Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li vam Gadafijevo ponašanje sliči na Miloševićevo?

Da
23
53%
Ne
14
33%
pukovniku nema tko da piše...
6
14%
Korisnikov avatar
By 2kune
:doh:
kad se današnja mladež dohvati politike... :zid:
definitivno ću glasati za barba Luku... :gotika:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Evdokija
Originally posted by svejedno

3. za sada, humanitarna katastrofa se samo uvecava, ne smanjuje se.
kako ti mozes da znas sta bi se desilo da je Gadafi povratio svu vlast i krenuo da se sveti kao sto je najavljivao jasno i glasno?

4. cinjenica da je nato preuzeo akciju posle 10ak dana,
kako ne bi ispalo da je obama protivustavno zapoceo jos jedan americki rat,
poput busha kome je to zamerao,
govori o tome koliko je nato nebitna organizacija i koliko sluzi kao pokrice za 'vodju sveta'.

ali protivustavno :lol: nemoj da koristis termine koje ne razumes.

sto se NATO-a tice, ta organizacija se mnogo promenila od posle Drugog sv rata pa do sada. ne mogu sad tu mnogo da objasnjavam.

Hijerarhija u medjunarodnom pravu sto se tica mira i bezbednosti ide uvek na prvom mestu Savet Bezbednosti, pa sad sve zavisi gde se nalazis, odnosno pod koju reg organizaciju pripadas onda tek na pr NATO.

1999. je izvrseno silovanje medjunarodnog prava kada nas je NATO bombardovao zaobisavsi Savet Bezbednosti, znajuci da ce tu veto da stave Kina i Rusija.
da li ti

mislis

da to sto koristis ' :lol: ' smajli

daje neku tezinu tvojim argumentima,

ili ti je sve sto pises smesno koliko i meni?

..

kada pocnes da razmisljas,

ne samo da ponavljas sta god da te uce na kom god da si fakultetu,

bice mi drago da popricamo.

..

do tada,

smej se.

...

i obrati se nekom od profesora sa pitanjem - kako se naziva to kada neki predsednik neke zemlje preduzme akciju protivnu ustavu svoje zemlje.

..

i, ne znam da li si primetila, evdokija,

nasla si ....sustinski sitne...

zamerke
na dve

od devet (9) tacaka

koje sam izlozio,

cak ni bez nekog redosleda.

to su bile prve koje su mi pale na pamet.

ti si izvukla dve i smatras da si...poentirala?

..

iako nemam nista protiv tebe,
jer te ne poznajem,
moram reci da mi se cini da pojma nemas o cemu pricas,
ali cini mi se da znas sta pise u raznim udzbenicima.

to je, po meni, tuzno.

opet,
all the best.

nadam se da ces nauciti da koristis sopstveni mozak nekada.

..

da imam zelju, sjebao bih te i na ove dve tacke (od devet),
al cini mi se da nisi potpuno izgubljeni idiot,
cini mi se da se samo hvatas za sta mozes od svega sto sam izlozio,
sto su DVE tacke, od DEVET,
i da mozes da shvatis sta zapravo pricam,
te necu te sjebavam.

..

molim te pokusaj da koristis mozak.

jebo to cemu te uce.

..

najiskrenije,
Ja.

..

evo jedno pitanje zapravo -
ja sam izlozio u tackama zasto se protivim ratu...

...zasto ga ti podrzavas?

jel umes to da kazes? da navedes pod 1, 2, 3 etc?

veoma bi me interesovalo.

..

sve najbolje.
Korisnikov avatar
By Evdokija
au bre svejedno, ovo je bilo bas ostro.

smejala sam se jer je jako vazno znati o cemu se govori i ako kazes Ustav i nesto nazivas protivustavnim, ja onda pretpostavnjam da ti znas Ustav SAD, sto nije slucaj.

i tesko da u tim knjigama koje ja procitam i sa ljudima sa kojima ja pricam ima idoloskih obojenosti, iznose se samo objektivne cinjenice rada i ustrojstva nekih organizacija. i ja pokusavama vama na forumu to da prenesem jer sam svesna da velika vecina vas u stvari i ne zna kako to sve funkcionise.

tvoje ostale tacke se odnose na NATO, rekoh da ne mogu sad i oko NATO-a da se objasnjavam.

ova tema je dostigla 20-tu stranicu, na prethodnim, ako si me redovno citao, mogao si da vidis zasto ja podrzavam ovu intervenciju.
Korisnikov avatar
By svejedno
maaa..los dan.

losa nedalja.

los mesec.

..

SuS,

nista lose mislio nisam, majkemi.

idem spavam.

..

q noc.

.)
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by svejedno

6. cinjenica da nato, pored svih suludih tiranija rezima sirom sveta u ovom trenutku,
ne moze da sedi i pusti samo & iskljucivo libijsku tiraniju,
dovoljno govori o tome ima li tu interesa ili je citsi & uzviseni altruizam u pitanju.

