Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Omiljena sportska marka

Adidas
17
53%
Nike
8
25%
Lotto
Nema glasova
0%
Puma
4
13%
RBK
2
6%
Umbro
Nema glasova
0%
Diadora
Nema glasova
0%
Champion
1
3%
Mizuno
Nema glasova
0%
Errea
Nema glasova
0%
AND1
Nema glasova
0%
NAAI
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By pazzaz
Y3 je zakon i Fred Perry je super mada nisu na listi zato cu da glasam za Adidias i Pumu
Korisnikov avatar
By bigirl
Još uvek sam jedina koja je glasala za rbk... :lukavi:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Boshko
Ko glasa za nesto sto nije adidas da mu se osushi paya!!! :djavo:
:lol: :lol: svaka ti chast!!!

:up:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Po dizajnu robe, nike je definitivno ispred adidasa, no po kvaliteti te nike robe dalo bi se dosta raspravljati. Baš prije tri tjedna kupio neke preljepe nike hla?e, i još ih uvjek nisam obukao iz razloga što se nikako nedaju izgla?ati. Naime, kako su bile zapakirane neka ružna crta stoji i na lijevoj i na desnoj nogavici, a takvo bome ne?u nositi. A i sam kroj hla?a je ?udan tako da kad izgla?aš jedan dio, onaj drugi je zgužvan, okreneš na taj drugi, onaj prvi se zgužva. I tako u nedogled,,, ina?e nisam imao nekih loših iskustava sa nikom, no ovo me zaista razljutilo, mislio sam im i?i to reklamirati ali sam ipak odustao i ostavio staroj da to ona pokuša izgla?at.

Adidas je isto ok, no ne tako ¨ok¨ kao nike. Njihova roba je kvalitetnija, dizajn siromašniji, iako se da i tu svašta prona?i.

Puma je bezveze. Jedina stvar koja im je ok su tenisice, and that's all.

Po meni naj sportska marka bi bio playLife (koji nažalost nije u anketi - zaštoo??). Dizajn i kvaliteta robe na visokoj razini. Istina je da je njihova roba malko skuplja od robi prethodno navedenih marki, no svaka dana kuna se isplati.Slika
By Storm
Reebok je najbolji. I ne samo zbog patika. I trenerke i sve drugo im je odli?no.
Adidas je isto sjajan, ali ima vrlo ?udne brojeve. Ja nosim 45, ali kada su u pitanju Adidas patike, i broj 46 mi je mali.
Nike je ponekad precenjena marka.
Puma pomalo li?i na Diesel. Zna?i nešto izmeðu patika i cipela, dovoljno neozbiljno tako da nisu cipele, i dovoljno ne-sportsko tako da nisu ni patike.
By tomborn
A D I D A S !!! nema mu ravne marke(športske)

:okret:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Vas is das... naravno ADIDAS! Mada champion sve vise osvaja moju naklonost!! (eh kad bi mi dzep bio maaalo dublji!?)
Korisnikov avatar
By Oziris
Definitivno Adidas i Puma, i u odeci i obuci.
Korisnikov avatar
By Draco
Adidas def. no 1, forever :)
Champion
Killer Loop <ako moze u sportski brend da se uracuna>
Oakley
Globe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!