Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Tungi

Najvaznije da Tadic ne posustane,a ni ovaj da odustane.

jao Tungi vidi tvoj broj postova 16161 taj broj je po onom predskazanju oznacavo da kad neko postuje svoju zelju u temi na forumu, da ce mu se i ostvariti. :klap:
Korisnikov avatar
By Tungi
A?Ko je predskazao?Nisam upucen.

:lol:
By Hans
Teatralno mazanje očiju narodu koji je više toliko lud i zaluđen da zaboravlja da se okupa pre izlaska među ljude. Dva tramvaja sam promenio danas. Dva!

A uostalom, vrlo je neprofesionalno biti političar i imati toliki broj birača i dopuštati sebi takav cirkus. Sve i da se raspišu izbori, opet će ih DS šiti za 2,3 %.

:zid:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ako prezivi, treba krivicno da odgovara za obesmisljavanje reci žeđu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zabava za narod, ne silazi sa televizija ni on ni njegovi puleni.

To je valjda i bio cilj, zna on da će da preživi malo gladovanja i žeđanja :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Patrijarh: Štrajk glađu i žeđu nije hrišćanski
Patrijarh srpski Irinej rekao je danas Tanjugu da je lideru srpskih naprednjaka Tomislavu Nikoliću uputio poruku kojom ga je pozvao da odustane od štrajka glađu i žeđu, jer to nije hrišćanski.
"Nije hrišćanski ubijati i mučiti svoje telo", rekao je patrijarh Tanjugu.

Nikolić je rekao da su ga za prekid štrajka glađu i žeđu molili i lekari, ali da takvu poruku nije dobio od predsednika Srbije Borisa Tadića i patrijarha Irineja.

Ko sad tu laze?
:lol:

Na pitanje da li očekuje novu posetu Tadića odgovorio je da je dovoljno da mu se obrati.

"Što da dolazi, juče je (Tadić) došao lepo podšišan za kamere, dovoljno je da se mi se obrati, ne mora da dolazi", naveo je Nikolić.

:awesome:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Kiborg

Zabava za narod, ne silazi sa televizija ni on ni njegovi puleni.

To je valjda i bio cilj, zna on da će da preživi malo gladovanja i žeđanja :D
jbg... i glasanje je zabava za narod... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Slika

ja samo nesto da pitam,
ako kojim slucajem ovaj velikomucenik pobedi na izborima, da li to znaci da cemo imati premijera sa srednjom skolom? :burka:
da, to to znaci... :doh:
By Kragi
U ovoj zemlji 50% stanovnistva strajkuje gladju i to ne svojom voljom. Ne kontam u cemu je fora sa Nikolicem? Jel to treba raditi u skupstini pa biti 'primecen'?

I da, jebe mi se za njegovo zdravstveno stanje i celodnevno obavestavanje o tome na svaka 3 minuta. :zid:

:D
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Kragi
U ovoj zemlji 50% stanovnistva strajkuje gladju i to ne svojom voljom. Ne kontam u cemu je fora sa Nikolicem? Jel to treba raditi u skupstini pa biti 'primecen'?
I da, jebe mi se za njegovo zdravstveno stanje i celodnevno obavestavanje o tome na svaka 3 minuta. :zid:
:D
sve u svemu, tebi se jebe :yes: :spin: :kissing:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislim ajde da ima predlog šta da se uradi, sistem koji će pomoći nešto što će se uraditi, da dolazi sa konkretnim rešenjima.... ali neeeeeeeeee, lik štrajkuje glađu i žeđu....!

Mislim, šta ja da sutra štrajkujem jer hoću malo vlasti.... Jbt, kako je nisko pao.

I naravno da mu neće biti ništa.

Doktori to ne smeju da dozvole, tj. ako on ne bude dozvolio, na silu će ga morati oporaviti... :sigh:
Korisnikov avatar
By Evdokija
ali koji su oni antitalenti, milim na radikale i sve njihove frakcije, za osvajanje vlasti :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
:drkanje:

molim vas, pridružite nam se... drkamo za tominog ćaću... :protest:
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Evdokijaja samo nesto da pitam,
ako kojim slucajem ovaj velikomucenik pobedi na izborima, da li to znaci da cemo imati premijera sa srednjom skolom? :burka:
da, to to znaci... :doh:
Ne znači. Kupio je diplomu nekog privatnog fakulteta, ima 2 godine.
Sad je menadžer :iskolacen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!