama i lepljenju etiketa ljudima koje ne poznajem
Originally posted by ElenaKakve su ti mislis, takav ti je facebook, jel?
Kako glasaš, tako živiš pa izvolite, birajte. Videli smo šta je prošli put odabrano i kakve su posledice![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!