Ter je također činjenica da je prvo Ghaddafi zraketirao svoje neistomišljenike a da su onda ti isti protivnici zazivali međunarodnu intervenciju.
Korisnikov avatar
By deran
gadafi ima počasni dokorat megatrenda...o,jbt,koji smajli da stavim...:?:
Korisnikov avatar
By 2kune
elem, nek mi netko objasni zbog čega je Obama napao krivu stranu u libijskom sukobu i time izazvao drugu propast svijetske ekonomije kad jedva da je i prvu zakrpao? :trep:
By tasa
Originally posted by emo_haos_

meni ceo scenario jako liči na nešto. kao kada su zbog Miloševića bombardovali ovu našu zemlju, i nevin narod ginuo, rušeni mostovi i šta sve da ne nabrajam... i sad će tako isto da zbog Gadafija da bombarduju Libiju, i nevini ljudi će da ginu, uništavaće ono što su ljudi godinama gradili. SRAMOTA i TUGA

revoltirana sam.

ijaoooo bre ala lupas
zbog kakvog milosevica omg na njegovom mestu je mogao biti bilo ko drugi
amerika bombarduje radi interesa i svaku zemlju koju je napala uradila je to na isti nacin = iz licnog interesa a ne radi nekih milosevica, gadafija i sl

aj bre probudite se
da smo shvatili kao narod neke stvari mozda nas ne bi gazili kako im se hoce
a mi smo stoka koja samo zna reci kriv milosevic kriv i kurta i murta i super neka su oni krivi a mi cemo da zmurimo na sve sto nam se desava = srBska posla
Korisnikov avatar
By Stripi
Dakako, nije bio kriv Slobodan, nego narod. Balkanska posla.
Korisnikov avatar
By 2kune
eeer... opet ja dosađujem... ali NATO nije bombardirao narod... :cobanica:
Korisnikov avatar
By smaug
'The US is seeking a safe haven for Gaddafi - in a country that does not extradite war criminals under the 1998 Treaty of Rome.'

What about America? The US hasn’t signed the Treaty of Rome.

:D

http://tinyurl.com/44c78rk
Korisnikov avatar
By Zuzy
Kako se meni cini, Gadafi nece odustati dok je ziv (ili vec, sta god podrazumeva njegovu trajnu likvidaciju). Sa druge strane SAD, GB i FR nece pregovore.
Zakljucak, Gadafi ce, pre ili kasnije, biti trajno uklonjen (kao i cela njegova porodica), ali ce da prezive "ulizice". U krajnjoj instanci, Libija ce biti ekonomski dobro ruinirana a narod ce nadrljati, jer ce doci neki novi "demokratski lideri".
Naravno, svi zapadnjaci ce lepo da se utale za naftu, a "demokratski lideri" ce, kratkorocno, da krenu da uvode zapadni model demokratije i ljudskih prava (koje ce, naravno, na kasicicu da finansiraju SAD, GB i FR).
Dugorocno, "demokratski lideri" ce da shvate da, ipak, zapadna pravila demokratije i ljudskih prava ne piju vodu u Libiji, ali nema veze, u medjuvremenu su uzeli "demokratske pare". Posto model zapadne demokratije ne funkcionise, "demokratski lideri" ce da krenu da prave neku novu drzavu i to u talu sa bivsim Gadafijevim ulizicama. Na kraju ce to sve da se pretvori u zajebanciju, gde se ne zna ko koga (hleba i igara).... i mogla bi ja jos da nastavim sa prognozama, ali cemu...
Jedino sto me brine je kako ce nas cika Brka maneken da izvuce svoj kapital. Ovde sam sklona da verujem da ce gospodin uspeti da napravi dil sa zapadnjacima, kojima se bas ne gine po Libiji. Deluje mi da ce mu zapadnjaci dozvoliti da se vrati na trziste, a kombinacija ce biti da Srbi (i slicni narodi) rade na naftnim busotinama, gradjevinama i ostalim strucnim radnim mestima za solidne, ali ne i velike pare, jer zapadnjaci nisu ludi da idu tamo da ginu makar im nudili astronomsku lovu, a neko mora da radi....
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by 2kune

eeer... opet ja dosađujem... ali NATO nije bombardirao narod... :cobanica:
NATO je vodio racuna o medijskoj slici o sebi, mnogo vise nego o civilima u Srbiji, pa je iz tih razloga izbegavao namerno gadjanje civila. Jedino je zgrada RTS-a namerno pogodjena sto je klasicni ratni zlocin jer to nije bio vojni cilj.Ostali masakri bi se mogli nazvati greskama.

Mislis li da je manje nemoralno to sto je NATO Srbiju zasuo tonama osiromasenog uranijuma znajuci stetnost tog oruzja po zdravlje ljudi? Na hiljade ljudi je umrlo od raka i leukemije kao posledica zracenja osiromasenim uranijumom pa je vrlo licemerno reci da je NATO vodio racuna o civilima i nije bombardovao narod.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by zelenabombonica

NATO je vodio racuna o medijskoj slici o sebi, mnogo vise nego o civilima u Srbiji, pa je iz tih razloga izbegavao namerno gadjanje civila. Jedino je zgrada RTS-a namerno pogodjena sto je klasicni ratni zlocin jer to nije bio vojni cilj.Ostali masakri bi se mogli nazvati greskama.

Mislis li da je manje nemoralno to sto je NATO Srbiju zasuo tonama osiromasenog uranijuma znajuci stetnost tog oruzja po zdravlje ljudi? Na hiljade ljudi je umrlo od raka i leukemije kao posledica zracenja osiromasenim uranijumom pa je vrlo licemerno reci da je NATO vodio racuna o civilima i nije bombardovao narod.
oprosti, ne shvaćam što želiš reći... molim te, usporedi to bombardiranje s granatiranjem Knina kako bi imali nekakav odnos s obzirom na neku referentnu točku međunarodne pravosudne prakse... :sweet:
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by 2kune
Originally posted by zelenabombonica

oprosti, ne shvaćam što želiš reći... molim te, usporedi to bombardiranje s granatiranjem Knina kako bi imali nekakav odnos s obzirom na neku referentnu točku međunarodne pravosudne prakse... :sweet:
Frapantna je cinjenica da tebe necija smrt zabavlja.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!