Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

'Oce biti, nece biti!?

Da, dovesce do prevremenih izbora
Nema glasova
0%
Mozda hoce, mozda nece...
1
8%
Nece dovesti do izbora
8
62%
Ne razmisljam o izborima
4
31%
By Sixto
Na stranu da li podrzavate ili ne ono sto Tomislav Nikolic trenutno radi, da li mislite da ce ovo dovesti do prevremenih izbora?
Da li postoji ta kriticna masa ili postoji dovoljna posvadjanost medju vladajucim strankama?

Ako ovo ne vidite kao adekvatan mehanizam, koji bi bio primereniji za iznudjivanje prevremenih izbora?

I na kraju pitanje, da li su nam prevremeni izbori uopste potrebni?

Slika

Molim forumase da ideoloska prepucavanja protkana tananim vezom nacionalizma i hejta ostave u okvirima drugih tema! Fala vi lepo!
Korisnikov avatar
By Insorcer
...čovek Tantalove muke preživljava a ti tako.. anketiraš?!

Zaista ne mislim da je Tomina rigoroznija dijeta razlog prevremenim izborima. Ako ih i bude, nadam se da kritičnu masu okuplja sranje koje nam je svima za vratom a ne uspaljena matora budala!
By Hans
Ja sam dete, Sixto, remember, a deca se ne mešaju u politiku. ;)
Korisnikov avatar
By horus.
pod 4...

kako god bilo, ja vise nemam nameru da glasam...
Korisnikov avatar
By 2kune
mene samo zanima kako to da se kojekakvi ustaše i četnici u Hrvatskoj i Srbiji vazda zajedno bude? :neznam:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Apsolutno je svejedno.
Kao sto Cvetkovic dobrano kasni sa rekonstrukcijom Vlade, tako i Nikolic kasni sa 'strajkom za prevremene izbore'. Sve i da danas budu raspisani, dogodice se na jesen, a svakako nas sledeceg proleca cekaju redovni. Ako misli da crkne za par meseci - nek crkne, idiot.
Ne postoji kriticna masa za raspisivanje izbora. Zapravo, ljudi ni ne vide motiv za izlazak na ulicu, demonstracije i talasanja, osim ako se ne radi o 'velikom mitingu naprednjaka' na koji dodje i Kurta i Murta, jer placaju dnevnice + prevoz. Sakupljaju neke potpise, a kada im se postave konkretna pitanja, tipa kako misle da narod oslobode bede, kako misle da stvore nova radna mesta, gledaju te belo.
Adekvatan mehanizam bi bio prvo napraviti realan i izvodljiv plan. Koncentrisati se na pozitivno, kreativno umesto na infantilno 'ja necu ovako, ja necu onako'. Pa onda sa tim izaci pred gradjane i Vladu, pa ako te ovi odjebu ti lepo izadjes na proteste i tako...
Ne mislim da su izbori uopste potrebni, ne vidim nijednu opciju koja nudi neko resenje za sadasnju situaciju u zemlji.
Korisnikov avatar
By bas bleu
a zasto naslov i ovog topica nije skatoloski? :durenje:
Korisnikov avatar
By bothways
Ne zanima me politika, pa samim tim ni izbori.

Glasacu, jer imam tu "gradjansku duznost", pa sto da propadne glas. Ali uvek glasam za najmanje zlo, po mom misljenju.
Korisnikov avatar
By taurus
4
mani se politike, idi fotografishi ladudove...
By Sixto
Sta ti jebavas ale koji kurac!? Zar nemas ti pametnija posla raditi haaa? :lol:
Korisnikov avatar
By bern
Prevremeni izbori jer bivši šešeljevac odbija da jede? Suuuuuuuurrrrrreeeee.
Korisnikov avatar
By 2kune
a možda se ljudi samo zanimaju za realitišou aspekt događaja... :pegla:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!