Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Potvrđujem smrt jednog od njegovih (Gadafijevih) sinova", rekao je monsinjor Martineli za italijansku telviziju Skaj TG24. Ta televizija je preuzela snimke libijske državne televizije na kojim se vidi Martineli kako s drugim verskim predstavnicima stoji ispred tri kovčega prekrivena libijskom zastavom.

U napadu su ubijeni jedan od šestorice Gadafijevih sinova Saif al-Arab (29), unuk Saif (2), sin Mohameda Gadafija, unuka Kartag (3), ćerka Hanibala Gadafija, i unuka Mastura (4 meseca), ćerka Aiše Gadafi.

SAif al Arab nije jedino Gadafijevo dete ubijeno u zapadnim zapadnim vazdusnim napadima na Libiju. 1986 je ubijena cerka Muamera Gadafija.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Dokle god se na nasilje bude odgovaralo nasiljem, od grudve će se praviti lavina. Gandijevka Galadriel :awesome:
By Kragi
Neko dete uvek ide za Alaha ...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve ovo što se dešava je uvertira u smak sveta 21.12.2012. godine, ja kad vam kažem...
:deda:
Korisnikov avatar
By jukie
Nije trebalo svu decu da drže zajedno na jednom mestu!

Doduše moguće je da su ih podelili na nekoliko mesta po troje, pa su ostali preživeli. To je već dobra evolutivna taktika.
Korisnikov avatar
By 2kune
evidentno je NATO puno veći zločinac prema Gadafijevim sinovima nego sam Gadafi... :teta iz socijalne službe:
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Jadno je i neljudski zbijati sale s necijom porodicnom tragedijom, pogotovo sa smrcu troje male dece. Izgleda da se od 2kune i njegovog trabanta alexandermagica drugo nije moglo ni ocekivati.

Ne podrzavam Gadafija niti mi je jasno zasto ga neko u Srbiji vatreno podrzava. Valjda zato sto mu Srbija prodaje neku skalameriju od oruzja, sta li? Medjutim, ovih dana mi je toliko gadno licemerje predstavnika Stejt Departmenta koji osudjuju ''divljacke napade'' libijskih demonstranata na prazne zgrade stranih ambasada u Tripoliju iz kojih je osoblje davno evakuisano, a ne osudjuju ubistvo troje dece i jednog mladica. Ko je tu divljak, terorista i ubica?
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by 2kune

eeerrr... ček da razmislim... :retard: 2kune i njegov trabant alexandermagic? :eureka
Svakom iole inteligentnom coveku je jasno u kom je kontekstu i znacenju upotrebljena rec 'trabant', a taj kontekst sigurno nema veze sa automobilom.

Moje prozivanje tebe na ovoj temi bese jedan test za tvoju ljudskost. Ali i ova tvoja bedna, neuspesna sala samo pokazuje koliko si mali kao covek. Tuzno.
Korisnikov avatar
By 2kune
drago mi je da nisam prošao tvoj test ljudskosti... sada mogu odahnuti i snivati snom pravednika... :sesir:
By alexandermagic
Originally posted by zelenabombonica

Jadno je i neljudski zbijati sale s necijom porodicnom tragedijom, pogotovo sa smrcu troje male dece. Izgleda da se od 2kune i njegovog trabanta alexandermagica drugo nije moglo ni ocekivati.

:glupan:

A otkud ti znaš da se ja, možda, nisam zezao? 'si ti vidovita Zorka? :nesiguran:
By LeDeNa_
A zasto Gadafi nije poveo decu sa sobom?

Nije se nadao mozda a?

Gadafi :ubise:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Zanimljivo koliko je ilegalnom entitetu stalo do muslimana. Kad im spomeneš Sarajevo, glavni grad BiH, polude i viču Teheran Teheran, balije balije, islamisti. Brzo Hrvati vičite isto, brzo HDZ.

Gaddafijeva djeca su mi bitna koliko i dijeca koja umiru svake 2 sekunde od gladi. Ne mogu im pomoći. Niti patetika koju umobolni mediji iz ilegalnog entiteta okupirane BiH upražnjavaju nad njime.

One pare što su mu uzeli iz banaka ćeš ionako dobiti ti i ja u novoj unificiranoj BiH.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by zelenabombonica

Ne podrzavam Gadafija niti mi je jasno zasto ga neko u Srbiji vatreno podrzava. Valjda zato sto mu Srbija prodaje neku skalameriju od oruzja, sta li? Medjutim, ovih dana mi je toliko gadno licemerje predstavnika Stejt Departmenta koji osudjuju ''divljacke napade'' libijskih demonstranata na prazne zgrade stranih ambasada u Tripoliju iz kojih je osoblje davno evakuisano, a ne osudjuju ubistvo troje dece i jednog mladica. Ko je tu divljak, terorista i ubica?
Očito Gadafi:

Međunarodni krivični sud izdao nalog za hapšenje Gadafija

Međunarodni krivični sud izdao je danas nalog za hapšenje libijskog lidera Moamera Gadafija, njegovog sina Saifa al-Islama i šefa libijske obaveštajne službe Abdulaha al-Senusija po optužbama za zločine protiv čovečnosti, javile su agencije.

AP navodi da su sudije danas objavile da se Gadafi traži zbog organizovanja ubistava, povređivanja, hapšenja i zatvaranja više stotina civila tokom prvih 12 dana protesta čiji učesnici traže njegov odlazak sa vlasti.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/262493/Me ... e-Gadafija
Korisnikov avatar
By Laerem
Nije ih ubio NATO, ubio ih je Gadafi.

Inace, na toj citavoj libijskoj prici se vidi kompletno licemjerje danasnje ljevice. Bitno je da grakcemo protiv americkog "imperijalizma", a tko jebe desetljeca izgubljenih generacija, mucenih i ubijenih, i potracenih libijskih zivota.
Korisnikov avatar
By Incubus
Čemu tolika jednostranost? :dijalektičar:
Korisnikov avatar
By Laerem
Gdje tocno vidis jednostranost?
Korisnikov avatar
By Incubus
Odnosilo se na cijelu temu. Zar ubijanje bilo koga samo po sebi nije loše? Zašto imamo potrebu da opravdavamo jedan zločin drugim?
Korisnikov avatar
By Laerem
Boze, pa naravno da ubijanje samo po sebi nije lose! Ubiti nacistu nije lose. Ubiti ustasu nije lose. I ubiti Gadafija nije zlocin, bez obzira sto koristi svoju obitelj kao zivi stit.

A najlakse je zauzeti tipicnu liberalnu distancu i zaliti za svakim ugaslim zivotom, like that's gonna make it better.
Korisnikov avatar
By deran
"ubiti pedera nije loše"...

ovaj ko amfilohije...

dajte čoveku mitrOljez....:cowboy:
Korisnikov avatar
By Laerem
Da, biti homoseksualac i sjevernoafricki tiranin su dvije potpuno iste stvari. :glupan:
Korisnikov avatar
By deran
zavisi iz čije/koje perspektive gledaš (pogledati stormfront,obraz,dveri,etc)...

ali da "ubijanje samo po sebi nije loše"...hm... :glupan:

I GDE JE VEL...sad! :vudu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!